ignazz Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Świetna wymiana. Brawo rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Dla Mnie "New Jersey Nets" zrobiło kawał dobre roboty..... Pozbyli się raka Irwinga, Sporo zeskali już za prawie emeryta Duranta, mają obecnie naprawdę solidnych graczy, którzy będą sie tylko rozwijać. Żal tylko, że już byli w tym miejscu i na rzecz Irwinga, Duranta, Hardena to zaprzepaścili. Dwa razy popełnili wg. Mnie ten sam błąd (Garnett, Pierce i nie amietam kto tam jeszcze był....) Może trzeci raz sie nie pomylą ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 55 minut temu, BMF napisał: za to mają Bena Simmonsa jako najlepszego gracza ODka wzieli Cama Johnsona i Bridgesa to juz na pewno nie jest. A jeszcze zależy jak oceniasz Claxtona bo ja w tej chwili Bena nie mam nawet w TOP5 Nets. Lepsi są Bridges, Cameron, a najpewniej Claxton i Thomas. A jeszcze miałbym wyżej Roiyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 tak sobie myślę czy Nuggets nie powinni wejść allka za Bridgesa Portier Bones + pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: tak sobie myślę czy Nuggets nie powinni wejść allka za Bridgesa Portier Bones + pick? Oj bridges by im mocno siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: tak sobie myślę czy Nuggets nie powinni wejść allka za Bridgesa Portier Bones + pick? Powinni, ale do samego zrzucenia Portiera trza picka, a Bones to raczej bieda asset. Jeszcze ze dwa picki i pewnie Nets zaczęliby słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 godziny temu, LukaszKopys napisał: Dla Mnie "New Jersey Nets" zrobiło kawał dobre roboty..... Pozbyli się raka Irwinga, Sporo zeskali już za prawie emeryta Duranta, mają obecnie naprawdę solidnych graczy, którzy będą sie tylko rozwijać. Żal tylko, że już byli w tym miejscu i na rzecz Irwinga, Duranta, Hardena to zaprzepaścili. Dwa razy popełnili wg. Mnie ten sam błąd (Garnett, Pierce i nie amietam kto tam jeszcze był....) Może trzeci raz sie nie pomylą ..... Deron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Mam takie wrażenie na około 7h przed końcem td że walka o po będzie fascynująca ale o 8 - 9 miejsce będzie się biło Sacto , GSW i Portland. I jeśli Kura nie wróci szybko to Mimo wszystko daje mistrzom najmniejsze szanse na to że uda im się wygrać. Wiadomo że Sacto ma największy handicap ale ja zauważam drużynę już zmęczona. Blazers moim zdaniem nie poczynili na razie ruchów mogących poprawić ich syrajce w tabeli a do tego kontuzja Nurkicia. GsW moim zdaniem przy kontuzji Stepha nie ma za bardzo czym handlować. Ew. Sprzątać FA z buyotowych graczy. Jednak sama organizacją przyciąga więc są szanse na jakieś ruchy. A ty buyutow nawet więcej niż poprawnych zawodników może być sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Ciekaw jestem, czy Morey ma coś nagrane. Sixers w bezposrednim pojedynku znowu dostali wjeba od C's. Tobiasz pokazał swoje PO-like performance... W sumie chyba bym go wyjebał do 2nd unitu, ale moze taka jest taktyka, zeby nie zaniżac value. Z ławki przeciwko ogórkom moglby pograc w miarę to co lubi i pociągnąc ławke. A co do oceny tradeów to pamietam jak jakies tam spece ESPN piały, że Nets wydymali Sixers bo zbyli grubego cancera a dostali perfect fit, talent, długi kontrakt... Także ten... czasem trzeba poczakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 2 godziny temu, karpik napisał: Powinni, ale do samego zrzucenia Portiera trza picka, a Bones to raczej bieda asset. Jeszcze ze dwa picki i pewnie Nets zaczęliby słuchać. Nie no jak ma się z Portera robić asset pokroju połamanego Walla to ja już wolę z nim zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Dajcie mu kogoś! Edytowane 9 Lutego 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 To już wiadomo, na co zbierał picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirPsychoSexy Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 43 minuty temu, Koelner napisał: Dajcie mu kogoś! na Brooklynie został jeszcze jeden superstar, w sam raz dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) 6 godzin temu, LukaszKopys napisał: Pozbyli się raka Irwinga, Mam jakieś takie nieodparte wrażenie po tych wymianach, że tam największym rakiem wcale nie był Kyrie, bynajmniej Harden a Durant nim był. Zostając w temacie Justin Jackson + dwa 2nd picki z Bos do OKC za Mike'a Muscalę. Edytowane 9 Lutego 2023 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) 5 x 2rnd takiego pakietu to nie pamiętam. Jae jednak w Bucks. Edytowane 9 Lutego 2023 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) Bryant leci z LAL. Tego się nie spodziewałem. Ps. Można oddać 5 pickow? To rekord? https://twitter.com/ShamsCharania/status/1623728860301852672?t=9XCZh05ukuA3MZzLcJ2jTA&s=19 Edytowane 9 Lutego 2023 przez Mich@lik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 why no chyba ze to pod jakiś kolejny ruch, bo tak to średnio mi się ten deal podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 (edytowane) 7 minut temu, airmax napisał: why no chyba ze to pod jakiś kolejny ruch, bo tak to średnio mi się ten deal podoba No cóż, murzyn zrobił swoje. Co do ceny, chyba troszkę drogo. Ciekawe...Memphis? Edytowane 9 Lutego 2023 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Kurna, Pelinka robi naprawdę dobrą robotę w ostatnim miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 7 minut temu, airmax napisał: why no chyba ze to pod jakiś kolejny ruch, bo tak to średnio mi się ten deal podoba Coś mało guardów, jeszcze kogoś na obwód trzeba. Dziwny w c*** ten ruch. Pod koszem lej po bombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi