Thomas Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 (edytowane) Niezła impreza z tego wyszła. Edytowane 2 Września 2023 przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Miałem napisać w temacie ze Spurs, ale to w sumie tylko Sochana się tyczy. Pomijam, że liga nadal go czasem przestawia jako Brytola to wygląda na to iż jego kontrakt z nike trwał ledwie sezon, ponieważ w tegorocznym gra w Peakach a jeśli gra w Peakach to kto wie może jakieś Sochany 1 się szykują? Chińskie marki mają w zwyczaju dawać sygnowane modele graczom, którym nikt inny by nie dał. od razu mówię, że nie wiem co to za model, na boku wygląda jakby pisało Peak Surprise i faktycznie kiedyś taki model mieli, więc może być to jakaś nowa niewydana jeszcze wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 1 godzinę temu, Pepis21 napisał(a): od razu mówię, że nie wiem co to za model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 To będą to te Atitiude, chociaż ja się spotkałem z nazwą Big Triangle (Chinole mają pochrzanione czasem te nazewnictwa) a w drugiej wersji tego modelu Sochan tez grał. W każdym razie jak Patryk powiedział kupić się pewno tego nie kupi, bo dostępność chińczyków poza Chinami jest słaba. Swoją drogą na media day Jeremiaszek miał jeszcze Kobe 8 Halo na nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 https://streamable.com/gybj5z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 10 minut temu, danny napisał(a): https://streamable.com/gybj5z To dość dobrze podsumowuje jego obecny sezon. Nie można powiedzieć, że się nie stara ale jest często pogubiony i jeden błąd szybko chce naprawić popełniając kolejny. Cyferki z ostatnich gier ma trochę lepsze, to może powoli zacznie odbijać w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 What? Robinson zrobił sobie po ostatnim koźle 4 kroki, tak w iście Hardenowskim stylu. Nie dziwne że Sochan musiał desperacko kontestować (bo nagle rywalizacji znalazl się 3 metry od niego) i dał się zrobić na pompkę. Generalnie w meczu z Heat zagral bardzo sympatycznie, szczególnie w defensywie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 jak tak dalej będzie grał to skończy w Zastalu Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 nasz ci on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Cena koszulki rośnie proporcjonalnie do wzrostu formy Jeremiego. jakiś czas temu kosztowała 3000 zł, dziś już prawie 10K. https://allegro.pl/oferta/jeremy-sochan-oryginalna-koszulka-san-antonio-spurs-nr-10-14834453752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Nie jaki Jazzy Mind, o dziwo z Nowej Zelandii (myślałem, że to ktoś z Polski) robi mega robotę. Należy mu się za to subskrypcja, jak psu micha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Pierwsze miejsce w top ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 8 godzin temu, NieMy napisał(a): Pierwsze miejsce w top ten No nieźle, ciekawe czy Radek Hyży tak zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 (edytowane) Od kiedy Sochana nie zmuszają do rozgrywania to wrócił ten zajebisty hustlowy chłopak z fajną fryzurą Zajebiście się go ostatnio oglądało Edytowane 1 Lutego 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 Natknąłem się na to dzisiaj w biedrze i jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości czy Sochan jest Polakiem to powinien je przestać mieć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 11 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Natknąłem się na to dzisiaj w biedrze i jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości czy Sochan jest Polakiem to powinien je przestać mieć: Co więcej, zaryzykowałem i nawet smaczne, zdecydowanie powyżej średniej dla takich napitków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Jak go nie lubić? Ogólnie niezły ubaw, tylko poszkodowanemu nie było do śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 Jeremiasz w Rising Stars za Sharpe'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 W ostatnich trzech meczach nie wyglądał jak rising star, ale czasami trzeba mieć trochę szczęścia. Cieszę się z tego faktu i liczę, że będzie w drużynie z Podziemskim, a ich zespół wygra. W sumie, to ten mini turniej interesuje mnie bardziej niż mecz gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi