marceli73 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Ale sie Memphis zeszmacilo przez ten sezon. Zaraz beda chyba handlowac JJJ bo moze sie okazac ze chce out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenGOAT Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Godzinę temu, marceli73 napisał: Ale sie Memphis zeszmacilo przez ten sezon. Zaraz beda chyba handlowac JJJ bo moze sie okazac ze chce out No właśnie, Morant i Brooks w rok rozwalili wizerunek organizacji, która była jeszcze rok temu nawet lubiana w NBA. Już z 2 lata temu przeczuwałem, że tak to się może skończy, wystarczyło śledzić jego social media i się nie pomyliłem, gość ma mental gimnazjalisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 1 godzinę temu, JarenGOAT napisał: No właśnie, Morant i Brooks w rok rozwalili wizerunek organizacji, która była jeszcze rok temu nawet lubiana w NBA. Już z 2 lata temu przeczuwałem, że tak to się może skończy, wystarczyło śledzić jego social media i się nie pomyliłem, gość ma mental gimnazjalisty. I słucha wybitnie c***owej muzyki Jestrm mocno rozczarowanym bo Ja był moim ulubionym graczem nowego pokolenia. Po prostu uwielbiałem go oglądać! Pierwszy zgrzyt to te przechwałki że zrobiłby MJa 1on1 A potem to już efekt kuli śniegowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenGOAT Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 3 minuty temu, josephnba napisał: I słucha wybitnie c***owej muzyki On słucha jednego rapera xd gość chyba ma jakieś demo spotify z NBA Youngboyem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 39 minut temu, szogo napisał: kurka, nawet lubilem typa. kwame 'dziurawe rece' brown na zawsze w mojej wdziecznej pamieci! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Kwame goat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Words of wisdom by JMorant: My words may not mean much right now - śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 49 minut temu, rw30 napisał: Words of wisdom by JMorant: My words may not mean much right now - śmiechłem No przecież ładnie to ubrał w słowa. Trzeba docenić! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarenGOAT Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Nike usunęło wszystkie buty sygnowane nazwiskiem Ja Moranta ze swojego sklepu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Tak nie do końca, gdyż kolorystyka Hunger nadal jest dostępna w nike'owej aplikacji SKNRS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 https://www.instagram.com/p/CsoIgLJOZoG/ co by nie zrobił, nie wygląda to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 9 godzin temu, Me Myself and I napisał: https://www.instagram.com/p/CsoIgLJOZoG/ co by nie zrobił, nie wygląda to dobrze Wyjaśniło się, że robi sobie przerwę od social mediów. https://www.espn.com/nba/story?id=37721549&_slug_=police-conduct-welfare-check-grizzlies-ja-morant-posts Myślał, myślał i wymyślił co było głównym problemem jego kłopotów. Nie wymachiwanie giwerą tylko dokumentowanie tego faktu i publikowanie go w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 19 minut temu, danny napisał: Wyjaśniło się, że robi sobie przerwę od social mediów. https://www.espn.com/nba/story?id=37721549&_slug_=police-conduct-welfare-check-grizzlies-ja-morant-posts Myślał, myślał i wymyślił co było głównym problemem jego kłopotów. Nie wymachiwanie giwerą tylko dokumentowanie tego faktu i publikowanie go w sieci. Publikowanie w sieci zabiera mu kasę i fanów Machanie giwera może w konsekwencji odebrać życie jemu lub komuś z jego otoczenia. Na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak, a Ja chyba zapomina ilu debili lata po USandA z giwerami, tylko że nie dla picu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Swoją drogą to dwie największe gwiazdy tamtego draftu strasznie w ciągu roku straciły w oczach fanów Zion okazał się leniwyn dupkiem, który nie przykłada się do treningów i nie dba o zdrowie i siedzi zamiast grać a Ja strzelił sobie w stopę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 7 godzin temu, josephnba napisał: Ja strzelił sobie w stopę Narazie tylko medialnie. Ciekawe kiedy zrobi to dosłownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 RIP Morant: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi