Skocz do zawartości

ATF post 80 ankieta

fluber

ATF post 80 jaki limit punktów  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki limit punktów robimy przy wyborach?

• 24ppg
      1
    • 22ppg
      3
    • 20ppg
      7

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.02.2023 o 10:15, BMF napisał(a):

Nom, tylko pamiętajcie o tych pass-first wymiataczach jak Magic. 

Rozwiń  

No właściwie to widzę dwóch PG wyraźnie lepszych i robiących pozycje. Na szybko widzę w sumie 5-6 graczy którzy znaczenie przerastają pozostałych. potem jest na tyle szerokie grono graczy na podobnym poziomie że drugi pick graczy z top 5-6 dalej będzie bardzo dobry. Wiec wygranie będąc poza  top6 będzie znacznie trudniej. 

W dniu 22.02.2023 o 10:56, Gregorius napisał(a):

No właściwie to widzę dwóch PG wyraźnie lepszych i robiących pozycje. Na szybko widzę w sumie 5-6 graczy którzy znaczenie przerastają pozostałych. potem jest na tyle szerokie grono graczy na podobnym poziomie że drugi pick graczy z top 5-6 dalej będzie bardzo dobry. Wiec wygranie będąc poza  top6 będzie znacznie trudniej. 

Rozwiń  

A jak zrobimy limit 20 punktów i 8 asyst?

W dniu 22.02.2023 o 12:00, BMF napisał(a):

Tak jak pisałem: zawodnicy bez występu w ASG, można dodać <20ppg. :)

Rozwiń  

Zawodnicy bez występu w ASG (nawet bez występu w danym sezonie tylko) to jest dobry pomysł na kolejny ATF.

W dniu 22.02.2023 o 12:13, fluber napisał(a):

A jak zrobimy limit 20 punktów i 8 asyst?

Zawodnicy bez występu w ASG (nawet bez występu w danym sezonie tylko) to jest dobry pomysł na kolejny ATF.

Rozwiń  

To jest tylko zabawa wiec ja i tak się pisze nawet jakbym miał zając ostatnie miejsce. Przy limicie 20 pkt i 8 asyst zostanie Ci dwóch wymiataczy pod koszowych którzy się łapią. Nie wiem czy nie wolałbym po prostu jawnie wyrzucić 5-6 graczy psujących zabawę i zostawić już tylko to 20-22 pkt.

Edytowane przez Gregorius

W dniu 22.02.2023 o 12:45, RappaR napisał(a):

Generalnie przy tych zasadach KG, Duncan i Magic rozpierdalają zabawę, każda inna osoba jest w dupue

Rozwiń  

Jak dla mnie między 24-letnim Jordanem, czy LeBronem a resztą tez była różnica wcale nie mniejsza w poprzednim ATF.

Zawsze można ich wyrzucić z listy, ale wtedy znowu się robi paru graczy z tiera wyżej. Można tak bez końca.

W dniu 22.02.2023 o 13:07, fluber napisał(a):

Jak dla mnie między 24-letnim Jordanem, czy LeBronem a resztą tez była różnica wcale nie mniejsza w poprzednim ATF.

Rozwiń  

Naah, robienie takich soft kryteriów powoduje, że tutaj do wzięcia jest peak Magic, różnica między LeBronem, a Hakeemem (jeśli w ogóle istniała) będzie znacznie mniejsza niż między top5 graczy alltime w peaku, a Jasonem Kiddem. 

W dniu 22.02.2023 o 13:30, BMF napisał(a):

Naah, robienie takich soft kryteriów powoduje, że tutaj do wzięcia jest peak Magic, różnica między LeBronem, a Hakeemem (jeśli w ogóle istniała) będzie znacznie mniejsza niż między top5 graczy alltime w peaku, a Jasonem Kiddem. 

Rozwiń  

To co? Wyrzucamy tę trójkę?

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.