Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: można, oferta jak najbardziej ważna przecież to taki sam newgen jak przysłowiowy Elijah Benoit który od lat znajduje zatrudnienie w lidze nie no serio, czytałem te wasza dyskusje i nie było consensusu, ja jestem za tym by newgeny były i argumentacja z graczami po podboju Europy git, ale tu wrzucone po to by było oficjalne stanowisko a takiego się nie dopatrzyłem, zaraz ściągnę plik i sprawdzę co to za ananas ze doczekał się własnego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 no i obiektywnie jak mimo wieku typ zrealizuje potencjał to salary będzie uczciwe (on z miejsca powinien być liderem zbiórek np) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Przeczytaj post Qcina. Tam jest powyżej 2 alko, więc można wycofać bo wczoraj było pewnie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: Liga Simbasket od lat współpracuje z kampanią 'Wychowanie w Trzeźwości' wycofanie oferty byłoby demoralizujące Gdyby liga współpracowała, to byś musiał simowac podczas wizyt u teścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Gdyby liga współpracowała, to byś musiał simowac podczas wizyt u teścia przecież nie raz simowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież nie raz simowałem już poprawiłem, nie płacz Czekamy na ruch Cambyego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież nie raz simowałem A serio, to nie było ostatecznego stanowiska ligi, więc tak naprawdę nie wiadomo komu Atl składa ofertę, ani czy w ogóle taka postać istnieje. Więc luźno do wywalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Dajmy szansę Frazierowi to pierwszy tego typu gracz odkąd gram. Benoit czy Brenna też się jakoś przyjęli. Qcin pokazał, że ma cojones! Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: A serio, to nie było ostatecznego stanowiska ligi, więc tak naprawdę nie wiadomo komu Atl składa ofertę, ani czy w ogóle taka postać istnieje. Więc luźno do wywalenia. bylo stanowisko - gracz zostaje, tak jak wszyscy jemu podobni do tej pory, tutaj w zasadzie nic nowego sie nie zadzialo @kuba2419 @Krzemo - Wasze opinie nt wycofania oferty przez qcina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: bylo stanowisko - gracz zostaje, tak jak wszyscy jemu podobni do tej pory, tutaj w zasadzie nic nowego sie nie zadzialo @kuba2419 @Krzemo - Wasze opinie nt wycofania oferty przez qcina? Zacytuj proszę post, który wyraża stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: bylo stanowisko - gracz zostaje, tak jak wszyscy jemu podobni do tej pory, tutaj w zasadzie nic nowego sie nie zadzialo @kuba2419 @Krzemo - Wasze opinie nt wycofania oferty przez qcina? nie było stanowiska, był otwarty wątek, tak samo jak nie ma żadnego stanowiska do birdow i extension u rookasow o których rozmawialiśmy 2 tygodnie temu Chyba warto czasami iść z duchem gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Zacytuj proszę post, który wyraża stanowisko. 'od zawsze tak bylo' to ze Ty z Marcusem sie dopatrujecie jakiegos novum to nic na to nie poradze 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: nie było stanowiska, był otwarty wątek, tak samo jak nie ma żadnego stanowiska do birdow i extension u rookasow o których rozmawialiśmy 2 tygodnie temu Chyba warto czasami iść z duchem gry? czyli wszystko co osiagnales tankujac przy uzyciu newgenow tez nalezy anulowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: 'od zawsze tak bylo' to ze Ty z Marcusem sie dopatrujecie jakiegos novum to nic na to nie poradze Czyli takiego posta nie ma? Poza tym Qcin już wziął TMaca, a teraz to. Pomagajmy, a nie ludzi za ich słabości (FA na weekend je uwypukla). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: 'od zawsze tak bylo' to ze Ty z Marcusem sie dopatrujecie jakiegos novum to nic na to nie poradze czyli wszystko co osiagnales tankujac przy uzyciu newgenow tez nalezy anulowac? nie od zawsze, bo jak w zeszłym sezonie składałem oferty jakimś newgenom w trakcie sezonu to mi ich nie przypisywałes z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czyli takiego posta nie ma? Poza tym Qcin już wziął TMaca, a teraz to. Pomagajmy, a nie ludzi za ich słabości (FA na weekend je uwypukla). komisze nie sa zobligowanj reagowac na kazdy post lol za TMaca qcinowi nalezy sie kara akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Czyli takiego posta nie ma? Poza tym Qcin już wziął TMaca, a teraz to. Pomagajmy, a nie ludzi za ich słabości (FA na weekend je uwypukla). ale ja serio wrzuciłem to dla przyspieszenia decyzji xd dopiero ten plik ściągnąłem przecież, nawet pisałem ze typa nie mam w bazie (bo miałem cały czas ten roboczy plik, nie wiedziałem ze jest nowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: nie od zawsze, bo jak w zeszłym sezonie składałem oferty jakimś newgenom w trakcie sezonu to mi ich nie przypisywałes z FA co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 11 minut temu, julekstep napisał: bylo stanowisko - gracz zostaje, tak jak wszyscy jemu podobni do tej pory, tutaj w zasadzie nic nowego sie nie zadzialo @kuba2419 @Krzemo - Wasze opinie nt wycofania oferty przez qcina? Jest oficjalny plik i jest tam DF więc jak dla mnie oferta jak najbardziej ważna, a że ktoś założył wątek bo to newgen to życie, pewnie nie jeden jeszcze taki powstanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: komisze nie sa zobligowanj reagowac na kazdy post lol za TMaca qcinowi nalezy sie kara akurat przecież usunąłem to po 5 minutach daj spokój Julek Teraz, julekstep napisał: co? normalnie, nawet dopytywałes mnie kto to za gracz- pisałem ze nie wiem, ale jest w bazie (miał 100 potencjału) i go mi nie przypisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 ide na zakupki, czekamy na stanowisko @Krzemo 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: przecież usunąłem to po 5 minutach daj spokój Julek jako reakcja na moj post o hawk.killerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi