fluber Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Wiesz, że spacing to nie tylko te trójka? A wybór Vince'a dla mnie taki sobie, nigdy nie kupowałem jego gry, oprócz zajebistego SDC Tamten sezon miał rewelacyjny, w po też bardzo dobrze wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Wiesz, że spacing to nie tylko te trójka? dobra to niech będzie że nie zerowy tylko taki 0,1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Carter mega tylko gm7 z 76ers ( czyli jak wyszło jego najważniejszy mecz w karierze ) ciągle na nim ciąży , ale go uwielbiam tylko za słaby na 1 opcje a taki se na 2 opcje Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 5 minut temu, fluber napisał: Tamten sezon miał rewelacyjny, w po też bardzo dobrze wyglądał Do odświeżenia, u mnie był/jest w worku nieefektywny stat padder, ale zobaczymy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Aż dziwne, że Vince Carter w tym formacie poszedł tak daleko. Gratulacje @Sylvinho. To będzie pewnie jeden z największych stealów gry. Dzięki W sumie ze dwa razy sprawdzałem czy na pewno nikt go nie wziął także cieszę się, że ostał się aż do mojego wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: Carter mega tylko gm7 z 76ers ( czyli jak wyszło jego najważniejszy mecz w karierze ) ciągle na nim ciąży , ale go uwielbiam tylko za słaby na 1 opcje a taki se na 2 opcje przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) Edytowane 29 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) 2 minuty temu, julekstep napisał: (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) x w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) Jok jest cały czas obrażony, że go nie wybrałeś i żadne miłe słowa tu nie pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Jok jest cały czas obrażony, że go nie wybrałeś i żadne miłe słowa tu nie pomogą mocno myślałem, ale po co miałem kończyć całą zabawę po drugiej rundzie parując obu GOATów? TRZEBA DAĆ WAM TROCHĘ FORÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 4 godziny temu, Reikai napisał: Dobra D zamien na elitarna D, chlop rok później był DPOY. Właśnie to uważam za największą wadę i problem tej zabawy. Każdy będzie przekonywał co kto robił później w karierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 @Koelner wedlug rozpiski to teraz moj wybor, nie Lafa chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Sylwek siusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, julekstep napisał: Sylwek siusiak Pewnie i tak ktoś by go przed Tobą wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Miałem takie ,,wow, Klay był przecież do wyboru'', dopiero potem ogarnąłem, że rok przed ,,tymi'' Warriors, wciąż nieźle, ale szczęśliwie nie aż tak. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 4 minuty temu, BMF napisał: Miałem takie ,,wow, Klay był przecież do wyboru'', dopiero potem ogarnąłem, że rok przed ,,tymi'' Warriors, wciąż nieźle, ale szczęśliwie nie aż tak. ;] No właśnie Klay z tamtego sezonu ma spory zjazd w eff w PO, więc cięzko stwierdzić, jak dobry ten wybór jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Nie no, tamten Klay to dobry starter-two way player, gwiazdą zaczął być rok później, wciąż solidny pick ze względu na fit, ale w pierwszej chwili sobie pomyślałem ,,jesus, trzeba było posprawdzać dokładnie kto jest dostępny''. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 6 minut temu, P_M napisał: No właśnie Klay z tamtego sezonu ma spory zjazd w eff w PO, więc cięzko stwierdzić, jak dobry ten wybór jest dalej zajebiście rzuca trójki i bardzo dobrze broni idealny 3&D roles do tej zabawy -> taki Danny Green na sterydach Edytowane 30 Stycznia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, BMF napisał: Nie no, tamten Klay to dobry starter-two way player, gwiazdą zaczął być rok później, wciąż solidny pick ze względu na fit, ale w pierwszej chwili sobie pomyślałem ,,jesus, trzeba było posprawdzać dokładnie kto jest dostępny''. ;] Akurat miałem Klaya też na radarze, więc wybór nie dziwi. 1 minutę temu, julekstep napisał: dalej zajebiście rzuca trójki i bardzo dobrze broni idealny 3&D roles do tej zabawy No właśnie roles, a to jednak dopiero czwarta runda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Miałem dwóch typów na ten pick, więc spokojnie obserwowałem jak Sylv się opierdala od rana, jednym z nich był Klay, więc wybór prosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, P_M napisał: No właśnie roles, a to jednak dopiero czwarta runda. no przy tych widełkach odpada masa potencjalnych gwiazd, więc pójście w fit (szczególnie mając baaaardzo dobry core Jok-Timmy-Vince) jest b.spoko ale dalej ofc -> Sylwek siusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi