Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Detroit Pistons @SlaKB @Cichy @julekstep 1. Steve Francis - 10 mln - 3 lata - cap space Wreszcie cos konkretnego dla Francisa i do tego powinien pasować do Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 3 lata 10 mln dla 36 letniego Fancisa ? Ktoś upadł na głowę. Zwłaszcza, że nie ma innych poważnych ofert. Nawet MLE. Za Pistons powinien licytowac ktoś z zachodu a nie konkurenci, dla mnie bid do anulowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 16 minut temu, Alonzo napisał: Wreszcie cos konkretnego dla Francisa i do tego powinien pasować do Pistons Trochę suma startowa lekko za duża, jak @Krzemopisał 5mln by styklo na poczatek, do tego tam potrzeba więcej graczy niż jeden Francis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Krzemo napisał: 3 lata 10 mln dla 36 letniego Fancisa ? Ktoś upadł na głowę. Zwłaszcza, że nie ma innych poważnych ofert. Nawet MLE. Za Pistons powinien licytowac ktoś z zachodu a nie konkurenci, dla mnie bid do anulowania. meh on za 2 lata pójdzie na emeryturę pewnie a przez dwa lata (jak się nie połamie) powinien spokojnie dawać value za 10 mln/rok dodatkowo w Pistons jest specyficzna sytuacja (i tak są na 3 lata udupieni średnio trejdowalnymi kontraktami), więc imho bid jak najbardziej ok (ew można było kombinować bardziej coś w stylu Francis za 8 mln/rok i jakiegoś Jeffa Greena za 2 bańki na 3 lata żeby skompletować s5 no ale sam @SlaKB ich desygnował, więc imho to przesądza sprawę Edytowane 16 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 3 minuty temu, Krzemo napisał: 3 lata 10 mln dla 36 letniego Fancisa ? Ktoś upadł na głowę. Zwłaszcza, że nie ma innych poważnych ofert. Nawet MLE. Za Pistons powinien licytowac ktoś z zachodu a nie konkurenci, dla mnie bid do anulowania. To jest decyzja samego Slaka. Ja sam bym bidował kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: To jest decyzja samego Slaka. 10 baniek na dzień dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: 10 baniek na dzień dobry? #kulturaorganizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: 10 baniek na dzień dobry? Na PW mogę wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Na PW mogę wyjaśnić Nie trzeba, nie mój cyrk. Nie ma w tym jednak żadnego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: Nie trzeba, nie mój cyrk. Nie ma w tym jednak żadnego sensu. Ja pełnie tylko funkcje reprezentatywną. Sam nie jestem zwolennikiem inwestowania w takich dziadków, zwłaszcza że pewien łakomy kąsek, aż się prosił o ofertę @Cichy jak przyjdzie to potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: To jest decyzja samego Slaka. Ja sam bym bidował kogoś innego Potwierdzam 35 minut temu, Krzemo napisał: Za Pistons powinien licytowac ktoś z zachodu a nie konkurenci, dla mnie bid do anulowania. 1. sam SlaKB potwierdzil nas do bidowania 2. gdybym mial zespol i kase sam bralbym Francisa na minimum 2 lata za +10mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 24 minuty temu, Cichy napisał: 2. gdybym mial zespol i kase sam bralbym Francisa na minimum 2 lata za +10mln Ale skro inna najwyższa oferta to min i można go mieć za pewnie 5-7 mln, to po co mu płacić 10 !? Zwłaszcza, że potrzbea tam też innych zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 słabe te fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Krzemo napisał: Ale skro inna najwyższa oferta to min i można go mieć za pewnie 5-7 mln, to po co mu płacić 10 !? Zwłaszcza, że potrzbea tam też innych zawodnikow. za tyle to mozna go miec 5tego dnia FA. moze dlatego taki byl wybor SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 to za chwilę wklepywanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: koniec, już ponad 5min fajnie by bylo gdyby komisze pisali kiedy jest koniec, bo to moze nieco mylic, tym bardziej ze pisales tego posta o 22:09, niecale 4 min po swoim przebicu Gasola (z 22:06) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 1 minutę temu, Cichy napisał: fajnie by bylo gdyby komisze pisali kiedy jest koniec, bo to moze nieco mylic, tym bardziej ze pisales tego posta o 22:09, niecale 4 min po swoim przebicu Gasola (z 22:06) Nie nie, Gasol był wcześniej przebity. Później tylko kwotę Browna poprawiałem, bo źle przekopiowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: Nie nie, Gasol był wcześniej przebity. Później tylko kwotę Browna poprawiałem, bo źle przekopiowałem. ale wpisałeś jeszcze jak były sekundy 27 minut temu, kuba2419 napisał: 5. Ben Gordon - 1mln/3lata *LLE nie można minimum na więcej niż 2 lata oferować (z gierki rule) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 20 minut temu, julekstep napisał: nie można minimum na więcej niż 2 lata oferować (z gierki rule) Przecież z LLE* oferuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież z LLE* oferuje ale z perspektywy gordona to jest jak minimum (gdyby to było dla grajka z mniejszym xp, gdzie min jest mniejsze niż 1 000 000 to pewnie by przeszło) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi