Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 09/10

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

gdyby mi jakoś super zależało na 3 miejscu to bym sprzedał BJa, Rusha, Landryego i Ibakę za jakiś staruchów żeby mieć pewność że będę na pudle.

Potwierdzam.

Gdyby Zet poszedł na deal, który mu zaproponowałem, walka o 3 miejsce w jego wykonaniu byłaby jak najbardziej możliwa.

ps. Ostatnio nie przebywam w domu i nie wziąłem z niego pendrive'a na którym mam wszystkie dane itp wraz z tabelkami, więc aktualizacje i tabelka jutro, bo dziś będe w domu.

Wiesz, że takie nerwowe wybuchy to pokaz słabości

W fbx3 na 5 sezonów (włącznie z tym), cztery razy będę wyżej.

Tutaj niespodzianka, pierwszy rok i też jestem od ciebie wyżej.

Ostatnią osobą z którą chciałbyś rywalizować? Przypomnij sobie jak stękałeś jak za drugim razem powąchałeś mi dupsko, za 3 zresztą też :)

A na moje sukcesy poczekaj, w pierwszym sezonie od razu miałem 2 miejsce. W tej lidze (fakt przy niewielkim moim wkładzie) jestem za wielką dwójką.

Mówisz, że walczysz o 1 miejsce, jakoś c***owo ci to idzie, ja przynajmniej jak nie wygrywam to zawsze wiem, że spełniam sobie jeden z celów, żeby być przed tobą :) ciebie to nie jara, mnie bardzo :D

Zluzuj poślady, a ja poczekam może jeszcze mnie wyprzedzisz w tym sezonie! 5% to zawsze coś. Sam napisałeś, że to radocha, ja mam radochę, że znowu będę wyżej od ciebie, daj mi się cieszyć.

Wiesz, że takie nerwowe wybuchy to pokaz słabości

W fbx3 na 5 sezonów (włącznie z tym), cztery razy będę wyżej.

Tutaj niespodzianka, pierwszy rok i też jestem od ciebie wyżej.

Ostatnią osobą z którą chciałbyś rywalizować? Przypomnij sobie jak stękałeś jak za drugim razem powąchałeś mi dupsko, za 3 zresztą też :)

A na moje sukcesy poczekaj, w pierwszym sezonie od razu miałem 2 miejsce. W tej lidze (fakt przy niewielkim moim wkładzie) jestem za wielką dwójką.

Mówisz, że walczysz o 1 miejsce, jakoś c***owo ci to idzie, ja przynajmniej jak nie wygrywam to zawsze wiem, że spełniam sobie jeden z celów, żeby być przed tobą :) ciebie to nie jara, mnie bardzo :D

Zluzuj poślady, a ja poczekam może jeszcze mnie wyprzedzisz w tym sezonie! 5% to zawsze coś. Sam napisałeś, że to radocha, ja mam radochę, że znowu będę wyżej od ciebie, daj mi się cieszyć.

a ciesz się, gdybyś się nie odezwał to nawet bym nie wiedział kogo gonię, może prócz Geddo ;]

poza tym gdzie ja nerwy okazuję? wypunktowałem cię i tyle, odpowiedziałem na twojego posta. każdemu kto ci coś celnie wyłoży będziesz oskarżał o nerwowość?

ja nie walczę z tobą, ja walczę o coś. i masz troszkę mało ambitne cele: wyprzedzić mnie, ale z drugiej strony to miłe że ktoś choć troszeczkę się mną interesuje 8)

celem tej gry dla każdego jest to żeby kiedyś zdobyć misia, niestety może to zrobić tylko jedna osoba rocznie, pozostałe 19 musi obejść się smaczkiem, jakoś tak dziwnie to jest skonstruowane :)

moim celem jest wygrana (kiedyś) i wyprzedzenie 19 pozostałych graczy, a jak ty przypadkiem się tam przypałętasz to też będzie git 8)

i ciesz się, ciesz, radocha z tej gry jest najważniejsza :)

ps. moje bajania o pudle oparte są na założeniu że moi rywale będą mieć niewykorzystane sloty i jakieś kontuzje :mrgreen:

Mylisz się, jakbyś miał mnie wypunktować, to ja bym najpierw musiał ci nawrzucać, albo próbować ci coś udowodnić. A ty od razu mnie pomniejszasz bo wiesz, że fakty są dla ciebie niekorzystne i jedynym wyjściem jest gadka "jesteś nikim, ostatnia osoba, przypadek, nie wiedziałem, że istniejesz" blah blah blah blaaaaaaaaah.

jak możesz walczyć o zwycięstwo jak po pewnym czasie wiadomo, że to dla 16-17 drużyn nieosiągalne. Nie masz czegoś takiego, że patrzysz na swój skład i myślisz "nie ma c***a, na bank tym razem nie dam rady"? Chyba, że cały czas sobie wkręcasz, że będziesz mistrzem xD To jak już wiesz, że nie będziesz na 1 miejscu to co? tylko następny draft?

Ja tam np. wolę wyprzedzić jak najwięcej ludzi, którzy byli przede mną w poprzednim sezonie, albo przynajmniej drużynę która jest bezpośrednio przede mną w tabeli, to jest aż tak nienormalne?

A że w pierwszym sezonie dorwałem cię w ostatni dzień, to już mi tak zostało i dla mnie to jest satysfakcja.

No i oczywiście nie wkręcaj sobie, że to tylko jedyny mój cel, teraz walczę z Marem, który jedzie od dluższego czasu na 6 biegu i końcówka będzie szalona, ale nawet jeśli mnie łyknie to pociesze się wiesz czym!

Mylisz się, jakbyś miał mnie wypunktować, to ja bym najpierw musiał ci nawrzucać, albo próbować ci coś udowodnić. A ty od razu mnie pomniejszasz bo wiesz, że fakty są dla ciebie niekorzystne i jedynym wyjściem jest gadka "jesteś nikim, ostatnia osoba, przypadek, nie wiedziałem, że istniejesz" blah blah blah blaaaaaaaaah.

jak możesz walczyć o zwycięstwo jak po pewnym czasie wiadomo, że to dla 16-17 drużyn nieosiągalne. Nie masz czegoś takiego, że patrzysz na swój skład i myślisz "nie ma c***a, na bank tym razem nie dam rady"? Chyba, że cały czas sobie wkręcasz, że będziesz mistrzem xD To jak już wiesz, że nie będziesz na 1 miejscu to co? tylko następny draft?

Ja tam np. wolę wyprzedzić jak najwięcej ludzi, którzy byli przede mną w poprzednim sezonie, albo przynajmniej drużynę która jest bezpośrednio przede mną w tabeli, to jest aż tak nienormalne?

A że w pierwszym sezonie dorwałem cię w ostatni dzień, to już mi tak zostało i dla mnie to jest satysfakcja.

No i oczywiście nie wkręcaj sobie, że to tylko jedyny mój cel, teraz walczę z Marem, który jedzie od dluższego czasu na 6 biegu i końcówka będzie szalona, ale nawet jeśli mnie łyknie to pociesze się wiesz czym!

zią ja cię wcale nie umniejszam, patrz co napisałem:

Jak to pisałem to nie wiedziałem że:

1) to Ty prowadzisz Dallas, po prostu nawet nie wziąłem Cię pod uwagę myśląc że pałętasz się gdzieś pod koniec stawki jak zawsze ;]

2) nie wiedziałem że kontuzje złapali Zach i Parker, więc warto napisać że mam jakieś 5% (a nie 1% jak mogło wynikać z poprzedniego posta) szans na pudło.

dałem na końcu taką emotkę: ';]' tzn. że sobie zażartowałem ;]

wcale cię nie chciałem obrazić, sam zacząłeś się spinać, wziąłeś to bardzo do siebie a potem już samo poszło, nie lubię zostawiać żadnego posta w moją stronę bez odpowiedzi. jeśli poczułeś się urażony: przepraszam.

wiem że byłeś ode mnie lepszy parę razy, zresztą sam mi to napisałeś na forum chyba dwa lata temu, ja na to nie zwróciłem uwagi po prostu, zresztą nawet nie pamiętam że przegrałem 2 miejsce ostatniego dnia. mam dobrą pamięc ale nie aż tak dobrą ;]

ano przed sezonem mogę zrobić wszystko żeby taki skład stworzyć. nie mogę?

no przed tym sezonem zaspałem ze wszystkimi ligami i raczej wiedziałem że mam do dupy składy, ale nie mam tyle czasu co kiedyś, nie mogę się już tak poświecić lidze jak jeszcze parę lat temu, 3 ligi FBX mnie przerosły, dlatego z jednej wolę zrezygnować.

natomiast kolejnego sezonu postaram się już nie przespać i w #3 będę walczył o misia a w #1 nadal będę przebudowywać skład żeby za 2, 3 lata wygrać.

jakbym miał grac tylko po to żeby plasować się w środku tabeli albo wyprzedzić w każdym sezonie np. ciebie to po pierwszym sezonie dałbym sobie spokój.

jeszcze żeby w #1 nie było tego pierdolonego DFa to byłbym spokojniejszy o przyszłe sezony :mrgreen:

z mojej strony to koniec, tym razem nie uraziłem cię, nie obraziłem, nie piłem w twoją stronę, więc spodziewam się że nie będę ci musiał znowu odpowiadać w tym temacie ;] każdy post zajmuje mi trochę czasu a czas to pieniądz ;]

edit: nawet na maturze się tak nie rozpisałem obi, więc weź to doceń, że okazałem ci szacunek :mrgreen:

i za to cię uwielbiam :)

(to od razu napisałem jak zobaczyłem post, a teraz dopiero go czytam)

przyznam ci szczerze, jak Boga kocham, że moje posty nie miały wywołać u ciebie takiej reakcji (w sumie i tak wychodzi na to, że ją źle odebrałem)

Teraz z tym "byłeś lepszy" już nie szalej, bo wiadomo, że ja jestem jeszcze beginner. Wszystko miało się odbyć na poziomie żartowania, ja napiszę "jestem lepszy" ty "bo ci się dawałem, za rok ci skopie tyłek ja "pewnie będzie tak jak zawsze" ty "teraz mam krystyne i smitha to twoje cipki nie wyjda na boisko" :]

A jeśli chodzi o te oczekiwania, to inaczej na to patrzymy. Każdy na początku celuje w mistrzostwo, ale z biegiem sezonu chyba trzeba weryfikować plany. Coś w stylu "w ostatni dzień mam 2tys fp w plecy, ale może jeszcze wygram...". Według twojego myślenia, sezon się kończy, w momencie w którym dochodzi do mnie, że nie będę pierwszy. Ja wtedy patrzę gdzie ty jesteś, typ za mną, typ przede mną.

Jak jesteś na 6 miejscu to nie masz ochoty wbić na 5? Tylko o to w sumie pytam.

Potwierdzam, wywalac nie musze bo SC jest ok :)

A Roger by mogl ogolnie sklady zaktualizowac jak znajdzie pendrive'a ;]

Ok to ja tak patrzyłem na pierwszą stronę właśnie i mi wychodziło że nie możesz tego trejdu klepnąć ale masz faktycznie sporo nowych twarzy w teamie. Mam nadzieję że nieco uatrakcyjniłem walkę o pudło:-)

Przeciez byla gadka po zeszlym sezonie, gdzie ustalilismy mozliwosc handlowania pickami z nastepnych lat. Na tej zasadzie szly chociazby picki w wymianach z draftu 2011 i nie bylo zadnych warunkow, ze mozna handlowac pickami z jakism tytlko rocznym wyprzedzeniem.

Przeciez to wystarczy zapisac na 1 stronie tematu, ze pick poszedl i po problemie.

Swoja droga pasuje jak widac jednak zaktualizowac regulamin..

W sumie ja tam problemu nie mam takiego, że nie zapamiętam, w arkuszu mam wszystko wpisane ładnie, bardzoej mi chodzi o fakt, że sprzedajesz picki z 2 letnim wyprzedzeniem, a ja nie mam pewności, że za dwa lata będziesz jeszcze z nami grał, albo czy liga będzie istnieć :)

No ale nic, puszczam wymianę i tyle.

Team GP Total FPPG ( +/- ) ( FPPG DNIA )

DF 663 30136 45,45 ( 0,27 ) ( 50,47 )

Roger 644 28118,5 43,66 ( -0,40 ) ( 37,40 )

obi 640 25340,5 39,59 ( -0,03 ) ( 39,04 )

Mar 639 25094,5 39,27 ( 0,20 ) ( 42,75 )

GeDDo 646 24485 37,90 ( -0,24 ) ( 32,66 )

Z33 663 24725 37,29 ( 0,55 ) ( 46,59 )

Lu 668 24573 36,79 ( 0,15 ) ( 38,99 )

Krzemyk 650 23004,5 35,39 ( 0,30 ) ( 40,39 )

Maslon 661 22375,5 33,85 ( -0,13 ) ( 31,38 )

Wirakocza 570 19204 33,69 ( -0,16 ) ( 30,67 )

Dennis Rodman 660 22140,5 33,55 ( 0,09 ) ( 35,24 )

PangLoss 603 20036,5 33,23 ( 0,44 ) ( 41,16 )

Buła 664 22034 33,18 ( 0,18 ) ( 36,12 )

Przem_Pretor#21 583 19246 33,01 ( 0,00 ) ( 33,00 )

Crackersss 615 20292 33,00 ( 0,13 ) ( 35,09 )

Waniec 654 21543,5 32,94 ( -0,31 ) ( 27,76 )

Antek 654 21250 32,49 ( 0,09 ) ( 34,06 )

Bulek 629 20142,5 32,02 ( 0,18 ) ( 35,55 )

Szoszon 730 22828 31,27 ( 0,20 ) ( 34,52 )

ms9 574 16766,5 29,21 ( -0,05 ) ( 28,29 )

FBX#2 (ID# 159)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.