julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Magia Jordana nie zadziałała więc proszę nie sieć propagandy. no widać kto jest true GOATem 1 minutę temu, P_M napisał: najlepszym centrem jaki był do wyboru uspokój się xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: no widać kto jest true GOATem uspokój się xD Dpoty centrem, czytaj uważnie. Nie Overall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Dpoty centrem, czytaj uważnie. Nie Overall. w sensie Robinson nie będąc dpoty był 'najlepszym dpoty centrem do wyboru'? nie bardzo rozumiem ten strumień świadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 CP3-Dwight to podobny poziom (odrzucając reputację i to, co działo się później z ich karierami, bo wybrane sezony to ich peak) do pary młody Magic-DRob, a zajęli ostatnie miejsce. Można kogoś lubić bardziej, ale generalnie tutaj nikt nie jest w stanie argumentować o swojej wyższości na bazie top2 picków, dlatego ten ATF jest taki legit. (chyba, że @julekstepwygra, wtedy wiadomo, ze do zaorania xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Dziękuje za 3 miejsce i gratuluje @julekstep i @BMF pokonania mnie w honorowej walce. @Gregorius dziękuje za docenianie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, BMF napisał: (chyba, że @julekstepwygra, wtedy wiadomo, ze do zaorania xD) Lepiej dla koszykówki żeby wygrał mój team niż Twoi nudziarze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: dalej nie było szczególnie lepiej No tak, ilu MVP było wziętych w tym ATF? Ja wyrwałem swojego w czwartej rundzie. Artesta szybko wziąłem z DPOTY sezonu, bo wiek 24 widniał w bbref. Okazało się, że machnąłem się o sezon, to nic. Jak pisałem w czasie draftu - nie będę jak pizda wycofywał się z już puszczonych picków. Dzięki @Koelner, wiesz co dobre. U mnie byłeś drugi, z takim samym bilansem, jak lider. 18 minut temu, julekstep napisał: no bo tworzenie opisów nie ma sensu A do mnie się przypierdalasz od miesiąca, że to olałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 btw - @fluber MOŻNA JESZCZE ZMIENIĆ GŁOSY? xD Teraz, matek napisał: A do mnie się przypierdalasz od miesiąca, że to olałem no bo jak już jest umowa konkretna to trzeba ale na przyszłe atfy imho do wywalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, BMF napisał: CP3-Dwight to podobny poziom (odrzucając reputację i to, co działo się później z ich karierami, bo wybrane sezony to ich peak) do pary młody Magic-DRob, a zajęli ostatnie miejsce. Można kogoś lubić bardziej, ale generalnie tutaj nikt nie jest w stanie argumentować o swojej wyższości na bazie top2 picków, dlatego ten ATF jest taki legit. (chyba, że @julekstepwygra, wtedy wiadomo, ze do zaorania xD) Ale LAF nie przegrał ze względu na osobę Dwighta i CP3, tylko faktu że połowa jego składu w ogóle nie powinna pójść w drafcie. Ten Kyle Korver wybrany przez kogokolwiek innego uznałbym za trolling. A LAF tak źle wybierał, że Korver tam nawet został ustawiony w roli startera. Korver, który w tamtym momencie był przeciętnym rolsem z ławki, a większość nawet z ławki ma graczy z impactem all-star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: btw - @fluber MOŻNA JESZCZE ZMIENIĆ GŁOSY? xD Trzeba było myśłeć strategicznie jak Koelner wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, matek napisał: No tak, ilu MVP było wziętych w tym ATF? Ja wyrwałem swojego w czwartej rundzie. na szczęście na e-nba w 2023 nikt już się już na Rose-MVP nie nabiera CHWAŁA WIELKIEMU E-NBA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: ale na przyszłe atfy imho do wywalenia Postaram się wymyślić jakąś fajną formułę na czas po play-offs i bez opisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Trzeba było myśłeć strategicznie jak Koelner wcześniej Nie było strategii. Nie odnotowałem, że pierwszy i ostatni pick się nie liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Nie było strategii. Nie odnotowałem, że pierwszy i ostatni pick się nie liczy. Mimo wszystko zabawnie wygląda, że wygrałeś z Sylvinho o punkt wrzucając go na ostatnie miejsce w głosowaniu ( nawet jeżeli, żeby Cię wyprzedził musiałbyś go dać minimum na 5 miejsce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 minut temu, julekstep napisał: btw - @fluber MOŻNA JESZCZE ZMIENIĆ GŁOSY? xD Wystarczy, że mnie przeprosisz, nie musisz zmieniać głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Ale LAF nie przegrał ze względu na osobę Dwighta i CP3, tylko faktu że połowa jego składu w ogóle nie powinna pójść w drafcie. O tym piszę, poziom pod względem top2 w tym formacie jest tak wyrównany, że pierwsza osoba ma podobną 1-2 opcję jak ostatnia, więc nie rozumiem pretensji o niedocenienie pary Magic-DRob: wszędzie decydowały późniejsze wybory. Różnice między U-24 wymiataczami to szczęście w drafcie (np. dostanie top3 gracza alltime w prime na starcie), a nie różnice w impakcie. Co najwyżej można stawiać tezę, że bardziej opłacało się późne wybory mieć, ale znowu, Magic poszedł chyba z #6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Mimo wszystko zabawnie wygląda, że wygrałeś z Sylvinho o punkt wrzucając go na ostatnie miejsce w głosowaniu ( nawet jeżeli, żeby Cię wyprzedził musiałbyś go dać minimum na 5 miejsce) Sylvinho powinien być ostatni tak jak zagłosowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Sylvinho powinien być ostatni tak jak zagłosowałem. Ale coś więcej czy tylko za brak opisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Doncić czy Olajuwon? Durant czy McGrady? Kawhi czy Anthony Davis? Kto zostanie MVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, fluber napisał: Doncić czy Olajuwon? Durant czy McGrady? Kawhi czy Anthony Davis? Kto zostanie MVP? Bez wzgledu na wynik @julekstep i tak wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi