fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 5 minut temu, BMF napisał: Sabonis miał wtedy impakt All-NBA gracza na ograniczonych minutach. Zależy jak kto oceniał. Jak brałeś cały sezon to na pewno inaczej widziałeś Sabonisa niż jakby patrzeć przez pryzma play-offs np. Tak czy siak nie był to pick na 3 rundę w żadnej z tych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: ja lubię Price'a po prostu w wybranym sezonie to marna podróba tego właściwego Price'a Statystycznie to byla jego druga najlepsza seria w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 minut temu, BMF napisał: @Koelnerw każdym ATF propsuje Shaqa. Jestem ciekaw czy to kwestia tajnych głosów, wyrównującego szanse formatu, czy mocnego draftu w początkowych rundach, ale te rozstrzały w ocenie zespołów między głosującymi są niesamowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Statystycznie to byla jego druga najlepsza seria w PO. na młodym Jordanie to se każdy nabijał zresztą 1 (przegrana) seria <<< cały RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 To chyba pierwszy ATF w historii, gdzie skład P_M mi się podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Nom, Price wszedł w prime rok później, też tak to interpretowałem, dobre playoffy bez team success (Mitchell case) to dla mnie bonus. 10 minut temu, fluber napisał: te rozstrzały w ocenie zespołów między głosującymi są niesamowite. Dla mnie to duży pozytyw tbh, inaczej nie byłoby pola do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 jak 4ty będzie Koelner to będę kontent bo miejsce w top3 byłoby spoko (Sylwek z najlepszym s5 i BMF z nudą do której nie ma się jak przyczepić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 8 minut temu, MarcusCamby napisał: To chyba pierwszy ATF w historii, gdzie skład P_M mi się podobał. Bardzo ciekawy skład, inny niż wszystkie dużo bardziej oldschoolowy. Na pewno najbardziej intrygujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Top4 u Sylvinho oznacza brak sensu w tworzeniu opisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: jak 4ty będzie Koelner to będę kontent bo miejsce w top3 byłoby spoko (Sylwek z najlepszym s5 i BMF z nudą do której nie ma się jak przyczepić) Zapnij pasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Top4 u Sylvinho oznacza brak sensu w tworzeniu opisów. no bo tworzenie opisów nie ma sensu hahaha Koelner top3 LBJ GOAT -> ostateczny argument xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Jestem w c*** rozczarowany Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Jestem w c*** rozczarowany Wami. Hellou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Jestem w c*** rozczarowany Wami. ja nie głosowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Jestem w c*** rozczarowany Wami. a co ma qcin powiedzieć jak go dałeś na 9tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Tak wysokie miejsce dla Koelnera to dla mnie szok. Za te głupoty o Jaren Jackson Jr chyba dałem go na ósmym miejscu. Do tego bardzo słaby pick z Ray Allenem czy ogólnie dziwny pod kątem zabawy w Townsa. W ogóle nie kupiłem tego składu. Magia LeBrona jest jednak potężna, bo Koelner zrobił dużo by zrobić kiepski team dla Króla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 6 minut temu, Koelner napisał: Top4 u Sylvinho oznacza brak sensu w tworzeniu opisów. Czemu dałes go tak nisko? Tylko za brak opisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 minut temu, julekstep napisał: no bo tworzenie opisów nie ma sensu hahaha Koelner top3 LBJ GOAT -> ostateczny argument xDDDD Jokić był bez szans:/ 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Czemu dałes go tak nisko? Tylko za brak opisu? Ja tylko przypomnę, że głos Koelnera się nie liczył ( gdyż nie uwzględniałem najlepszego i najgorszego głosu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 7 minut temu, julekstep napisał: no bo tworzenie opisów nie ma sensu Jest. Jakbyś nie zrobił bubla z 24 min AK to zdecydowanie wyżej wyładowałbyś w moim głosowaniu. Szanuje czas, pracę oraz wiedzę userów więc to naturalne że kieruje się opisami. 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: W ogóle nie kupiłem tego składu. Magia LeBrona jest jednak potężna, bo Koelner zrobił dużo by zrobić kiepski team dla Króla. Magia Jordana nie zadziałała więc proszę nie sieć propagandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Naprawdę w głowie mi się nie mieści jak można Magica najlepszego kreatora w HCO obudowego dpoty najlepszym centrem jaki był do wyboru wyjebać z top 3 tej zabawy. Samo to duo rozpierdala. Dodatkowo najlepsza deska ze wszystkich zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi