LAF Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Oglądał ktoś ? Ja obejrzałem i muszę przyznać nadal trzyma poziom @Koelner ile dajesz jej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 25 minut temu, LAF napisał(a): @Koelner ile dajesz jej ? taka zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 27 minut temu, Koelner napisał(a): taka zależy Z miniaturki z tego filmiku to takie 5/10. Ze zdjęc z IG jakie ma to z 9/10, ale no to ewidentnie w c*** photoshopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 42 minuty temu, RappaR napisał(a): Ze zdjęc z IG jakie ma to z 9/10 ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Godzinę temu, Koelner napisał(a): taka zależy Jak się dowiedziałem że ma 21 lat to mnie zatkało Ilość tapety robi z niej 27-29 latke No i niestety niedobory intelektualne plus przesadnie wysokie mniemanie o sobie dopełniają obrazu Takie mamy czasy że autorytetami stają się utrzymanki kurewki i dziunie z niebieskiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 mnie ona odrzuca ale wiadomo wszystko zależy od dnia, sytuacji wiecie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Lubię słone muszelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Nie no , ona spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Dollarsowo w c***! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 19 minut temu, RappaR napisał(a): tu to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 3 minuty temu, Koelner napisał(a): tu to wiadomo Tu tylko talerz nie jest zretuszowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 30 minut temu, josephnba napisał(a): Tu tylko talerz nie jest zretuszowany czepiasz się, brzydszych nie waliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Tu tylko talerz nie jest zretuszowany 3 lata temu umowilem sie z dziewczyną z instagrama z mojego miasta, jakiś komentarz, od slowa do slowa, potem na priv i sobota wieczor 20;30 w lokalu takim i takim. tak sie stało, ze lekko sie spoznilem, wychodze, rozgladam sie po sali. ( nie bylo duzo ludzi), wiec rozgladam sie, szukam jej wzrokiem, no i ni ma siadam do stolika, i czekam .. czekam czekam na Nią, mysli ze mnie wystawila, ale mowie nic nie bede dzwonic , zamowilem sobie drinka i wrocilem do stolika.. a siedzi jakas dziewczyna, i wkurwionym wzrokiem na mnie zerka, z miną jakbym jej zabil ojca zwiniętą w rulon gazetą wyborczą se mysle, co ona tak sie na mnie ciagle gapi wkurwiona... wiec sie spojrzalem i usmiechnalem i pije drinka.. a ta wstala i wyszla. siedzialem tam z 30 minut, wypilem 3 drinki i mowie h.. wystawila mnie pi...da pozniej okazalo sie ze to byla ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 oszukują jebane, dlatego wymyślono alkohol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 59 minut temu, Koelner napisał(a): czepiasz się, brzydszych nie waliłeś? Nie bije kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 Ciekawostka. Smierc z powodu bledu lekarskiego to top10 najczestszych przyczyn smierci. W USA rocznie ginie w ten sposób 300k osob. W Polsce? Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 9 minut temu, Reikai napisał(a): W USA rocznie ginie w ten sposób 300k osob. to by było z 10% wszystkich śmierci w US z tego powodu. Wierzyć mi się nie chce w tą liczbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 W dniu 29.02.2024 o 16:57, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): 3 lata temu umowilem sie z dziewczyną z instagrama Już po tym tekście wiedziałem, że będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 24 minuty temu, dannygd napisał(a): Już po tym tekście wiedziałem, że będzie dobrze Otworzyłeś mi oczy. Przeoczyłem to 3 lata temu i nie połączyłem kropek. Martwi słowo później okazało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi