Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 7 minut temu, BMF napisał: Co dalej zrobicie, jestem ciekaw: Jordan i LeBron tutaj nie mają boosta za bycie top2 graczami ever, tak że trzeba optymalizować ich atuty jak każdego innego ''lidera''. nikt nie ma tutaj boosta ponieważ ciężko do 24 roku życia być done hakeem shaq czy kobe też wiele tracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: nikt nie ma tutaj boosta ponieważ ciężko do 24 roku życia być done hakeem shaq czy kobe też wiele tracą Najbliżej do bycia done tutaj mają chyba Wade i Magic, a i TMac sporo zyskuje, podobnie Penny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 LeBron rok wcześniej był w finale z gruzem więc nie był w peaku ale na pewno w prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: LeBron rok wcześniej był w finale z gruzem więc nie był w peaku ale na pewno w prime Tylko ten mental #LeQuit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: Tylko ten mental #LeQuit jakby nie miał jakieś wady to już musielibyście mi pogratulować zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Owszem, nawet Hakeem był lepszym passerem w okresie b2b (a wklepanie Lakers w prime to jedno z lepszych U-24 osiągnięć tutaj tak obiektywnie), Magic i Duncan też w peaku byli widocznie lepsi niż w wybranych sezonach, nawet Wade w '09-10 miał wyraźnie lepszy rzut. Jordan ma atuty (granie offscreen/offball, GOAT volume scoring, dobra D), ma też mankamenty (brak trójki, średni kreator, najlepszy highlight w PO to 60pts z Celtics w sweepowej serii), u niego nawet ten sezon, gdzie Collins kazał mu grać w ''heliocentrycznej'' ofensywie jako ball-dominant guard był dwa lata później, więc ciężko go wrzucić do takiej roli tutaj. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Byłem pewien, że Kawhi mi się ostanie jak julek ma już Duranta... Smutek, wielki smutek... Edytowane 29 Stycznia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Jest tu jeden gracz który miał najlepszy sezon w karierze przed 24 rokiem życia i jeszcze nikt go nie wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Jest tu jeden gracz który miał najlepszy sezon w karierze przed 24 rokiem życia i jeszcze nikt go nie wybrał. nie spojluj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: nie spojluj! I tak nikt nie weźmie Michaela Cartera-Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 10 minut temu, fluber napisał: Jest tu jeden gracz który miał najlepszy sezon w karierze przed 24 rokiem życia i jeszcze nikt go nie wybrał. to jakbyś nam nie pucował tylko grał to byś sobie go wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 15 minut temu, fluber napisał: Jest tu jeden gracz który miał najlepszy sezon w karierze przed 24 rokiem życia i jeszcze nikt go nie wybrał. Będzie w sam raz na ławkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @matek wziales o rok za starego Rona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 5 minut temu, P_M napisał: @matek wziales o rok za starego Rona. nie no k**** ja pi****le tak się nie bawimy z mojej strony Veto @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: nie no k**** ja pi****le tak się nie bawimy z mojej strony Veto @fluber też chciałem tak strollować ;)) ale już poprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 8 minut temu, P_M napisał: @matek wziales o rok za starego Rona. Dzięki, zmieniłem. Nie będę się wycofywał z wyborów jak pizda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, matek napisał: Nie będę się wycofywał z wyborów jak pizda. 2 godziny temu, Reikai napisał: Eeee a co to za pi****lenie? No, w końcu jakiś ATF-owski klimat, długo się czailiście. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 51 minut temu, Qcin_69 napisał: Dirk Nowitzki 02’ @P_M Czemu nie brales @julekstep ? Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Czemu nie brales? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: ? Juz poprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi