Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Ale coś więcej czy tylko za brak opisu? Brak opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Kto zostanie MVP? SMALLBALL CENTER AK - to chyba oczywiste?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Nie no, jeśli miałoby to wygrać duo Doncic-Durant over McGrady, to kabaret XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Doncić czy Olajuwon? Durant czy McGrady? Kawhi czy Anthony Davis? Kto zostanie MVP? Śmiesznie, bo julekstep wybierał pick przede mną i najpierw wziął mi Doncicia, a potem Kevina Johnsona, tak że liczę na zemstę. ;] Byłoby jeszcze śmieszniej gdyby zadecydowało, że ja go miałem na #2, a on mnie na #1. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, BMF napisał: Byłoby jeszcze śmieszniej gdyby zadecydowało, że ja go miałem na #2, a on mnie na #1. xD BOKI ZRYWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 14 minut temu, BMF napisał: CP3-Dwight to podobny poziom (odrzucając reputację i to, co działo się później z ich karierami, bo wybrane sezony to ich peak) do pary młody Magic-DRob, a zajęli ostatnie miejsce. Można kogoś lubić bardziej, ale generalnie tutaj nikt nie jest w stanie argumentować o swojej wyższości na bazie top2 picków, dlatego ten ATF jest taki legit. (chyba, że @julekstepwygra, wtedy wiadomo, ze do zaorania xD) No nie bardzo Magic to proven winner 2x MVP finals cp3 ... Dodatkowo Magic to chodzący mismatch... Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 ale najśmieszniej by było jakby okazało się że gdyby LAF zagłosował (i tradycyjnie dał mnie i BMFa na końcu) to Koelner by to wygrał xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Gratulacje @BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Wszystkie głosy wrzuciłem do 1 posta wątku z głosowaniem jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... nie w tym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Dobrze trafiłem zwycięzcę, to cieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Smutny wniosek z ATFu, że centrzy są niedoceniani Mimo, że najlepsi obecni gracze ligi to wciąż centrzy, a 10 i 20 lat temu ta dysproporcja była jeszcze większa. Julek nie wybrał żadnego, Qcin ma strefę podkoszową Dirk - Kemp ze zmiennikami Amare - Yao. Ja nawet nie pytam kto tam broni. Wydaje się, że taki Shaq, Embiid czy Olajuwon by robili z tych rotacji totalną rozpierduchę. Zresztą nie tylko centrzy, bo przecież niezależnie od ery impact na defensywę jest cały czas największy pod koszem i zmienił się tylko i aż sposób bronienia. Tymczasem tutaj obrona mam wrażenie, że zupełnie nie miała znaczenia w ocenie. P.S. Fluber nie napisał, więc ja powiem. Miałeś @BMF u mnie pierwsze miejsce! A tak się bałeś hejtera Marcusa Edytowane 20 Lutego 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: nie w tym formacie Lol. DRob w każdym formacie jest lepszy niż Dh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @matek i @P_M doceniam Wasze głosy i miałem zawsze wrażenie, że w dyskusjach na forum mamy dość zbieżne spojrzenie na basket. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Lol. DRob w każdym formacie jest lepszy niż Dh ależ Dwight ma zepsutą opinię u niektórych przez to co grał/robił po kontuzjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Dobry format. Dzięki za organizacje @fluber. Następnym razem będzie opis z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, Sylvinho. napisał: Dobry format. Dzięki za organizacje @fluber. Następnym razem będzie opis z mojej strony i znów dostaniesz karne punkty bo następny atf ma być bez opisów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: i znów dostaniesz karne punkty bo następny atf ma być bez opisów xD Całe życie pod górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Fluberowi brakuje 11 polubień do 10k - mam dziwne wrażenie że to było celem eksperymentu... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 11 minut temu, P_M napisał: No nie bardzo Magic to proven winner 2x MVP finals cp3 ... Dodatkowo Magic to chodzący mismatch... Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... Magic na starcie kariery trafił do contendera (bez niego) i Kareema, który przez pierwsze dwa lata był tam najlepszym zawodnikiem. Jak uważasz tamtego Magica za lepszego gracza, to tak jakby spoko, z boku to wygląda tak, że picki 3/4-9 były tutaj decydujące. Ale team success ma dwa końce, bo 23-letni Dwight jako lider zrobił więcej niż DRob-lider przez całą karierę. Jak ktoś Cię nie docenił, to dalszych picków/koncepcji drużyny, a nie Magica Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi