elwariato Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 zeby czlowiek wiedział ze tyle lajeczkow za poniego wpadnie to by w 1rd brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Godzinę temu, elwariato napisał: zeby czlowiek wiedział ze tyle lajeczkow za poniego wpadnie to by w 1rd brał w końcu byś coś wygrał w simce! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 4 godziny temu, Koelner napisał: mega żałuje że ominęły mnie lata 90’ Koelner jest przeciw newgenom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 12 minut temu, Cichy napisał: Koelner jest przeciw newgenom! Koelner sam jest newgenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: w końcu byś coś wygrał w simce! xD jak by to ujął klasyk "japa tankerze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 godzin temu, julekstep napisał: Koelner sam jest newgenem ciekawa nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 godziny temu, eMeS napisał: Podbijam, btw za kazdego juz sa jakies oferty, tylko nie za walla xD wall jak ta najładniejsza panna nikt nie ma odwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) @kuba2419 weź podeślij mi swoje picki to można będzie zamknąć ten etap (nie pamiętam kiedy ostatni raz @RDG2 wybrał coś innego niż CPU w drugiej rundzie ) 26 minut temu, julekstep napisał: @kuba2419 weź podeślij mi swoje picki to można będzie zamknąć ten etap (nie pamiętam kiedy ostatni raz @RDG2 wybrał coś innego niż CPU w drugiej rundzie ) albo nvm w sumie w ostatnim drafcie tak wybrali, więc czekamy xD Edytowane 30 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, kuba2419 napisał: Jak *** będzie dostępny to biorę jego a jak nie to cpu nie no, rok temu RDG sam wybrał to czekamy więc skasuj spojlera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 @julekstep 23 z 2 rundy oddałem @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 W przyszłym drafcie będzie Ivan Rabb! @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 sprzedałem swój 2nd rounder do @Pablo81 ogarnij tam @julekstep kolejnosc EDIT: i jeszcze dalej gdzies polecial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 3 minuty temu, eMeS napisał: sprzedałem swój 2nd rounder do @Pablo81 ogarnij tam @julekstep kolejnosc EDIT: i jeszcze dalej gdzies polecial przerzucacie się tym gnojem i się człowiek gubi (w gierce było dobrze ale w temacie nie zmieniłem, pick jest w Raptors @Sylvinho.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Więcej Polaków w drafcie to szybciej by to szło. Kiedy koniec? Chce już podpisywać swoje birdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 29 minut temu, MarcusCamby napisał: W przyszłym drafcie będzie Ivan Rabb! @Qcin_69 w końcu!! oby się ostał do mojego picku, bo brać gł z pickiem Hornets to chyba za wcześnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 ile czasu mam @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 4 minuty temu, SlaKB napisał: ile czasu mam @julekstep? do jutra do 18:30 jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, SlaKB napisał: ile czasu mam @julekstep? bierz cpu, ja przejrzalem co zostalo i okazuje sie ze nie bylo sensu przegladac, strata czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 12 minut temu, julekstep napisał: do jutra do 18:30 jakoś Dla mnie CPU pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Zdarzyli Bucks z Birdami, 76ers spia i bedzie l(u)ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi