Skocz do zawartości

Zakłady

Przem

Rekomendowane odpowiedzi

Dirty Thirty napisał(a):

Potwierdzam.

Bastillon napisał(a):

karpik spokojnie, nie wykorzystuj innych az tak szybko :lol:

Nie mam nic przeciwko wygraniu jeszcze jakiejś kasy od Ciebie. Napisz jakaś konkretną kwotę zamiast cienkich komentarzy.

spoko, jak tylko sie dowiem gdzie stoje z zakladami za zeszly sezon (jeden mi wisi 50, drugiemu ja wisze 50 i ten #1 mial przelac #2 ale nie wiem w koncu czy to zrobil czy nie) to sie odezwe.

PH#1 napisał(a):

Z ciekawości Bast jaki obstawiasz bilans suns mniej więcej? Oczywiście biorąc pod uwagę że grają w miarę bez kontuzji.

wiekszy wplyw bedzie mialo to czy beda grali z Hedont na PFie. jesli tak to mizerny. jesli wystawia jakis sensowny line-up, przede wszystkim k**** zbierajacy i broniacy pomalowanego, to mniej wiecej tak jak w zeszlym sezonie... ale z drugiej strony dalo sie grac z Diawem i Marionem, wiec teraz juz nic nie powinno byc straszne :mrgreen:

na teraz wroze im kolo 50W. ofensywa dalej bedzie epic, wiec wystarczy zeby w obronie grali ponizej sredniej ligowej a nie na samym dnie i powinno byc ok. licze tu na Lopeza i jego wiecej minut.

Luki napisał(a):

Kosi, jeśli byś chciał jeszcze nie mnie zarobić ( :mrgreen: ) to też chetnie wejdę.

Szanowny panie, jakbyś dobrze zauważył, to byś wiedział, że moją motywacją zakładu nie była chęć zarobienia, tylko urozmaicenia sobie nudnego sezonu NBA.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.