Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 bierz Sochana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @Koelner już zapomniałeś, że Penny nie dostaje miłosci na tym forum? pick fajny, ale do LBJ'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 28 minut temu, BMF napisał: Reikai, bierz tego peak Simmonsa i wybierajmy dalej, będziesz miał duet Jordana dostającego sweepa i mini-LeBrona, wszyscy zadowoleni. ;] 9 minut temu, Koelner napisał: bierz Sochana Biorę pogromcę Duranta i Giannisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: @Koelner już zapomniałeś, że Penny nie dostaje miłosci na tym forum? pick fajny, ale do LBJ'a? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nieeee, @BMFto był mój pick.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @BMF 14/15 czy 15/16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Nieeee, @BMFto był mój pick.... Nom, nie wydaje mi się, by tamten Davis był gorszy od młodych KG, DRoba czy Giannisa, więc miałem nadzieję, że się ostanie jak sprawdziłem, że rzucał wtedy świetnie jumperki. 14/15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, BMF napisał: Nom, nie wydaje mi się, by tamten Davis był gorszy od młodych KG, DRoba czy Giannisa, więc miałem nadzieję, że się ostanie jak sprawdziłem, że rzucał wtedy świetnie jumperki. 14/15. Od Droba są akurat wszyscy gorsi tutaj,, zwłaszcza w D, ale mi Davis idealnie na Pfa pasował:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie no, tutaj połowa wybranych ma lepsze resume w playoffach w wieku 23 lat niż D-Rob przez całe prime. ;] Ale sam pick spoko oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Nie no, tutaj połowa wybranych ma lepsze resume w playoffach w wieku 23 lat niż D-Rob przez całe prime. ;] Ale sam pick spoko oczywiście. No tak,ale to że Rookie DRob wziął zespół 21-61 i zrobił z niego 56-26 i wciągnął do drugiej rundy, robiąc topową defensywę, to już się nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Oni tam dołożyli dwóch allstarów i rolesów, tak że manipulacja, ale napisałem, że spoko pick. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Oni tam dołożyli dwóch allstarów i rolesów, tak że manipulacja, ale napisałem, że spoko pick. ;] Cummingsa i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Cummingsa i? pewnie chodzi mu o washed-up Cheeksa, który nie dograł w SAS sezonu (łącznie 50 meczów, wymieniony w polowie sezonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Teraz, fluber napisał: Cummingsa i? Robinsona? ;] + Cheeksa/Stricklanda i Elliota z draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Robinsona? ;] + Cheeksa/Stricklanda i Elliota z draftu. No jak dla mnie w praktyce odszedł jeden all star ( Robertson) i przyszedł inny ( cummings) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Beka bo miałem brać Davisa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 5 minut temu, Koelner napisał: Beka bo miałem brać Davisa xD Piękny fit i do LeBrona, i do Jordana. Najlepsze, że planowałem Tatuma, a z kolei on do Jordana to trochę meh. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Piękny fit i do LeBrona, i do Jordana. Najlepsze, że planowałem Tatuma, a z kolei on do Jordana to trochę meh. ;] za oczywisty i mniej funu - miałbym ich przed oczami w sraczkowatych kolorach lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 10 minut temu, BMF napisał: Piękny fit i do LeBrona, i do Jordana. Najlepsze, że planowałem Tatuma, a z kolei on do Jordana to trochę meh. ;] Eeee a co to za pi****lenie? Jak superstar grajacy po obu stronach parkietu potrafiacy wszystko, do tego proven w PO moze byc kiepskim fitem? Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Napisałem ,,trochę meh'', a nie ,,kiepski fit''. ;] Ty masz Jordana parę sezonów przed tym jak poprawił passing (a raczej decision-making), i parę lat przed Philem, a tu tak czy siak nie byłoby naturalnej synergii. Co dalej zrobicie, jestem ciekaw: Jordan i LeBron tutaj nie mają boosta za bycie top2 graczami ever, tak że trzeba optymalizować ich atuty jak każdego innego ''lidera''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi