P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, BMF napisał: Robinson nie może być wybrany. może Najważniejsze urozmaicenie: w drafcie będziemy mogli wybierać wyłącznie zawodników, którzy ROCZNIKOWO w roku, w którym sezon się kończy mają maksymalnie 24 lata ( przykładowo ostatni sezon LeBrona, który się kwalifikuje to 2007/2008) albo są starsi, ale jest to ich pierwszy sezon w NBA np. można wybrać Pablo Prigioniego z sezonu 12/13) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 A, to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Teraz, BMF napisał: A, to przepraszam. no problemo ale za to Leonard znowu nie moze zostac wybrany @Qcin_69 Kawhi jest rocznik 91, wiec mozesz wybrac max sezon 2014/2015 a nie 2015/2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 19 minut temu, P_M napisał: no problemo ale za to Leonard znowu nie moze zostac wybrany @Qcin_69 Kawhi jest rocznik 91, wiec mozesz wybrac max sezon 2014/2015 a nie 2015/2016 ale to jest c***owe, znowu na bbref miał 24 to brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: ale to jest c***owe, znowu na bbref miał 24 to brałem Cóż, Leonard jest ok, tylko musisz wziąć wersję sezon wcześniej:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Cóż, Leonard jest ok, tylko musisz wziąć wersję sezon wcześniej:))) trudno już, prime Paul George tez spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: trudno już, prime Paul George tez spoko Meh Mając Wade'a dodałeś mu o wiele gorszą wersje LBJ'a, gdzie twój Wade ma gorszy rzut niż będąc z LBJ'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 23 minuty temu, P_M napisał: Meh Mając Wade'a dodałeś mu o wiele gorszą wersje LBJ'a, gdzie twój Wade ma gorszy rzut niż będąc z LBJ'em. George robił w 14’ finały konfy mając za druga opcje Lanca Stephensona, tak tylko przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Hej hej k****, tak się nie bawimy. Wybór poszedł, rok zje***y z własnej winy, ale to nie powody żeby pickować innego grajka w to miejsce. Veto @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 51 minut temu, matek napisał: Veto @fluber odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 @LAF popraw pick Drob został wybrany wcześniej przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, matek napisał: Hej hej k****, tak się nie bawimy. Wybór poszedł, rok zje***y z własnej winy, ale to nie powody żeby pickować innego grajka w to miejsce. Veto @fluber Moim zdaniem skoro wybór jest nieprawidłowy to można go poprawić. Leonard 16 nie mógł się załapać bo jest za stary, więc należało wybrać coś innego, niekoniecznie tego samego zawodnika @LAF wybór do poprawy @blackmagic giannis 17/18 to ostatni sezon do kwalifikacji Edytowane 29 Stycznia 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 W co ja się wpieprzyłem 16 minut temu, fluber napisał: @LAF wybór do poprawy Wpisz mu rookie Ayton bo na bank o niego chodziło i lecimy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 k**** ja go miałem brać przy tych znawcach z przed kompa za bardzo znasz się na baskecie, w porównaniu do nich zrobisz pewnie dwutakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, LAF napisał: Poprawione Dwight to tutaj ciekawy pick, niby head-case, ale wyrzucił wtedy LeBrona z finałów konferencji, jakby nie to, że DROB był dostępny to pewnie wziąłbym Dwighta Edytowane 29 Stycznia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 gramy na dzisiejszych zasadach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: gramy na dzisiejszych zasadach? nie ma to żadnego znaczenia, każdy i tak ma jakiś swój obraz danych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Ja mialem brac Dwighta :] a teraz musze pomyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Jest taki fajny wysoki, myślę czy nie wziąć teraz na ławę bo później nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Reikai, bierz tego peak Simmonsa i wybierajmy dalej, będziesz miał duet Jordana dostającego sweepa i mini-LeBrona, wszyscy zadowoleni. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi