ignazz Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 12 minut temu, Thomas napisał(a): W ostatnich trzech meczach nie wyglądał jak rising star, ale czasami trzeba mieć trochę szczęścia. Cieszę się z tego faktu i liczę, że będzie w drużynie z Podziemskim, a ich zespół wygra. W sumie, to ten mini turniej interesuje mnie bardziej niż mecz gwiazd. Jalen Team z Chetem Poza Sharpem brak tam graczy na piłce bo z niskich tylko jeszcze Hawkins. Będzie rozgrywającym bo tam 3 centrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 12 minut temu, ignazz napisał(a): Jalen Team z Chetem Poza Sharpem brak tam graczy na piłce bo z niskich tylko jeszcze Hawkins. Będzie rozgrywającym bo tam 3 centrów Faktycznie. Nie wiedziałem, że składy są już ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): I bułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Nic mnie tak nie rozśmieszyło od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Świetne to. Od ćwierć wieku wiadomo, że Polakowi to najlepiej skacze się po bułce. Ale z bananem. Mógłby to Jeremiaszowi ktoś podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 k**** pierogów mi się zachciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Nic mnie tak nie rozśmieszyło od dawna. To samo, w sumie poprawił mi humor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Dieta sportowca! Ja po takim posiłku potrzebowałbym 4h przerwy żeby uprawiać z lekkością sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) Jeremy z tą opaską na głowie c***owo wygląda i wygląda też na niższego. Napiszcie mu kto tam ma kontakt żeby z tego zrezygnował. Edytowane 13 Lutego 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Aż się klasyczek przypomniał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Ale to dobrze. Bo oszukuje przeciwników i w realu jest wyższy n 9 minut temu, marceli73 napisał(a): Jeremy z tą opaską na głowie c***owo wygląda i wygląda też na niższego. Napiszcie mu kto tam ma kontakt żeby z tego zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 8 godzin temu, marceli73 napisał(a): Jeremy z tą opaską na głowie c***owo wygląda Żeby tylko opaska, dziś wystąpił w pełnym "uzbrojeniu". Nie oglądałem tego meczu, czy Jeremi naprawdę grał tak dobrze w obronie, że Scottie trafił tylko 3/15 ? Czy raczej Scottie miał słabszy dzień? Edytowane 13 Lutego 2024 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 (edytowane) Pierwsza kwarta rewelacja, potem słabo, a w czwartej kwarcie ława. Regularność, to jest coś nad czym Jeremi musi szczególnie popracować. Edytowane 16 Lutego 2024 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Cytat Sochan zapłacił za nieruchomość około miliona dolarów, czyli ponad cztery miliony złotych. Apartament na poddaszu o powierzchni 270 metrów kwadratowych mieści się w XIX-wiecznej kamienicy. Znajdziemy w nim dwa piętra, na których znajdują się dwie sypialnie, przestronny salon czy sosnowe podłogi. Całe wnętrze zostało zaprojektowane w stylu loft. Taniej jak w Warszawie. https://gratka.pl/nieruchomosci/mieszkania/warszawa?powierzchnia-w-m2:min=200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Jeremy co tu się odpierdala? Nie widziałem meczu ale co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 51 minut temu, marceli73 napisał(a): Jeremy co tu się odpierdala? Nie widziałem meczu ale co to ma być? Nic. W fatalnym meczu przegranym 9 punktami był drugim najlepszym graczem spurs w plus minus. -1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 1 godzinę temu, marceli73 napisał(a): Jeremy co tu się odpierdala? Nie widziałem meczu ale co to ma być? Zachowajmy spokój. Pewnie zwyczajnie zapomniał zjeść bułki albo pierożków, po samym krupniku nie ma takiego impaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 3 minuty temu, DRK napisał(a): Zachowajmy spokój. Pewnie zwyczajnie zapomniał zjeść bułki albo pierożków, po samym krupniku nie ma takiego impaktu. Normanie napisałbym ze Jeremy dał się zaszczepić i wychodzą skutki uboczne ale on nie był jeszcze w lidze jak liga terroryzowała zawodników żeby sobie wstrzykiwać w żyłę to gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 2 minuty temu, marceli73 napisał(a): Normanie napisałbym ze Jeremy dał się zaszczepić i wychodzą skutki uboczne ale on nie był jeszcze w lidze jak liga terroryzowała zawodników żeby sobie wstrzykiwać w żyłę to gówno. Jakim cudem liga jeszcze trzyma jako taki poziom skoro się praktycznie wszyscy zaszczepili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi