MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Dobra, poszło Nie sądziłem, że będę musiał brać z jedynką, ale decyzję miałem podjętą wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 dodaję informację o krajach, żeby potem mieć dane nt. GOAT sportowego kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dobra, poszło Nie sądziłem, że będę musiał brać z jedynką, ale decyzję miałem podjętą wcześniej Nie lubie go ale top 2 powinien być jest jeszcze ten z Kanady na rolkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: 2. MJ (koszykowka). @Sewer Magic Johnson z dwójką odważnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 O, szybko poszło z bustem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: Magic Johnson z dwójką odważnie! To ten drugi, co go nie lubisz, bo kiedys same drewno gralo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Sewer śpi/chla więc to by było na tyle dziś DO JUTRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: Sewer śpi/chla więc to by było na tyle dziś DO JUTRA Skoro tak, to do jutra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Brady pewnie dobry bezpieczny wybór, ale czy ktoś z was rozumie ten sport? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Brady pewnie dobry bezpieczny wybór, ale czy ktoś z was rozumie ten sport? XD trochę ale pick słaby mocno jak to Camby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Brady pewnie dobry bezpieczny wybór, ale czy ktoś z was rozumie ten sport? XD https://www.usatoday.com/story/sports/nfl-100/2019/10/01/nfl-100-best-players-all-time/3785514002/ Ja kompletnie nie ogarniam tego sportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Brakuje mnie. I kolarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: https://www.usatoday.com/story/sports/nfl-100/2019/10/01/nfl-100-best-players-all-time/3785514002/ Ja kompletnie nie ogarniam tego sportu Widać, ten art ma ze 4 lata przynajmniej. Brady w miedzyczasie wygrał kolejny SB i przechodził na emeryture 2 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Jordan srordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, BMF napisał: Jordan srordan Z 17 LBJ tez nie bedziesz miał Edytowane 31 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Z 17 LBJ tez nie bedziesz miał Nie wiem, ale DeAndre z drugim pickiem to dziwny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) 57 minut temu, Reikai napisał: Brady pewnie dobry bezpieczny wybór, ale czy ktoś z was rozumie ten sport? XD 53 minuty temu, fluber napisał: Ja kompletnie nie ogarniam tego sportu Coś poszło mocno nie tak, że na forum o amerykańskiej lidze sportowej ludzie kompletnie nie ogarniają zdecydowanie najpopularniejszego amerykańskiego sportu. Może zacznijmy od tego, że w futbolu zdecydowanie najważniejszą pozycją na boisku jest quarterback, czyli pozycja Brady'ego. I na tej pozycji jest on niekwestionowanym goatem, który do tego ma niewyobrażalne wcześniej longevity (nawet po 40-tce zdobył dwa mistrzostwa z różnymi drużynami i ustanowił różne rekordy nie tylko karierowe, ale i sezonowe). A jego 7 mistrzostw w NFL to tak jakby bardzo solidną dwócyfrówkę wykręcił któryś z superstarów w NBA. To tak z grubsza. Ogólnie jeden z trzech najbezpieczniejszych picków w tej zabawie (dwa pozostałe jeszcze nie padły). Aczkolwiek są ponadto dostępne co najmniej dwa czarne konie w postaci bardzo nieszablonowych picków 4 godziny temu, fluber napisał: Przykładowe, nie marudź tylko się wpisuj:) Za szybko Wam poszło z organizacją tego, ale chętnie Was poobserwuję, pokomentuję i zagłosuję Edytowane 31 Marca 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Będzie trochę jazdy z tymi dinozaurami z czarno-białych zdjęć ale tak poza tym to dość gładko powinno pójść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @Kily moim zdaniem nie wygra swojej kategorii, bo myślę że nie tylko ja nie ogarniam tego sportu, a są więksi dominatorzy swoich dyscyplin tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: @Kily moim zdaniem nie wygra swojej kategorii, bo myślę że nie tylko ja nie ogarniam tego sportu, a są więksi dominatorzy swoich dyscyplin tutaj Więksi dominatorzy w sportach zespołowych? Chętnie zobaczę konkurentów. Mi przychodzi do głowy tylko jedno nazwisko, a i tak sądzę że pół tieru niżej niż Brady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi