Skocz do zawartości

ATF post 80 under 24 draft - dyskusja

fluber

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, BMF napisał:

Reikai, bierz tego peak Simmonsa i wybierajmy dalej, będziesz miał duet Jordana dostającego sweepa i mini-LeBrona, wszyscy zadowoleni. ;]

9 minut temu, Koelner napisał:

bierz Sochana 

Biorę pogromcę Duranta i Giannisa.

2 minuty temu, P_M napisał:

Nieeee, @BMFto był mój pick.... 

Nom, nie wydaje mi się, by tamten Davis był gorszy od młodych KG, DRoba czy Giannisa, więc miałem nadzieję, że się ostanie jak sprawdziłem, że rzucał wtedy świetnie jumperki. 

14/15. 

Teraz, BMF napisał:

Nom, nie wydaje mi się, by tamten Davis był gorszy od młodych KG, DRoba czy Giannisa, więc miałem nadzieję, że się ostanie jak sprawdziłem, że rzucał wtedy świetnie jumperki. 

14/15. 

Od Droba są akurat wszyscy gorsi tutaj,, zwłaszcza w D, ale mi Davis idealnie na Pfa pasował:(

3 minuty temu, BMF napisał:

Nie no, tutaj połowa wybranych ma lepsze resume w playoffach w wieku 23 lat niż D-Rob przez całe prime. ;] 

Ale sam pick spoko oczywiście. 

No tak,ale to że Rookie DRob wziął zespół 21-61 i zrobił z niego 56-26 i wciągnął do drugiej rundy, robiąc topową defensywę, to już się nie liczy? :)

10 minut temu, BMF napisał:

Piękny fit i do LeBrona, i do Jordana. Najlepsze, że planowałem Tatuma, a z kolei on do Jordana to trochę meh. ;]

Eeee a co to za pi****lenie?

Jak superstar grajacy po obu stronach parkietu potrafiacy wszystko, do tego proven w PO moze byc kiepskim fitem?

Edytowane przez Reikai

• matek odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.