steve Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 22 minuty temu, jack napisał: Szanowny Panie Murzynie, jprd co to jest. Nitromurzyn i knur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 47 minut temu, Pablo81 napisał: Nie. To wymówka jak blm. tak 8 minut temu, Cardi napisał: protest z użyciem przemocy to nie protest. lol - właśnie to jest wtedy prawdziwy protest jak za naszych przodków a nie dzisiejsze macanie się po jajach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 19 godzin temu, fluber napisał: Ciekawe kiedy tu będziemy Ja pierdola, jaki dramat. Ładnie poryte berety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Godzinę temu, Kirylow napisał: Na jakiej podstawie tak sądzisz? Są np. w USA proponowane jakieś prawa czyniące osoby białe obywatelami drugiej kategorii ? Dla mnie to sianie paniki spowodowane racjonalizowaniem głębokich uprzedzeń i poczucia lęku, że przyjdzie inny i Ci coś zabierze. Tak są. Chociażby prxy rekrutacji osoba czarnoskóra jako prawnie uprzywilejowana ma pierwszeństwo nad białym, obywatelem drugiej kategorii 29 minut temu, Kirylow napisał: Ale przyznaj uczciwie, czy to jest jakiś argument? Filmiki na internecie ? Widziałeś kiedyś jakiś filmik może jak biali biją czarnych ? No proszę Cię Tak, to jest dowód na rasizm i prześladowanie czarnych, podobnie jak filmiki z Buczy są dowodem na ludobójstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 11 minut temu, eF. napisał: Ja pierdola, jaki dramat. Ładnie poryte berety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @Sewer USA to stan umysłu. Ten krótki filmik pięknie to ukazuje. A Meksykanie na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 3 godziny temu, Kirylow napisał: Ja jakoś nie czuję, żeby ktoś próbował na mnie wymusić poczucie wstydu z powodu bycia polakiem oj chyba nie czytałeś uważne Adasia za Jedwabne przeproszone już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jeśli chodzi o czarnych, to życie samo pisze memy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Robi sobie ktos badania profilaktycznie? https://diag.pl/sklep/kategoria/akcje-profilaktyczne/ Moglby ktos cos polecic? Chodzi mi o jak najlepsze badanie, czy faktycznie bedzie to e-PAKIET JESIENNA DAWKA ZDROWIA - KOMPLEKSOWY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: Robi sobie ktos badania profilaktycznie? https://diag.pl/sklep/kategoria/akcje-profilaktyczne/ Moglby ktos cos polecic? Chodzi mi o jak najlepsze badanie, czy faktycznie bedzie to e-PAKIET JESIENNA DAWKA ZDROWIA - KOMPLEKSOWY ? Z wymienionych tam kompleksowy jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Otwieram dyskusję: czy wszystkiego jest za dużo? https://youtu.be/hFvJoXvgwqU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Nie. Można zamknąć. Smacznej kawusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Na pewno za dużo jest muzyki i filmów. Kiedyś katowało się płyty tygodniami, dziś włączysz to samo 3x, bo jutro wyjdzie znowu coś i zapomnisz o tym. Z Filmami to samo, mało dobrych filmow, masa ilościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Otwieram dyskusję: czy wszystkiego jest za dużo? https://youtu.be/hFvJoXvgwqU Jest wszystkiego za dużo więc: 1. wszyscy nie oglądają jednego, każdy ogląda to co go interesuje 2. nie można wypić każdego piwa, można pić tylko to co ci najbardziej smakuje 3. Jesteśmy samotni bo jeździmy samochodami a moglibyśmy razem czekać na spóźniony pociąg 4. ludzie mają doła bo mają świadomość, że mają możliwości ale z nich nie korzystają Kopyr widzę w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ogólnie życie zawsze było sztuka wyboru. Mnogość opcji nie ma decydującego znaczenia. Raczej jakość wyborów. I tu ubolewam ze zniknęły specjalistyczne opracowania wielu rzeczy gdzie w profesjonalny sposób oceniały jakość danego produktu, sprzętu itp. Dzis jedyne artykuły to te sponsorowane z linkiem do bezpośredniego zakupu. Mamy natomiast więcej forum do dyskusji ale poziom jest mocno zróżnicowany i mądrale które znają się na wszystkim i na niczym zarazem utrudniają wybór tam gdzie obiektywnie ( np jakość sprzętu RTV) można to ocenić. Z filmami czy z szeroko pojętą sztuka jest inaczej bo każdy lubi co lubi i o gustach się nie dyskutuje. Z reszta ta mnogość opcji jest złudna bo patrząc na takiego netflixa 90% ludzi ogląda sztucznie promowane pozycje z topu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 wybór to pułapka. najlepiej wyzbyć się wszelkich potrzeb. wtedy człowiek jest szczęśliwy (i zostaje budda ; )). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Ogólnie życie zawsze było sztuka wyboru. Mnogość opcji nie ma decydującego znaczenia. Raczej jakość wyborów. I tu ubolewam ze zniknęły specjalistyczne opracowania wielu rzeczy gdzie w profesjonalny sposób oceniały jakość danego produktu, sprzętu itp. Dzis jedyne artykuły to te sponsorowane z linkiem do bezpośredniego zakupu. Nie wiem jak z innymi działami, ale w sprawie zegarków, tabletów, telefonów wcale nie jest tak źle. Chłopaki są sponsorowani przez komputronik, ale jak coś jest c***nią, to o tym mówią. A przeszło przez ich ręce tyle sprzętu, że trudno im odmówić wiarygodności. Nie wiem jak z innymi "branżami" bo się nie interesuję. Pewnie tematy kuchenne (czy ogólnie home&living), motoryzacyjne itd. też mają ludzi, którzy na polskim YT mówią jak jest, bez kolorowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 9 godzin temu, jack napisał: Jest wszystkiego za dużo więc: 1. wszyscy nie oglądają jednego, każdy ogląda to co go interesuje 2. nie można wypić każdego piwa, można pić tylko to co ci najbardziej smakuje 3. Jesteśmy samotni bo jeździmy samochodami a moglibyśmy razem czekać na spóźniony pociąg 4. ludzie mają doła bo mają świadomość, że mają możliwości ale z nich nie korzystają Kopyr widzę w formie. Widać zagrożenia, coraz większy indywidualizm, coraz mniej zachowań stadnych, coraz większą samotność, coraz więcej kryzysow zdrowia psychicznego. Negatywne skutki są przecież także widoczne. Ludzie są coraz bardziej przebodzcowani i to potwierdzają badania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 17 minut temu, fluber napisał: Widać zagrożenia, coraz większy indywidualizm, coraz mniej zachowań stadnych, coraz większą samotność, coraz więcej kryzysow zdrowia psychicznego. Negatywne skutki są przecież także widoczne. Ludzie są coraz bardziej przebodzcowani i to potwierdzają badania. Już sobie nie poszerzaj na każdym kroku, tej swojej niszy gospodarczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 3 minuty temu, starYfaN napisał: Już sobie nie poszerzaj na każdym kroku, tej swojej niszy gospodarczej Nie muszę poszerzać, bo i tak mam więcej chętnych niż przewidziałem miejsc, ale rosnącą popularność takich usług jak moja to też pośredni dowód, na to co napisałem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi