Skocz do zawartości

Jeremiasz Sochan - życie i twórczość

rw30

jakiej narodowości jest Jeremiasz Sochan?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. jakiej narodowości jest Jeremiasz Sochan?

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Godzinę temu, Mich@lik napisał(a):

Już paru było takich, którym buty pokończyły karierę.

Też słyszałem o tym, nawet jest takie powiedzenie,  że "śmierć zdejmuje buty". Szczególnie w wypadkach komunikacyjnych ,jak ofiara jest bez butów to koniec kariery- trup na miejscu. Ale podobno to jest mit, tak samo jak  że Franz Maurer miał strzelać do papieża 

• 1 miesiąc temu...
24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

pewnie nie wszyscy czytają wątek polityczny, tak dziś nasz Jeremiasz zezłomował jednego oszołoma:

a przy okazji dowiedziałem się, że pradziadek Sochana ma całkiem zacne CV

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zygmunt_Sochan

Ja Jeremiego bardzo  lubie jakby co i wypowiedz Sommera tez do d.......          ALE zachecając kogoś do przyjazdu do Polski postać Jeremiego nie jest dobra BO nie reprezentuje on w całości przekroju naszego spoleczeństwa. Czarnoskórych jest pewnei mniej niz 0,1% a na zdjeciu to jajkby przedstawia 50%. Ktoś przyjezdzajacy po pierwsze nie zobaczy tego u nas PO drugie wielu turystów decyduje sie na przyjazd do Polski bo Polska NIE JEST wg nich tak MULTIKULTI jak w ich krajach i od czego chcę odpocząć chociaz na wakacjach. 

Tak wiec nie przybedzie turystow od tej reklamy no może poza turystami na łódkach z Afryki

Edytowane przez marceli73

34 minuty temu, marceli73 napisał(a):

Ja Jeremiego bardzo  lubie jakby co i wypowiedz Sommera tez do d.......          ALE zachecając kogoś do przyjazdu do Polski postać Jeremiego nie jest dobra BO nie reprezentuje on w całości przekroju naszego spoleczeństwa. Czarnoskórych jest pewnei mniej niz 0,1% a na zdjeciu to jajkby przedstawia 50%. Ktoś przyjezdzajacy po pierwsze nie zobaczy tego u nas PO drugie wielu turystów decyduje sie na przyjazd do Polski bo Polska NIE JEST wg nich tak MULTIKULTI jak w ich krajach i od czego chcę odpocząć chociaz na wakacjach. 

Tak wiec nie przybedzie turystow od tej reklamy no może poza turystami na łódkach z Afryki

Rozumiesz że twój wywód o tym kto powinien, a kto nie reprezentować Polski też nie "reprezentuje w całości poglądów naszego społeczeństwa"? 

Mówiąc łatwo przyswajalnym językiem 

Pierdolisz głupoty 

Nie żebym był zaskoczony

Idąc dalej 

Do Polski nie przyjadą turyści lubiący brunetki bo widocznie mamy same blondynki 

oho, 'swiatowcy' pelna geba. szkoda jeno, za chowajac sie za fasada politycznej poprawnosci kompletnie pomijacie kontekst tej reklamy. reklamowanie naszego kraju takim obrazkiem jest po prostu debilne. ponadto, ani niewiadoma, ani sochan, nie sa sportowcami o globalnej (wiem, ze kasia wygrala tdf, ale nie oszukujmy sie, kolarstwo kobiet to jest sport niszowy) rozpoznawalnosci, to raz. 2 - jakas plaza, jakas dolina - serio, k****?! tym chca przyciagnac turystow? od razu widac, kto robil kampanie. tylko matoly z usmiechnietej polski mogli wymyslec cos tak banalnego, a zarazem nieatrakcyjnego. jak mozna reklamowac nasz kraj kawalkiem c***owej plazy i jakas dolina, k****?! jakies gory ma prawie kazdy kraj. zimne morze typu baltyk nie jest zadna atrakcja...

Edytowane przez joe dumars

47 minut temu, joe dumars napisał(a):

oho, 'swiatowcy' pelna geba. szkoda jeno, za chowajac sie za fasada politycznej poprawnosci kompletnie pomijacie kontekst tej reklamy. reklamowanie naszego kraju takim obrazkiem jest po prostu debilne. ponadto, ani niewiadoma, ani sochan, nie sa sportowcami o globalnej (wiem, ze kasia wygrala tdf, ale nie oszukujmy sie, kolarstwo kobiet to jest sport niszowy) rozpoznawalnosci, to raz. 2 - jakas plaza, jakas dolina - serio, k****?! tym chca przyciagnac turystow? od razu widac, kto robil kampanie. tylko matoly z usmiechnietej polski mogli wymyslec cos tak banalnego, a zarazem nieatrakcyjnego. jak mozna reklamowac nasz kraj kawalkiem c***owej plazy i jakas dolina, k****?! jakies gory ma prawie kazdy kraj. zimne morze typu baltyk nie jest zadna atrakcja...

Wierzę ci 

Matoł matoła pozna najszybciej