eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: Diamond Stone -> cut, bezkosztowo za dobre campy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Terry Rozier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Khrissssss i Tyussssss cudeńko naprawdę. To kiedy startujemy bo mam dobre przeczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: Poniżej obowiązująca obecnie kolejność do podpisywania waivers, którymi są w tej chwili wszyscy free agents Możecie uzupełnić braki w składzie zgłaszając chęć podpisania ww. zawodników. Maksymalna liczba w zgłoszeniu to n + 3, gdzie n to liczba wolnych miejsc w składzie. Kolejność jaką wskażecie ma znaczenie, więc proszę o ponumerowane od 1 do "...". Zgłoszenia proszę słać do mnie na PM, w nieprzekraczalnym terminie do piątku, 14.04.2023 r., do godz. 19.59.59 braki w składach: @Tecu - 1 @Sylvinho. - 5 @Roger - 2 @Alonzo - 1 @kolader -1 @Pablo81 -1 aktualna lista waivers: 1 Kings 2 Hornets 3 Clippers 4 Wizards 5 Trailblazers 6 Nuggets 7 76ers 8 Pacers 9 Mavericks 10 Bucks 11 Hawks 12 Sonics 13 Lakers 14 Nets 15 Bulls 16 Timberwolves 17 Pistons 18 Heat 19 Rockets 20 Spurs 21 Jazz 22 Warriors 23 Suns 24 Magic 25 Cavaliers 26 Grizzlies 27 Celtics 28 Knicks 29 Raptors Po wymianie z Suns mam komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 7 godzin temu, gimmie napisał: John Henson -> Mavs co za wafel z tego Hensona. 5 rund mu LLE daje a on idzie za min. Też to zauważyłem Seth i Korkmaz na campach dali rady. Barnes mimo so so campów, przez to że przypakował głównie w ataku, chyba idzie na sezon z 30ppg. Asik też ładnie jak na swój potencjał, poprawił zbiórkę i obronę. W ogóle to były najlepsze campy w historii Mavs, nikt nie dał ciała, wszyscy ciężko pracowali i walka o skład będzie zacięta do pierwszego gwizdka. Seth przypakował w obronie - +13 w perimeterD, +9 w driveD, +11 w stl) i poprawił atak (+9 w ins, +5 w 2p i +4 w 3p, gdzie w obu miał już przed campami 80/95. Korkmaz trafi chyba do rotacji z miejsca - +11 w 3p, +10 w perimeterD, +5 w stl. Murray nie przypakował za to nigdzie konkretnie poza driveD +11. Ogólnie zadowolony, choć mogło być trochę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @Cichy wrzucisz plik compare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Roger napisał: Też to zauważyłem Seth i Korkmaz na campach dali rady. Barnes mimo so so campów, przez to że przypakował głównie w ataku, chyba idzie na sezon z 30ppg. Asik też ładnie jak na swój potencjał, poprawił zbiórkę i obronę. W ogóle to były najlepsze campy w historii Mavs, nikt nie dał ciała, wszyscy ciężko pracowali i walka o skład będzie zacięta do pierwszego gwizdka. Seth przypakował w obronie - +13 w perimeterD, +9 w driveD, +11 w stl) i poprawił atak (+9 w ins, +5 w 2p i +4 w 3p, gdzie w obu miał już przed campami 80/95. Korkmaz trafi chyba do rotacji z miejsca - +11 w 3p, +10 w perimeterD, +5 w stl. Murray nie przypakował za to nigdzie konkretnie poza driveD +11. Ogólnie zadowolony, choć mogło być trochę lepiej. seth legit z takiego niezłego zmiennika to teraz sie zrobil kaliber legit starter ... a tak ogólnie to ciekawe campy JO pomimo 1000 lat w lidze i potencjału -200, przypakował i dalej lest spoko podkoszowym. Co tam jeszcze, patrzylem ze Powel bez rewelacji ale za to Beet legitnie ... Sessions za min a lepszy od Rosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 8 godzin temu, MarcusCamby napisał: Jeśli ktoś szuka ofensywy na skrzydło to oddam Nikolę Mirotica. Zaczyna się robić lekki kasztan z niego i ten potencjał <50 w wieku 25lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Pablo81 napisał: @Cichy wrzucisz plik compare? simbasket camp.xlsx cos slabo wczoraj Komisz kliknal Najlepsze campy w Warriors, pozniej Nets, Hawks i zespol FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 U mnie delikatne spadki u Francisa i Chandlera ale rozłożyło się to po wszystkich kategoriach więc dalej powinni być w porządku jako 3 i 4 najważniejszy gracz, dodatkowo Francis nie poleciał w potencjale więc jest nadzieja, że za rok też będzie stosunkowo ok. Nelson praktycznie na 0, co po tylu świetnych campach w późnym wieku uznaje za sukces, Jefferson się poprawił, ale kosztem spadku w potencjale. Więc biorąc pod uwagę wiek S5 to wyszło ok. Niestety bardzo słabe campy w wykonaniu Grangera, liczyłem że będzie mocna wartością dodana na ławce, a tu lipa. Manu i Yao mają być 10-11 zawodnikiem więc te spadki, aż tak nie bolą. Szkoda, że Aminu troszkę mocniej do góry nie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Howard i LBJ dziadzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Cichy napisał: cos slabo wczoraj Komisz kliknal potwierdzam! do powtorki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: potwierdzam! do powtorki! Podpisuję się. Ktoś miał gorsze campy od Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Podpisuję się. Ktoś miał gorsze campy od Hornets? Suns, Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Suns, Knicks? Suns to chyba nie, bo z tego co widziałem Paul George poszedł w górę. Knicks faktycznie ostro na minus, nawet gracze przed 30 jak Rose czy Ezeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 (edytowane) suns to jednak zdecydowanie tak, i jeszcze Pistons 1 godzinę temu, kolader napisał: Howard i LBJ dziadzieją czas ich uwolnić, dac druga mlodosc, szanse itd Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: suns to jednak zdecydowanie tak, i jeszcze Pistons czas ich uwolnić, dac druga mlodosc, szanse itd Nieee, przeczytaj mój komentarz wyżej, poleciało głównie 3 zawodników z niedużym znaczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 1 minutę temu, SlaKB napisał: Nieee, przeczytaj mój komentarz wyżej, poleciało głównie 3 zawodników z niedużym znaczeniem nie czaruj ja tam tylko overale patrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 2 minuty temu, elwariato napisał: nie czaruj ja tam tylko overale patrzę Patrząc tak to rzeczywiście jest tak jak piszesz, ale to było do przewidzenia patrząc na wiek moich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @SlaKB ma średnią wieku rosteru pewnie z 35 lat. Ciężko by nie poleciało. A i tak Al Jefferson solidnie w górę, mimo 32 lat. Suns,aż sprawdzę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi