Me Myself and I Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 W dniu 28.05.2024 o 14:05, mayor napisał(a): Miałem kumpla, który był świetnym chirurgiem- ordynatorem na oddziale chirurgii, a przy tym zaawansowanym alkoholikiem., W jakim stanie operował ludzi, to były na ten temat legendy , znałeś Christiana Sheparda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 W dniu 29.05.2024 o 10:30, RappaR napisał(a): To jak wyjątkowe jest to forum niech świadczy fakt, że boks i MMA są w Polsce dużo bardziej popularne od NBA, a jak szukałem, wszystkie fora o sportach walki są od dawna martwe To źle szukałeś. Wpisz sobie w Google "Forum Cohones" i będziesz miał żywe forum o MMA, które jest ze strony mmarocks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 https://x.com/Piechocinski/status/1797155716752347262?t=vL9LiD84sbo20txRzd6hCA&s=19 Ehh ci Ukraińcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Czy kiedyś jakiś polityk pomylił się i powiedział prawdę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): https://x.com/Piechocinski/status/1797155716752347262?t=vL9LiD84sbo20txRzd6hCA&s=19 Ehh ci Ukraińcy Obok mnie (niestety) są dwie budowy osiedli Na jednym dominują Ukraińcy, na drugim większość o ile nie wszyscy to Polacy 100m za moim domem jest żabka Odwiedzana po równo przez obie ekipy, zresztą i jednych i drugich upominałem żeby nie rzucali mi pod płot w krzaki butelek/puszek. Niektórzy (za rękę nie złapałem więc nie wiem kto) nawet mi do ogródka wrzucili bo działka jest na rogu i jak piją to mogą zza winkla obczajac czy kierownik nie idzie Edytowane 3 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 W dniu 29.05.2024 o 10:30, RappaR napisał(a): To jak wyjątkowe jest to forum niech świadczy fakt, że boks i MMA są w Polsce dużo bardziej popularne od NBA, a jak szukałem, wszystkie fora o sportach walki są od dawna martwe Tak z ciekawości obczaiłem sobie ranking największych forów sprzed kilkunastu lat (który gdzieś tam miałem zapisany na kompie). Z tego co widzę to nadal działają między innymi Forumowisko, Elektroda, PClab, forum PHP, wiara.pl, forum fanów Subaru, forum sympatyków Mazdy, forum o kotach i forum o latach 80-tych. Działają w takim sensie, że są tam jakieś posty z maja/czerwca obecnego roku. Zniknęło z serwerów między innymi forum o ginekologii, forum o tunningu, forum seriale.pl, dwa największe fora o piłce nożnej (pilka.pl i pilkanozna.pl), Gimbla (jakieś forum kobiece), imperium-sportu, forum cd-action, forum fanów Sapkowskiego, forum Oaza (forum dla turbokatoli), forum fanów Renault Clio no i oczywiście e-basket (który w rankingu miał 19 miejsce). Ogólnie to dramat, ale szczerze mówiąc myślałem, że będzie jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 To forum też przy życiu trzymają głównie roczniki 90 i niżej Jak umrzemy to i forum umrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): To forum też przy życiu trzymają głównie roczniki 90 i niżej Jak umrzemy to i forum umrze Ja mam przekonanie graniczące z pewnością, że forum żyje dzięki dramatycznym odejściom i powrotom @flubera . Jak Ciemnogrodzka przestała płacić tej mendzie za trolling forum zaczęło umierać, @Reikai na kolanach wybłagał powrót trolla -forum odżyło, skończyła się kasa z okupu za powrót, znowu zaczyna się agonia., Tak że jednym wyjściem jest zrzutka na fiutka , albo ustalenie stałej składki w formie abonamentu dla każdego forumowicza- jeden tydzień żeby @fluber wrócił, a drugi żeby wypierdalał i tak na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Najważniejszy jest ruch w interesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): To forum też przy życiu trzymają głównie roczniki 90 i niżej Jak umrzemy to i forum umrze Powyżej 90 jestem ja, LAF, Reikai i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Powyżej 90 jestem ja, LAF, Reikai i ? Rozumiesz słowo "głównie" w zdanium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 13 minut temu, josephnba napisał(a): Rozumiesz słowo "głównie" w zdanium Rozumiem. Nie rozumiem za to, co ma Twoja wypowiedź do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Powyżej 90 jestem ja, LAF, Reikai i ? ja a także Ile lat ma Denis Załęcki? Jeśli chodzi o wiek, Załęcki urodził się 17 maja 1997 roku, a zatem ma 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 31 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): [*] smutno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Siara ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 5 minut temu, Koelner napisał(a): smutno Szkoda.Super gość .,Moja ciotka była jego wychowawczynią w podstawówce,.Brat miał sklepik zoologiczno-akwarystyczny w Żarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 (edytowane) 14 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Tak z ciekawości obczaiłem sobie ranking największych forów sprzed kilkunastu lat (który gdzieś tam miałem zapisany na kompie). A mozesz wrzucic caly ranking? Caly czas mnie przeraza jaka jest przepasc miedzy uzytecznoscia social mediow [gdzie szukanie czegos starszego niz tydzien to koszmar], a forum [gdzie po prostu klikasz 120 stron wczesniej i jestes w dyskusji z 2021 gdzie ktos poruszyl/rozwiazal zagadnienie ktore Ciebie nurtuje akurat dzisiaj]. 14 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Z tego co widzę to nadal działają między innymi Forumowisko, Elektroda, PClab, forum PHP, wiara.pl, forum fanów Subaru, forum sympatyków Mazdy, forum o kotach i forum o latach 80-tych. Działają w takim sensie, że są tam jakieś posty z maja/czerwca obecnego roku. [...] Ogólnie to dramat, ale szczerze mówiąc myślałem, że będzie jeszcze gorzej. Dla mnie niedawno wielkim odkryciem bylo trafienie na https://www.skyscrapercity.com/forums/ Pomimo iz strona jest miedzynarodowa i niby tylko o wiezowcach to najbardziej popularne subforum jest nasze krajowe... bo zostalo rozszerzone wlasciwie na caly rynek mieszkaniowy i transport publiczny Przy tej okazji jakie znacie inne wciaz bardzo aktywne forum? Edytowane 4 Czerwca 2024 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 3 minuty temu, wiLQ napisał(a): Dla mnie niedawno wielkim odkryciem bylo trafienie na https://www.skyscrapercity.com/forums/ Bardzo użyteczne forum jak się chce kupić mieszkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi