ptak Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Można gdzieś obejrzeć fajny skrót? Teraz już mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Godzinę temu, RappaR napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 7 minut temu, Koelner napisał: Patrząc na wysokie standardy polityczne w Polsce to dobrym ruchem po ogłoszeniu kwoty byłoby teraz wybranie w jakimś nocnym głosowaniu Czesia lub aby uniknąć kontrowersji kogoś z jego rodziny. Tak się u nas załatwia sprawy. Elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, RappaR napisał: Jak tam wszyscy urodzeniu i wychowania we Francji to tak samo jakby powiedzieć że w NBA graja również sami afrykanczycy a nie Amerykanie Edytowane 19 Grudnia 2022 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 25 minut temu, jack napisał: Dla mnie Cash w koszulce polski to też zabawna sprawa. Gość miał dziadków Polaków i gra w polskiej reprezentacji, bo nie chcieli go w angielskiej. Absurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 11 godzin temu, Pepis21 napisał: Buffon 2006 i jego wybroniona w dogrywce główka Zidane'a gdzie się wyciągnął jak struna też by chciał coś powiedzieć. Mówisz o tej główce z 11 metrów gdzie Buffon nie przesunął się nawet o krok? Bardzo fajna interwencja na pełnym zasięgu ale dla mnie półkę niżej niż Iker i Martinez. 11 godzin temu, Pepis21 napisał: Livaković w porównaniu do Martinez miał w półfinale cokolwiek do roboty. No miał i co leciało w bramkę to wpuścił. Jedyne co wybronił to główka po rożnym (chyba ze o czymś jeszcze zapomniałem). Gdzie wypluł piłkę przed siebie i omal nie sprokurował samobója. Bono oprócz jednej interwencji po strzale Felixa i karnych z Hiszpania miał coś jeszcze wartego uwagi? (Maroka nie oglądałem meczu o 3 to może coś pominąłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 13 godzin temu, marzec napisał: Scaloni jest tam 4,5 roku było widać od pierwszych miesięcy od przyjścia tego sztabu itd że coś się tam zaczyna zmieniać i iść w dobrym kierunku. Po wygraniu Copa no i teraz World stają się jedna z mocniejszych drużyn ever. Okropnie ciężko jest ich pokonać, w ogóle tylko 5 razy przegrali za tego trenera. Dzisiaj te 80 minut to jest totalna miazga przecież i jakby Otamendi jak trzeba wyjebał lage na aut, to by Francja strzału na bramkę nie oddała w meczu, dla mnie po prostu tak mocna jest tu Argentyna z ta swoją presja pomocą agresja zaangażowaniem i zorganizowaniem. Co ciekawe na chłopski rozum w takiej dogrywce Francja powinna ich dojechać ale przecież znowu do gola na 3:2 a właściwie do 118 minuty i karnego Francja znowu nie oddaje strzału i dogrywka jest całkowicie dla Argentyny. Lubienie nie lubienie trzeba tu zostawić sobie na boku, zresztą kto kogo lubi a kogo nie ma w sumie takie znaczenie jak śnieg co padał 17 lat temu w Chodzieży. Zawsze mnie rozpierdala to 'bo ja ich nie lubie' Ta Argentyna to po prostu bardzo dobra drużyna, poukładana jak nie wiele w historii. I wcale do tego nie trzeba mieć 5-7 gwiazd w drużynie znacznie lepiej mieć 5-7 ludzi którzy cały mecz wiedzą co robić i gdzie być w danym momencie. Faktycznie trzeba oddać Scaloniemu to, że za jego kadencji Argentyńczycy grają powyżej swojego potencjału, bo gdyby porównywać ich skład np. z Francuzami pozycja po pozycji, to w takiej połączonej jedenastce wybiegłoby ich może ze 3. Zestawiając ich z Brazylijczykami proporcje byłyby pewnie podobne, a pomimo tego, to właśnie Argentyńczycy zdobyli wczoraj Mistrzostwo Świata. Ogólnie z oceną ich potencjału mam spory problem, bo ich ofensywa opierała się w całości na fenomenalnie dysponowanym Messim, który potrafił zrobić bramkę z niczego i niejako ustawić w ten sposób spotkanie na korzyść Argentyńczyków. Gdyby wyjąć gościa z reprezentacji, to mam wrażenie, że oni mieliby spory problem, żeby powalczyć o coś więcej niż ćwierćfinał (a i to tylko dzięki sensacyjnemu wyjściu z grupy Australijczyków). Tak czy siak drużyna była budowana wokół Messiego, więc jego wpływ na ich grę nie powinien dziwić i trzeba pogratulować Argentyńczykom wielkiego sukcesu, na który swoją grą w tym turnieju na pewno zasłużyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 41 minut temu, ignazz napisał: Patrząc na wysokie standardy polityczne w Polsce to dobrym ruchem po ogłoszeniu kwoty byłoby teraz wybranie w jakimś nocnym głosowaniu Czesia lub aby uniknąć kontrowersji kogoś z jego rodziny. Tak się u nas załatwia sprawy. Elegancko. Można też przywieźć kandydata w kopercie lub ewentualnie żółtej reklamówce. Też będzie równie elegancko. 13 godzin temu, Vice-kontorezerwowe napisał: - jak k0bieta sędziuje, to emir kataru nawet jej ręki nie podał Jako spec od spraw duchowych, koksu i zapewne tradycji ludzi w szmatach na głowach, pewnie wiesz że to według nich oznaka szacunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: Probierz nie zaśnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Taka ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Pourquoi-le-troisieme-but-argentin-n-aurait-pas-du-etre-accorde/1370887 Francuzi robią z siebie niezłych idiotów Edytowane 19 Grudnia 2022 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Paradoksalnie nie do końca robią. Przepisy mówią, gdy rezerwowi wbiegają na murawę to gra powinna zostać przerwana, ławka dostać ostrzeżenie a drużyna przeciwnej dostać wolny pośredni tylko, że jeśli wbiegli już po strzale albo w jego trakcie to musztarda po obiedzie szczególnie, że żaden z sędziów tego nie wychwycił. Godzinę temu, airmax napisał: Mówisz o tej główce z 11 metrów gdzie Buffon nie przesunął się nawet o krok? Bardzo fajna interwencja na pełnym zasięgu ale dla mnie półkę niżej niż Iker i Martinez. Cofnął się przed strzałem i wyskoczył w odpowiednim momencie a to jest duża sztuka. Kto stał na bramce ten wie, że jeden hop za wcześnie bądź za późno i jesteś ugotowany. Godzinę temu, airmax napisał: No miał i co leciało w bramkę to wpuścił. Jedyne co wybronił to główka po rożnym (chyba ze o czymś jeszcze zapomniałem). Gdzie wypluł piłkę przed siebie i omal nie sprokurował samobója. Miał też 4 obronione strzały. Więcej niż Martinez miał w bramkę przez cały mecz. Godzinę temu, airmax napisał: Bono oprócz jednej interwencji po strzale Felixa i karnych z Hiszpania miał coś jeszcze wartego uwagi? (Maroka nie oglądałem meczu o 3 to może coś pominąłem) Miał z Chorwacją fajną interwencję, trochę sam ją sprokurował ale przytomnie naprawił błąd. Z Chorwacją ale w grupie też mial udanego Boruca w końcówce 1 połowy, który uchronił ich przed bramką. Z Portugalią wyjął strzał Krystyny. Niedługo pewnie będą na YT kompilacje z wszystkimi obronami całej trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 4 minuty temu, Pepis21 napisał: Paradoksalnie nie do końca robią. Przepisy mówią Nieuznanie gola w tym wypadku byłoby chyba największym skandalem w historii piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Siatkówka przed odgwizdaniem karnego na 3-3 i 123 minuta gdy Muani marnuje setkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 14 minut temu, jack napisał: Nieuznanie gola w tym wypadku byłoby chyba największym skandalem w historii piłki Nie wiem, ale generalnie takie sytuacje są fajne, bo zawsze można się zagłębić bardziej w przepisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Kilka postów wyżej wrzucałem ujęcie sugerujące ze była ręka Francuza przed karnym. Znalazłem ujęcie pokazujące ze było wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi