Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 6 minut temu, fluber napisał(a): Jakim grillu w taką pogodę? Wyjdź czasem gdzieś sprzed tego ekranu;) 19 stopni bez deszczu to odpowiednia pogoda, jakbyś wychodził z domu to byś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 9 minut temu, Koelner napisał(a): 19 stopni bez deszczu to odpowiednia pogoda, jakbyś wychodził z domu to byś wiedział Tak, tak , najlepsza pogoda na grilla jest właśnie dziś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 W dniu 5.08.2023 o 16:02, Koelner napisał(a): Baldurs Gate 3? Z 2023 tylko Zelda TotK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) witam. poszukuje takiej koszuli ale nie moge nigdzie znalesc na necie;/ pomoze ktos? Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 google.pl -> koszula flanelowa meska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): google.pl -> koszula flanelowa meska powaznie? to dawaj googole i znajdz mi ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 14 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): powaznie? to dawaj googole i znajdz mi ten model. Może Użyj wyszukiwania grafiką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 18 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): witam. poszukuje takiej koszuli ale nie moge nigdzie znalesc na necie;/ pomoze ktos? Z firmy brandit są w podobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Miałem taką kiedyś z Jack&Jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 aha to czekam na linki do sklepu z taka albo podoba bo nie widze na necie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 57 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): aha to czekam na linki do sklepu z taka albo podoba bo nie widze na necie nic https://www.zalando.co.uk/carhartt-wip-wallace-shirt-shirt-dark-navy-c1422d07g-k11.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @Vice-rezerwa-rezerwy2 mówiłem wyszukuj przez grafikę: https://lens.google.com/search?ep=gsbubu&hl=pl&re=df&vpw=1920&vph=908&p=AUM6UZCarpbNz_7YvLNWWhMQ8XzU4Bzoe6CJqswSU3YZnGr0JEfIafpz_EScEES4jnO5vP3BhNAX0dSpwR_U8Fkp95DzUF69qelEUzrRzpGSnRl1eNJ5pwDOqP64Nx3zehcfhKqyAhtp3dGH6t-xpA-wzoio_Lo7q18cp-DUkaKZ2I6-bEI7sJtcBtQBxzDminMBd2jD6ZRND-EY_nKX4g3b#lns=W251bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsbnVsbCxudWxsLG51bGwsIkVrY0tKRE5pTlRBeVltRmlMV0ZqTWprdE5HVXlNaTA1TVRGbUxUSXhNVFUzWXpReE5UUTRNeElmUVRSd2RUTlljazVFYjJOa2IwUk1aa3hPVEZCZlpWQTJhbVZDV1c1b1p3PT0iXQ== pojawia się od razu https://www.zalando.pl/carhartt-wip-wallace-shirt-koszula-dark-navy-c1422d07g-k11.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @Vice-rezerwa-rezerwy2 no to będziesz bujał się jak Ice-Cube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Kup 4 koszule. Kazda dla twojego innego nicku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. agresywnychomik Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zawsze żonie i najstarszej córce mówiłem że Tato to umie w kosza (cos jak Al Bundy)... Żona zawsze (tu będe delikatny dla siebie) brała to z lekkim przymrużeniem oka, niestety córka ostatnio to zaczęła przejmować po mamusi... Dziś miała 6 urodziny pojechalismy do takiego dużego parku rozrywki i tam na samym koncu (po 7 godzinach chodzenia) widze kosze (normalnie są krzywe obrecze, sflaczałe pilki etc) a tu wygladalo to w miare legitnie - patrze co jest do wygrania - Stitch (z bajki Lilo & Stitch) taki wielgachny - wiekszy od mojej corki. Patrze że się małej oczy świecą to kupilem 4 pilki. Jedna gwarantowała wygraną - trafilem 3.... ludzie z kolejki czy nie mogłbym rzucać za nich (sorry ale one player one win per day). Spojrzenie córki na mnie gdy dawałem jej pluszaka - bezcenne Spojrzenie moje na żone gdy dawałem pluszaka małej (in your face!) - bezcenne Znowu wygrała koszykówka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Wygrała ekipa remontowa bo Stitch demoluje domy. Będziesz miał remont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Wygrała ekipa remontowa bo Stitch demoluje domy. Będziesz miał remont Ten stitch i remont to z sennika? Daj zrodlo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 No on wszystko niszczył w bajce a tak serio nie wiedziałem ze… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Wygrała ekipa remontowa bo Stitch demoluje domy. Będziesz miał remont Wymieniam 3x drzwi na parterze w ciągu miesiąca, łapie sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 dziekuje forumowicze za pomoc wasze zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi