Reikai Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Byki, jak nazywa sie ta strona w Polsce(mam nadzieje, ze jeszcze istnieje) w ktorej umawiasz sie/szukasz ludzi na wspolne granie w tenisa, kosza, w pilke itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 https://www.pilkanahali.pl/ Ja o takiej słyszałem, jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 9 minut i 6 sekund ale moim zdaniem warto oglądnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 jeszcze kilka lat i to nie będzie śmieszne ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Jest tu ktos, kto nie je miesa w ogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Jest tu ktos, kto nie je miesa w ogole? Ja ( z tym że jem ryby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ja ( z tym że jem ryby) Jak zyjesz i po co? Jakies zmiany na plus, cos na minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Jak zyjesz i po co? Jakies zmiany na plus, cos na minus? Głównie po to żeby schudnąć, co się udało. Czuję się znacznie lepiej, na minus nic nie widzę, ale to że jest lepiej to może być też skutek tego że w podobnym okresie zacząłem też dużo biegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Głównie po to żeby schudnąć, co się udało. Czuję się znacznie lepiej, na minus nic nie widzę, ale to że jest lepiej to może być też skutek tego że w podobnym okresie zacząłem też dużo biegać. Nie jestes ciagle glodny? Ze 2 lata temu chcialem sprobowac miesiac wege. Po 4 dniach zlapalem hardcorowy covid i uznalem, ze to znak od swiata zeby sie nie wyglupiac. Ale przez te 4 dni mimo jakis wegetarianskich diet rozsadnych, bylem strasznie glodny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Głównie po to żeby schudnąć, co się udało. Czuję się znacznie lepiej, na minus nic nie widzę, ale to że jest lepiej to może być też skutek tego że w podobnym okresie zacząłem też dużo biegać. Szczerze nie rozumiem, czemu dieta wegetariańska miałaby być w jakikolwiek sposób odchudzająca. Szczególnie, że wiele młodych wege jest w cholerę grubych. Czekolada, ciasta, lody, pizza, słodkie piewczywo - wszystko to jest wege. Można zdrowo jeść wege, ale to jedynie się odcinasz od wartościowego białka, czyli de facto możesz równie dobrze się odchudzać jedząc zdrowo mięso. W jaki sposób byś nie mógł schudnąć, gdybyś do swojej diety dołożył drób czy szynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 45 minut temu, RappaR napisał(a): Szczerze nie rozumiem, czemu dieta wegetariańska miałaby być w jakikolwiek sposób odchudzająca. Szczególnie, że wiele młodych wege jest w cholerę grubych. Czekolada, ciasta, lody, pizza, słodkie piewczywo - wszystko to jest wege. Można zdrowo jeść wege, ale to jedynie się odcinasz od wartościowego białka, czyli de facto możesz równie dobrze się odchudzać jedząc zdrowo mięso. W jaki sposób byś nie mógł schudnąć, gdybyś do swojej diety dołożył drób czy szynkę? To dosyć złożone, Twoje argumenty są prawdziwe i racjonalne, ale w moim przypadku to było akurat sensowne rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): Czuję się znacznie lepiej, na minus nic nie widzę No to jednak spory minus wybacz rozbawiło mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Co jest nie tak z tym Wrocławiem? No nie wmówicie mi, że Wrocławianie to normalni ludzie, a nie zboki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 9 godzin temu, RappaR napisał(a): Co jest nie tak z tym Wrocławiem? No nie wmówicie mi, że Wrocławianie to normalni ludzie, a nie zboki Zobaczyła tabliczkę ale poszła dalej Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 13 godzin temu, Reikai napisał(a): Jest tu ktos, kto nie je miesa w ogole? 13 godzin temu, fluber napisał(a): Ja ( z tym że jem ryby) To trochę rozmowa w stylu: - Jest tu ktoś, kto nie uprawia seksu w ogóle? - Ja (z tym że bzykam murzynki) Swoją drogą to pytanie też jest niezłe: 13 godzin temu, Reikai napisał(a): Jak zyjesz i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Mnie od zawsze nurtuje dlaczego potrawy wege nazywają się jak ludzkie Za mało mają wyobraźni żeby swoje sobie wymyśleć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 przecież to jest ideologia. węgorz wędzony jest w c*** cięży i bardziej "mięsny" niż dobrze przyrządzony indyk. 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Mnie od zawsze nurtuje dlaczego potrawy wege nazywają się jak ludzkie Za mało mają wyobraźni żeby swoje sobie wymyśleć? schabowy wege to jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 10 godzin temu, RappaR napisał(a): Co jest nie tak z tym Wrocławiem? No nie wmówicie mi, że Wrocławianie to normalni ludzie, a nie zboki Ile jeszcze było podobnych akcji z Wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Ile jeszcze było podobnych akcji z Wro? przed rozpoczęciem przez flubera wegańskiej diety czy już po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): przed rozpoczęciem przez flubera wegańskiej diety czy już po? A to od tego zaczęła się akcja zboków w Wrocku? Jeżeli tak to chyba nie doceniłem Wielkiego eksperymentu w atfie i tu jakiś srogi efekt motyla wbił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi