memento1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 20 godzin temu, RappaR napisał(a): https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9794145/ niezle, FOIA to jest swiety gral na swiete krowy w administracji. to jest nieprawdopodobne co mozna tam znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 https://streamable.com/48xinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Jebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 przerąbane, mieć ponad 70 lat i ciągle być zniewolonym przez chuć. swoją drogą ci nagrywający to też zdaje się równo pod kopułą nie mają i są odpowiednikiem naszych rodzimych "łowców pedofilów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 38 minut temu, lorak napisał(a): przerąbane, mieć ponad 70 lat i ciągle być zniewolonym przez chuć. swoją drogą ci nagrywający to też zdaje się równo pod kopułą nie mają i są odpowiednikiem naszych rodzimych "łowców pedofilów". Z ciekawości co rozumiesz przez bycie zniewolonym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 https://www.o2.pl/informacje/egzaminator-oblewa-97-proc-zdajacych-dyrektor-word-jest-bezsilny-7025932865825280a?WEA=mxgFloUGRkTBBxFV1oCVBsBDElRXkpQC05TC0xRWEFfCBxQWRtVVUwFXB1eXkJVWBpfXE9dXE5TWElVWUhUX0IRXlpLTwwOAB0UGRkKHVpdXE9WWEtVVEBWEA @Qcin_69 co to za lokalna gwiazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 To Ciechanów a nie Ciechocinek. Doda i Quebo tych pytaj. Qcin może jedynie rozwikłać zagadkę ile za koncert pod tężniami bierze martyniuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 11 minut temu, ignazz napisał(a): To Ciechanów a nie Ciechocinek. Doda i Quebo tych pytaj. Qcin może jedynie rozwikłać zagadkę ile za koncert pod tężniami bierze martyniuk. Ciechocinek do zaorania, We Wieńcu we Włocławku budują tężnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Są tez w Inowrocławiu a ostatnio mini zrobił Rydzyk. Wziął pewnie pełna pule a zrobił malutkie. Zalezy od fotografa jak sprzedaż perspektywę Edytowane 10 Maja 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 https://www.donald.pl/artykuly/RyuVPaam/interpretacja-bandyckiej-jazdy-fagaty-zyskala-duze-uznanie-na-konkursie-recytatorskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Dobra nie wiem gdzie to napisać. Jakieś pół godziny temu dostałem info na FB że ktoś próbował się zalogować z grodziska mazowieckiego na moje konto na FB po czym minutę później wylogowalo mnie i teraz mi pisze że moje konto jest dezaktywowane i nie mogę się zalogować ani na Messenger ani FB miał ktoś podobna sytuacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Dobra nie wiem gdzie to napisać. Jakieś pół godziny temu dostałem info na FB że ktoś próbował się zalogować z grodziska mazowieckiego na moje konto na FB po czym minutę później wylogowalo mnie i teraz mi pisze że moje konto jest dezaktywowane i nie mogę się zalogować ani na Messenger ani FB miał ktoś podobna sytuacje? Skąd wiemy ze to konto nie zostalo rownież zhackowane? Musza miec jakies CS gdzie 2 lub 3 torowo udowodnisz ze Ty to Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 57 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Skąd wiemy ze to konto nie zostalo rownież zhackowane? Musza miec jakies CS gdzie 2 lub 3 torowo udowodnisz ze Ty to Ty. kubuś jest w armii to może Putin chce z niego zrobić Szmydta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Uważajcie czasem czy na autostradzie ktoś z przeciwka nie leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 (edytowane) 23 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Dobra nie wiem gdzie to napisać. Jakieś pół godziny temu dostałem info na FB że ktoś próbował się zalogować z grodziska mazowieckiego na moje konto na FB po czym minutę później wylogowalo mnie i teraz mi pisze że moje konto jest dezaktywowane i nie mogę się zalogować ani na Messenger ani FB miał ktoś podobna sytuacje? osobiście nie miałem na szczęście takiego włamu, ale ostatnio słyszy się o sporej liczby wymuszeń za pośrednictwem sklonowanych kont FB, dlatego jeśli nie uda Ci się odzyskać konta jak najszybciej poinformuj najważniejsze osoby z listy znajomych o jego utracie Edytowane 13 Maja 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Mimo wszystko zachęcam, by na informowaniu znajomych zakończyć i nie iść z tym wiadomo gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi