julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Wynik @LAF to lol. Frycowe za młody staż i ogólną działalność na forum. mysle ze bardziej za irytujaca pewnosc siebie ('jestem top4 koniec i kropka!) i przenoszenie begm do kolejnego dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: Wynik @LAF to lol. Frycowe za młody staż i ogólną działalność na forum. 100% nieprawda, przynajmniej w moim przypadku. Ja oceniałem tylko i wyłącznie składy. P.s. nie mam pojęcia o jaką działalność chodzi. Edytowane 20 Lutego 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Szczerze to na tle pozostałych 10 głosów, tylko Twój wygląda jak lol.Tylko Ty i julek nie mieliście go w bottom 3. Przecież o tym piszę. Jestem przyzwyczajony do przenoszenia standardów begm do alltime i robienie sobie laski publicznie ale jego skład jest bardzo dobrze zbudowany. Poszedł dość najprostszym schematem czyli skopiował skład z gry Paula w NOH i Suns gdzie to działa ( zbustowany Chandler, Jordan w postaci dh12 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Koelner napisał: Przecież o tym piszę. Jestem przyzwyczajony do przenoszenia standardów begm do alltime i robienie sobie laski publicznie ale jego skład jest bardzo dobrze zbudowany. Poszedł dość najprostszym schematem czyli skopiował skład z gry Paula w NOH i Suns gdzie to działa ( zbustowany Chandler, Jordan w postaci dh12 ). ja tam go dalem na 4tym wiedzac ze on sie bedzie na mnie jeszcze mscil za poprzedni atf xD no on ma fajne poczatkowe picki i straszne te dalsze, wiec jak ktos nie wartosciuje tak jak ja w swojej metodologii (im dalszy pick tym.mniejszy wplyw na ocene - chyba ze bedzie jakis totalny game-changer dla danego skladu) to mogl LAF poleciec mocno Edytowane 20 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Mógłby ktoś wrzucać regularnie post w wątku z wynikami żeby mi nie kleiło postów??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał: ja tam go dalem na 4tym wiedzac ze on sie bedzie na mnie jeszcze mscil za poprzedni atf xD no on ma fajne poczatkowe picki i straszne te dalsze, wiec jak ktos nie wartosciuje tak jak ja w swojej metodologii (im dalszy pick tym.mniejszy wplyw na ocene - chyba ze bedzie jakis totalny game-changer dla danego skladu) to mogl LAF potoczyć się nisko nie dziekuj ziomuś xD Edytowane 20 Lutego 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, julekstep napisał: ja tam go dalem na 4tym wiedzac ze on sie bedzie na mnie jeszcze mscil za poprzedni atf xD Znasz się trochę na baskecie i potrafisz się bawić ( gorzej u Ciebie z pickowaniem ale wiadomo że też to traktujesz jako fun ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Między 10 a 9 miejscem duża różnica, teraz będzie już dużo gęściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 9 minut temu, agresywnychomik napisał: nie dziekuj ziomuś xD sam zmieniłem bo też mi nie pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 No nie wiem, dla mnie LAF miał zajebiste top2, a potem ... brał graczy których lubi i oni mieli całościowo średnie value. Booker-Griffin-Iverson (złe lata)-Lewis-Aldridge-Korver-Battier to dla mnie jest najsłabsza ekipa z wyborów 3-9. Rookie Battier z tankera? Korver, który w playoffach robił 5ppg? Iverson ze złych lat? Booker w trzeciej rundzie, gdy ja tam miałem Mitchella w ósmej (porównywalni gracze)? Naah. LAF ostatnio pojechał po bandzie, a teraz zrobił respectable team nie odbiegający za bardzo od reszty, w tym sensie to ostatnie miejsce jest trochę brutalne, bo całkiem spoko team (overall lepszy draft i u niego, i całościowo u nas), ale nie jest tak, że jest ostatni za jakiś negatywny bias. Jak ktoś ignoruje picki z rotacji 5-9, no to spoko, każdy ocenia jak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, BMF napisał: No nie wiem, dla mnie LAF miał zajebiste top2, a potem ... brał graczy których lubi i oni mieli całościowo średnie value. Booker-Griffin-Iverson (złe lata)-Lewis-Aldridge-Korver-Battier to dla mnie jest najsłabsza ekipa z wyborów 3-9. Rookie Battier z tankera? Korver, który w playoffach robił 5ppg? Iverson ze złych lat? Booker w trzeciej rundzie, gdy ja tam miałem Mitchella w ósmej (porównywalni gracze)? Naah. LAF ostatnio pojechał po bandzie, a teraz zrobił respectable team nie odbiegający za bardzo od reszty, w tym sensie to ostatnie miejsce jest trochę brutalne, bo całkiem spoko team (overall lepszy draft i u niego, i całościowo u nas), ale nie jest tak, że jest ostatni za jakiś negatywny bias. Jak ktoś ignoruje picki z rotacji 5-9, no to spoko, każdy ocenia jak chce. top2 miał możliwe że najlepsze w zabawie (sumując talent-fit-potencjał do dalszej obudowy) top4 się ciągle bardzo dobrze broniło od 5ego picku zaczęła się tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, BMF napisał: LAF ostatnio pojechał po bandzie, a teraz zrobił respectable team nie odbiegający za bardzo od reszty, w tym sensie to ostatnie miejsce jest trochę brutalne, bo całkiem spoko team (overall lepszy draft i u niego, i całościowo u nas), ale nie jest tak, że jest ostatni za jakiś negatywny bias. Jak ktoś ignoruje picki z rotacji 5-9, no to spoko, każdy ocenia jak chce. Generalnie to jest jednak punktowo przepaść jak patrzę na całą tabelę między Clippers a resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 btw - nie starczy ostatnich miejsc na zemstę LAFa w kolejnym atfie! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Jakby co ja wrzucam co 15 minut kolejne miejsca, ale widzę, że Wolves nikogo nie zainteresowali... A zaraz pewnie się rozpocznie dyskusja o miejscu 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: W moim odczuciu jednak niespodzianka, ja bym ten skład ocenił wyżej. 8 miejsce Qcin – 40 punktów Najwyżej oceniony przez: BMF ( 1 miejsce) Najniżej oceniony przez: Koelner, P_M ( 9 miejsce) czo?!?!?!? lol jednak lepiej by było jakby mac pickował pod swoim własnym nickiem bo tu widzę qcin hejtowany xD Edytowane 20 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 2 x skandaloza !!! Bryant - Giannis - KI - tu musial isc bias na Kyriego bez jaj że ten skład tak nisko. A Qucin to na luzie top 5 tego draftu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: czo?!?!?!? lol jednak lepiej by było jakby mac pickował pod swoim własnym nickiem bo tu widzę qcin hejtowany xD I to najniższe miejsca wcale nie od begm dostał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Bryant - Giannis - KI - tu musial isc bias na Kyriego bez jaj że ten skład tak nisko. Tamten Giannis jeszcze nie był (po obu stronach) TYM Giannisem, a na nim oparta cała koncepcja składu (zwłaszcza w defensywie). Ja np. za Irvinga blackmagica doceniłem, że wziął jego dobre lata (tzn. w '15 miał nieporównywalnie lepszy regular niż w '16). Z tym Qcinem rzeczywiście jestem zaskoczony, pod względem fitu, talentu, balansu, nawet indywidualnych statsów graczy to była dla mnie czołówka, ależ śmieszny rozdźwięk z głosowaniami i tym, jak różnie różne osoby patrzą na kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 3 minuty temu, BMF napisał: Z tym Qcinem rzeczywiście jestem zaskoczony, pod względem fitu, talentu, balansu, nawet indywidualnych statsów graczy to była dla mnie czołówka, ależ śmieszny rozdźwięk z głosowaniami i tym, jak różnie różne osoby patrzą na kosza. LAF i Sylvinho nie głosowali tak tylko dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 4 minuty temu, fluber napisał: I to najniższe miejsca wcale nie od begm dostał! cygaństwo qcina jest transcendentne - wykracza poza granice beGM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi