MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Sixers @RDG2 nie zastrzegli Luol Denga, Jamal Sampsona, Reggie Evansa ( Ci dwaj to w ogóle dziwne, że nie dostali przedłużenia po tym jak o nie poprosili na śmiesznym kontraktach ), Bena McLemore. Wypadałoby też dać QO McCollumowi. To spokojnie gracz na maxa. Czy będą tu w razie czego interwencje komiszów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Sixers @RDG2 nie zastrzegli Luol Denga, Jamal Sampsona, Reggie Evansa ( Ci dwaj to w ogóle dziwne, że nie dostali przedłużenia po tym jak o nie poprosili na śmiesznym kontraktach ), Bena McLemore. Wypadałoby też dać QO McCollumowi. To spokojnie gracz na maxa. Czy będą tu w razie czego interwencje komiszów? @MarcusCamby - simkowy stróż rywalizacji w duchu fair play! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Sixers @RDG2 nie zastrzegli Luol Denga, Jamal Sampsona, Reggie Evansa ( Ci dwaj to w ogóle dziwne, że nie dostali przedłużenia po tym jak o nie poprosili na śmiesznym kontraktach ), Bena McLemore. Wypadałoby też dać QO McCollumowi. To spokojnie gracz na maxa. Czy będą tu w razie czego interwencje komiszów? po co nam interwencyja komiszow skoro mamy ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 34 minuty temu, MarcusCamby napisał: Sixers @RDG2 nie zastrzegli Luol Denga, Jamal Sampsona, Reggie Evansa ( Ci dwaj to w ogóle dziwne, że nie dostali przedłużenia po tym jak o nie poprosili na śmiesznym kontraktach ), Bena McLemore. Wypadałoby też dać QO McCollumowi. To spokojnie gracz na maxa. Czy będą tu w razie czego interwencje komiszów? nie przedluzylem ich bo plan byl taki zeby wykorzystac ostatni rok rookie contract cja, uwolnic salary i zaatakowac na fa, ale nie dogadalem sie z popularnym cyganem ze wzgledu na to utrzymam sklad, poczekamy na zakonczenie kariery kobe, a pozniej budowa wokol cja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 9 minut temu, RDG2 napisał: nie dogadalem sie z popularnym cyganem zawsze możesz spróbować dogadać się ze mną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 ruszamy dzisiaj z Fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ale późno Yabusele, lol. Ja go miałem w pierwszej 10-tce drugiej rundy, a nawet nie wiem czy kilku first picków nie przebija. A co gorsze ten potencjalny steal zalicza Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) KUNIEC DRAFTU coś tam w robo dokończę i powoli zacznę ogarniać QO i takie tam pewnie ok 21 ruszy FA (ale pierwsza runda pewnie będzie do poniedziałku, żeby weekendowi wyjazdowicze nie byli mega w pupie) Edytowane 31 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Camby odhaczony kogo teraz pogrążysz @Qcin_69? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 @kuba2419 nie dał maxa! @Ice23 @Roger Wiecie co z Nim zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 7 minut temu, elwariato napisał: Pacers Brook Robin Loopezy - 16,2 mln x 5 x 12,5% - Prawa Ulicy nie śmieć bo zostaniesz karnie zawieszony w 1szym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 24 minuty temu, julekstep napisał: nie śmieć bo zostaniesz karnie zawieszony w 1szym etapie prawa ulycy nie powstrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, elwariato napisał: prawa ulycy nie powstrzymasz ale uzytkownika praw ulycy mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 17 godzin temu, julekstep napisał: KUNIEC DRAFTU coś tam w robo dokończę i powoli zacznę ogarniać QO i takie tam pewnie ok 21 ruszy FA (ale pierwsza runda pewnie będzie do poniedziałku, żeby weekendowi wyjazdowicze nie byli mega w pupie) Źle mi policzyłem Birdy, dałeś 10mln zamiast 15chociaż to i tak nie robi, chyba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 7 minut temu, kuba2419 napisał: Źle mi policzyłem Birdy, dałeś 10mln zamiast 15chociaż to i tak nie robi, chyba xD Chodziło tylko o to, żebyśmy nie mieli cap space na stronce używając praw Birda do graczy Same sumy kontraktów tu nie mają znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Atlanta Hawks Kendrick Perkins-usuwam 1.D. Frazier - 13,5 mln 4 lata, 0% 2.MKG - MLE 3.F.Ezeli- LLe ahahahhaah no to newgen spełnił swoje zadanie Hawk killera xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: ahahahhaah no to newgen spełnił swoje zadanie Hawk killera xD nie ni dla jaj napisałem ba razie, ustalcie czy można czy nie można, ja nawet jego nie widziałem jeszcze, ale wiem ze jakbym nie wstawił to byście się zastanawiali przez pol roku czy mizna czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) Teraz, Qcin_69 napisał: nie ni dla jaj napisałem ba razie, ustalcie czy można czy nie można, ja nawet jego nie widziałem jeszcze, ale wiem ze jakbym nie wstawił to byście się zastanawiali przez pol roku czy mizna czy nie można, oferta jak najbardziej ważna przecież to taki sam newgen jak przysłowiowy Elijah Benoit który od lat znajduje zatrudnienie w lidze Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: można, oferta jak najbardziej ważna Przeczytaj post Qcina. Tam jest powyżej 2 alko, więc można wycofać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Przeczytaj post Qcina. Tam jest powyżej 2 alko, więc można wycofać Liga Simbasket od lat współpracuje z kampanią 'Wychowanie w Trzeźwości' wycofanie oferty byłoby demoralizujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi