rw30 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2 godziny temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): ale bydle I'm gonna give him a chicken.... ooooops gierrary hier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 4 godziny temu, rw30 napisał(a): I'm gonna give him a chicken.... ooooops gierrary hier garry move out, keep him at bay ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego https://ithardware.pl/aktualnosci/chatbot_google_oskarzony_o_rasizm_nie_chce_tworzyc_wizerunkow_bialych_ludzi-31732.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego prawdziwy z niego kojot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): prawdziwy z niego kojot Jak to było? Dać tępym murzynom kasę to im odjebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Wczoraj naszlo mnie na pogrzebanie w zyciorysach pradziadkow. Jak zaczac poza Google? Sa w Polsce jakies ogolnodostepne archiwa? O pradziadku wiem, ze urodzil sie w 1909 roku i byl naczelnikiem poczty i z wygladu byl giga chadem. Grzebal ktos kiedys w jakis archiwach? Jedyne co mam, to zdjecie, data urodzenia i smierci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 16 minut temu, Reikai napisał(a): Wczoraj naszlo mnie na pogrzebanie w zyciorysach pradziadkow. Jak zaczac poza Google? Sa w Polsce jakies ogolnodostepne archiwa? O pradziadku wiem, ze urodzil sie w 1909 roku i byl naczelnikiem poczty i z wygladu byl giga chadem. Grzebal ktos kiedys w jakis archiwach? Jedyne co mam, to zdjecie, data urodzenia i smierci. Parafie od dawna mają bazy danych swoich klientów więc pewnie tak można sporo znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego MyHeritage a tak to w parafiach szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego MyHeritage jak wyżej. Parafie też. Zaczniesz tworzyć swoje drzewo i się zaraz okazuje, że ktoś już tych gości co dodałeś ma ktoś u siebie w drzewie z kilkaset/kilka tysięcy innymi ludkami. I robota praktycznie zrobiona. Tylko trzeba oczywiście $$ za możliwość podglądu/widoku szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego https://www.researchgate.net/figure/Panel-data-estimates-of-the-explanation-for-the-development-of-literacy-from-1451-1500_tbl4_46544350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego W dniu 25.02.2024 o 19:09, karl napisał(a): MyHeritage jak wyżej. Parafie też. Zaczniesz tworzyć swoje drzewo i się zaraz okazuje, że ktoś już tych gości co dodałeś ma ktoś u siebie w drzewie z kilkaset/kilka tysięcy innymi ludkami. I robota praktycznie zrobiona. Tylko trzeba oczywiście $$ za możliwość podglądu/widoku szczegółów. Ale to wciąga! Tylko ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, jack napisał(a): Ale to wciąga! Tylko ta cena Jak kiedys sie tym interesowalem - x lat temu, to pamietam, ze zdecydowanie najlepiej bylo kupic dostep na Black Friday - kilkadziesiąt % znizki wtedy oferowali. Ale jak jest teraz - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Godzinę temu, jack napisał(a): Ale to wciąga! Tylko ta cena zrobiłeś badania genetyczne pochodzenia? warto zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał(a): zrobiłeś badania genetyczne pochodzenia? warto zapłacić ja zrobiłem Twoje 99% Kaszub 1% Żyd Aszkenezyjski 300 PLN się należy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 9 godzin temu, Koelner napisał(a): zrobiłeś badania genetyczne pochodzenia? warto zapłacić Szukam dworków do odzyskania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2 godziny temu, jack napisał(a): Szukam dworków do odzyskania Na mojej ziemi? Po co? Prior tempore, potior iure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 22 godziny temu, ignazz napisał(a): Na mojej ziemi? Po co? Prior tempore, potior iure Na razie dotarłem w 2 gałęziach w okolice serialu 1670 ale niestety raczej do wiejskiej chaty z której dworu nawet nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 3 minuty temu, jack napisał(a): Na razie dotarłem w 2 gałęziach w okolice serialu 1670 ale niestety raczej do wiejskiej chaty z której dworu nawet nie widać Jesteś swój chłop ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Jesteś swój chłop ... Dokładnie. 300 lat w jednej wiosce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 4 minuty temu, jack napisał(a): Dokładnie. 300 lat w jednej wiosce Długo tam siedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi