wowo Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 100 że Miami nie dojdzie do finałów NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Wchodzę, Ty mówisz że Miami nie wygra Wschodu, ja mówie, że wygra. Bez żadnych dodatkowych warunków. Potwierdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Jaki ma sens robić zakłady na rok przed?... potem będziecie przeszukiwać 20 stron zakładów ... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 o 100 zyka z jedną [pierwszą która się wpisze] osobą ja mówię, że LeBron nie idzie do heat i chetni sie nie znalezli dodam jeszcze że już miałem wypełniony formularz z dwójką zamiast jedynki na początku, ale zmieniłem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Miszcz powraca! Tytul AD 2011 trafia do Lakers - ktos wygrywa 500 zl. Tytul AD 2011 trafia do Heat - DF wygrywa 500 zl. Tytul AD 2011 trafia do kogos innego - nikt nie wygrywa. Bez dodatkowych warunkow. PS. HSN, Van, Calagan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jak coś, to ja też mogę spokojnie wyłożyć kasę na finał Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nie znudziło sie wam przegrywac kasy na LeBronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrw91 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Van Gundy ich podbudował i dopompował balonik. Poczekajcie do PO bo jeszcze nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 50 zł że Clippers będą mieli conajmniej 0,5 ratio wins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jo bo nuda. Trzeba trochę kasy stracić. DeMarcus Cousins zgarnia ROtY wygrywa Kosi. Ktoś inny zgarnia ROtY wygrywa pewien szczęśliwiec. Warunek: musi rozegrać co najmniej 60 spotkań. O 100 PLNów. Zgłaszać się chętni, a ja pozwolę sobie wybrać kto zarobi moje pieniążki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kings w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Stawiam stówę, że Kings nie będą w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ja mogę postawić 100 że kings nie będą w PO i z kosim w zaklad o 100 też może być jak ktoś ma jeszcze jakieś mega wyjebane zaklady na których mogę zarobić sianko to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 akceptuje karpik. 100 polskich złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Potwierdzam. Chętnię postawię stówkę na to, że Suns wejdą do PO. Liczę na Ciebie buła ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kosi, ja wchodzę jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Chętnię postawię stówkę na to, że Suns wejdą do PO. Liczę na Ciebie buła ;] Wchodzę, jeśli jesteś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jestem. Suns w PO - karpik wygrywa 100 zł Suns poza PO - Dirty Thirty wygrywa 100 zł Potwierdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi