julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 2 minuty temu, blackmagic napisał: Rookie Bird @julekstep Bird chyba jest calkiem poza zabawa tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: A kto zrobi opis lafa? Laf zrobi taki zespół ze opis będzie zbędny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 ewidentnie jesteśmy obiektami eksperymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Obiektami, nie ofiarami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 no i sie zepsul draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @julekstep zmienilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 7 minut temu, blackmagic napisał: @julekstep zmienilem 00/01 czy 01/02? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Ten T-Mac to będzie fajny test czy ludzie rzeczywiście oceniają U-24 graczy czy liczy się reputacja gracza, bo statystycznie zjada takiego Bryanta (i graczy, których rozważałem zamiast niego) w tamtym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 @BMF fajny duet liderow! taki w sam raz na wypad w pierwszej rundzie i rzucenie trade requestem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 6 minut temu, BMF napisał: Ten T-Mac to będzie fajny test czy ludzie rzeczywiście oceniają U-24 graczy czy liczy się reputacja gracza I winning bias do kwadratu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 To mi T-Maca podjebał Nie spodziewałem się, że ktoś go weźmie przed moim pickiem, przez ogólną reputację właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 8 minut temu, BMF napisał: Ten T-Mac to będzie fajny test czy ludzie rzeczywiście oceniają U-24 graczy czy liczy się reputacja gracza, bo statystycznie zjada takiego Bryanta (i graczy, których rozważałem zamiast niego) w tamtym sezonie. cholera wie, obawiam się, że jednak możesz popłynąć, patrząc po tym jakie wybory tu były brane i znając wcześniejsze atfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 15 minut temu, matek napisał: To mi T-Maca podjebał Nie spodziewałem się, że ktoś go weźmie przed moim pickiem, przez ogólną reputację właśnie. Nom, mogłem wziąć Duranta, ale po minucie doszedłem do wniosku, że T-Mac był lepszym graczem w tamtym momencie. To, że to był jego peak, a Durant się mocno poprawił w kolejnych sezonach, to inna sprawa. BPM ROK Chris Paul 11,0 2009 LeBron James 10,9 2008 Michael Jordan 10,8 1987 Tracy McGrady 10,5 2003 Chris Paul 10,4 2008 Luka Dončić 9,8 2023 Tak to wygląda dla graczy U-24 w regularze, historycznie. Nie, że T-Mac to czwarty najlepszy dostępny gracz, ale niesamowity miał tamten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 haha @LAF włocławska krew ma basket w kościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Ciekawe czy pchniemy drugą rundę dzisiaj. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 7 minut temu, BMF napisał: Nom, mogłem wziąć Duranta, ale po minucie doszedłem do wniosku, że T-Mac był lepszym graczem w tamtym momencie. w tamtym momencie to tak, bo Durant mial ze 12 lat potem faktycznie sie poprawil Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, fluber napisał: 00/01 czy 01/02? 00/01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Janisssss miał być mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 7 minut temu, Koelner napisał: Janisssss miał być mój https://youtu.be/jBz9jqiXugI Team Mamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Robinson nie może być wybrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi