julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 37 minut temu, Pablo81 napisał: Czemu nie brales @julekstep ? a po co mi Dirk jak mam już najlepszy w gierce ofensywny 1-2 punch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 10 minut temu, julekstep napisał: a po co mi Dirk jak mam już najlepszy w gierce ofensywny 1-2 punch? na pewno nie w tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: na pewno nie w tej idź k**** coś porób nie wiem sparuj LeBrona z Pennym? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 godziny temu, BMF napisał: Owszem, nawet Hakeem był lepszym passerem w okresie b2b (a wklepanie Lakers w prime to jedno z lepszych U-24 osiągnięć tutaj tak obiektywnie), Magic i Duncan też w peaku byli widocznie lepsi niż w wybranych sezonach, nawet Wade w '09-10 miał wyraźnie lepszy rzut. Jordan ma atuty (granie offscreen/offball, GOAT volume scoring, dobra D), ma też mankamenty (brak trójki, średni kreator, najlepszy highlight w PO to 60pts z Celtics w sweepowej serii), u niego nawet ten sezon, gdzie Collins kazał mu grać w ''heliocentrycznej'' ofensywie jako ball-dominant guard był dwa lata później, więc ciężko go wrzucić do takiej roli tutaj. ;] Eee ja rozumiem, że trzeba trochę poswirowac zeby nie było że Jordan ma jak zwykle łatwiej w ATF, ale szanujmy się. Dobra D zamien na elitarna D, chlop rok później był DPOY. Sredni kreator jak chlop grał możliwe że z najgorszym supportem w karierze w tej serii z Celtics? Ostatnio oglądałem Last Dance i odcinek o tym sezonie gdy wrócił po kontuzji mnie poruszyl, wszyscy tam podkreślali jak to był świetny sezon w jego wykonaniu, takze wiem co mówię! 'XD A tak serio para Tatum Jordan tworzy parę nie do przejścia dla waszych lamusów, a o ataku nawet nie mówię bo punktuje jak chce i kiedy chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: idź k**** coś porób nie wiem sparuj LeBrona z Pennym? xD już widzę jak Durant będzie stal w rogu jak Bullock a Kawhi będzie robił za Finneya Smitha aaaaaa Doncic będzie bez piłki latał jak Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Dobra D zamien na elitarna D, chlop rok później był DPOY. bo cały rok w którym go masz spędził na płakaniu że chce być DPOY xD 1 minutę temu, Koelner napisał: już widzę jak Durant będzie stal w rogu jak Bullock a Kawhi będzie robił za Finneya Smitha aaaaaa Doncic będzie bez piłki latał jak Curry dzięki za wskazówki taktyczne! patrząc na Twoje obecne picki i historię poczynań w atfach bardzo mocno sobie wezmę Twój feedback do serduszka! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: bo cały rok w którym go masz spędził na płakaniu że chce być DPOY xD Jak rozpierdala, to chce być doceniony proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: dzięki za wskazówki taktyczne! patrząc na Twoje obecne picki i historię poczynań w atfach bardzo mocno sobie wezmę Twój feedback do serduszka! xDDD może się czegoś nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Reikai napisał: Jak rozpierdala, to chce być doceniony proste sęk w tym że on w tych early seasonach wcale tak nie rozpierdalał jak w pierwszym 3peacie Edytowane 29 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: sęk w tym że on w tych early seasonach wcale tak nie rozpierdalał jak w pierwszym 3peacie A ja powiem ze rozpierdalal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: może się czegoś nauczysz PROWADŹ WODZU! Teraz, Reikai napisał: A ja powiem ze rozpierdalal a ja powiem że mój Kawhi to 40 ppg scorer dasz więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: PROWADŹ WODZU! a ja powiem że mój Kawhi to 40 ppg scorer dasz więcej? Na Donciciu na pewno może tyle zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 c***a się wszyscy znacie, że pusciliscie Barkleya tak nisko, dając mu DRoba i Magica do kompletu, tyle powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: c***a się wszyscy znacie, że pusciliscie Barkleya tak nisko, dając mu DRoba i Magica do kompletu, tyle powiem meh - Barkley to gracz którego się docenia za peak ty go wziąłeś przed peakiem, więc bez podniety tam 1 minutę temu, Reikai napisał: Na Donciciu na pewno może tyle zrobić. Doncic rozpierdala w D bo tak mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: meh - Barkley to gracz którego się docenia za peak ty go wziąłeś przed peakiem, więc bez podniety tam c*** z tym, że w moim sezonie najlepiej zbiera i broni :))) a skuteczność w ataku TS czy Fg℅ ma na historycznym poziomie i w dodatku jest szybki i niespasiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Jordan (ofensywnie i defensywnie) zaczął peakować rok później, podobnie zresztą jest z LeBronem - i np. Giannisem, dlatego ten format wiekowy jest tak dobry, ale można też pisać o Jordanie '87 odwołując się do Jordana '88 (a tak w ogóle z pierwszego 3peatu). ;] Ben Taylor na swojej stronie analizował dokładnie obronę Jordana, polecam (bo polecam mądrzejszych od siebie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: c*** z tym, że w moim sezonie najlepiej zbiera i broni :))) a skuteczność w ataku TS czy Fg℅ ma na historycznym poziomie i w dodatku jest szybki i niespasiony I ZA 3 NAKURWIA JAK ZŁY k**** tu sami wybitni obrońcy widzę brani xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Jordan (ofensywnie i defensywnie) zaczął peakować rok później, podobnie zresztą jest z LeBronem - i np. Giannisem, dlatego ten format wiekowy jest tak dobry, ale można też pisać o Jordanie '87 odwołując się do Jordana '88 (a tak w ogóle z pierwszego 3peatu). ;] Ben Taylor na swojej stronie analizował dokładnie obronę Jordana, polecam (bo polecam mądrzejszych od siebie). Czyli mam Jordana liczonego jako 85-90% Goat Jordana rozumiem, dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: (bo polecam mądrzejszych od siebie). nie bądź taki skromny 4 minuty temu, julekstep napisał: I ZA 3 NAKURWIA JAK ZŁY k**** tu sami wybitni obrońcy widzę brani xD nie przejmuj się Doncic jest fajny jak wali browary lub go zatrzymuje Michał Sokołowski Teraz, Reikai napisał: Czyli mam Jordana liczonego jako 85-90% Goat Jordana rozumiem, dla mnie spoko Czyli LeBron 99% -> też git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, Reikai napisał: Czyli mam Jordana liczonego jako 85-90% Goat Jordana rozumiem, dla mnie spoko xD 92,3%! Teraz, Koelner napisał: nie bądź taki skromny nie przejmuj się Doncic jest fajny jak wali browary lub go zatrzymuje Michał Sokołowski Czyli LeBron 99% -> też git tu akurat 87,8% 1 minutę temu, Koelner napisał: nie przejmuj się Doncic jest fajny jak wali browary lub go zatrzymuje Michał Sokołowski no brałem go dlatego że wiedziałem że Michał jest out of scope w tej zabawie więc nie ma na niego obrońcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi