Skocz do zawartości

FBX#3 - sezon 2009/2010

ms9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Jestem nowym Gm Sonics,ale zespół ten zmieni nazwe na Sacramento Kings.Zaczynamy nowy rozdział,to będzie prawdziwie królewskie wejście jak na Kingsów przystało.Cel na najbliższy sezon Top3.

Moge pomóc komuś zejść z salary.Do oddania mam Amare i Collisona.Jakby co to czekam na PW.

Ps.W fb gram od 2004 roku więc prosze tylko bez śmiesznych propozycji za Paula i Derona;).

EDIT:

dzięki Antek. Znalazł błąd, mam nadzieje jeden jedyny.

EDIT2:

Niestety nie jedyny, poprzestawiało się kilka wierszy w excelu i u 3 czy 4 osób dokonały się złe obliczenia. Kilka osób awansowało wyżej, kilka osób się obsunęło w tabeli.

Teraz już powinno być wszystko ok.

dziwi mnie że buła tak nisko w drafcie. że ja mam niski pick to mogę zrozumieć ale buła?

ms9 nie żebym posądzał cię że źle policzyłeś bo odwaliłeś kawał super roboty ale mogłeś mnie dać troszkę wyżej ;]

Zecik, sprawdź skład Buły i graczy, którzy zostali wzięci do obliczeń. Przy siedzeniu paru godzin i spisywaniu cyferek mogą się zdarzyć błędy dlatego proszę o sprawdzanie moich obliczeń. U Buły 82 mecze Duranta po prawie 64fp mocno przyczyniły się do tak niskiej pozycji. Dodatkowo Nene i S-Jax po ok. 45fp i razem z opuszczonym jednym meczem też swoje dołożyli. Jeśli są błędy to nieświadome. Wszystko czarne na białym.

Tak jak myslalem mam 3 i 4 pick w drafcie. 3 na 99% zostaje u mnie.

Nie chce oddawac:

Jennings, Jerebko, Gordon, Thabeet i dla formalnosci Rubio :wink: .

Reszta zaleznie od zawodnika do wziecia. Oczywiscie Geralda Wallace i pick nr 4 maja najwyzsza cene. Biorac pod uwage numery w drafcie (jesli oba zatrzymam) moge przejac ok. 30 fppg.

Zecik, sprawdź skład Buły i graczy, którzy zostali wzięci do obliczeń. Przy siedzeniu paru godzin i spisywaniu cyferek mogą się zdarzyć błędy dlatego proszę o sprawdzanie moich obliczeń. U Buły 82 mecze Duranta po prawie 64fp mocno przyczyniły się do tak niskiej pozycji. Dodatkowo Nene i S-Jax po ok. 45fp i razem z opuszczonym jednym meczem też swoje dołożyli. Jeśli są błędy to nieświadome. Wszystko czarne na białym.

Pamiętam jak sam byłem zaskoczony po niskich pickach w zeszłym sezonie. I w naszym systemie posiadanie gwiazdy (Buła ma Durantule, ja miałem Wade'a) mocno ogranicza szanse na wysoki pick.

Aż zajrzałem na wykorzystane sloty i jakiejś strasznej tragedii nie ma. Oczywiście 1 i 2 wypadły dużo lepiej, ale w fbx3 co roku sytuacja ze slotami wygląda podobnie.

8 osób miało powyżej 815 slotów, 11 powyżej 800, kolejne 3 osoby były bardzo blisko tej granicy.

#1, fikusback mieli masę kontuzji, Xamel, który objął drużynę w trakcie sezonu nie miał dostępu do konta przez co ogrom slotów przepadł. Alieen zrezygnował.

Ronnie wygląda strasznie podejrzanie bo nie miał większych kontuzji, w wykorzystał jedynie 754 sloty w tym tylko 57 na pozycji centra.

Ostatnia obecność na yahoo pod koniec marca..

Chłopak się chyba niewiele nauczył, poczekamy co zadeklaruje w temacie wyżej.

kurde, myślałem że Ronnie to Ik#1 ;]

nie wspominałem przed sezonem że Ronnie to zły pomysł?

Dobry Joke;)Jestem tego zdania że jeżeli olał sprawe to niech spierdala,ale nie do mnie należą takie decyzje.Poprostu chciałbym grać z ludźmi którzy grają na maxa,a nie jakimiś pionkamii.

Są chętni...więc pomyślcie nad jakimiś rozwiązaniami żeby ulepszyc skład tej ligi.

Jestem tego zdania że jeżeli olał sprawe to niech spierdala,ale nie do mnie należą takie decyzje.Poprostu chciałbym grać z ludźmi którzy grają na maxa,a nie jakimiś pionkamii.

Są chętni...więc pomyślcie nad jakimiś rozwiązaniami żeby ulepszyc skład tej ligi.

przede wszystkim trzeba dążyć do tego żeby jak najmniej osób miało w każdej lidze FBX swoją drużynę. ideałem by było gdyby w 3 ligach grało 60 osób. w mijającym sezonie ja i crack mieliśmy drużyny we wszystkich 3 ligach, strasznie ciężko to było ogarnąć dlatego z jednej drużyny zrezygnowałem. docelowo chcę mieć tylko jedną drużynę, chyba że stworzy się FBX#4 :)

fajnie też jakby się wszyscy angażowali w 100%, teraz jest podział: FBX#1 i #2 = elita, FBX#3 = 2 liga. każdy włącznie ze mną chcą się załapać do #1 lub #2 żeby zagrać na poważnie.

Tak zle wypadlem w pierwszym sezonie? :D

nie, po prostu jakoś sobie ubzdurałem że pod twoją xywą kryje się Ronnie ;]

Daleki jestem od polowania na czarownice, ale jeśli przykład kylosława ma coś nas nauczyć, to po prostu nic na siłę. Czyli jeśli Ronnie nie wskaże dlaczego tak mało grał, dlaczego aktywność skończyła się jeszcze jak śnieg zalegał bądź też nie zadeklaruje się na czas, to robimy papa, w moim odczuciu bez większego żalu. Zresztą powinno to dotyczyć każdego, kto się nie angażuje bądź też nie traktuje innych poważnie. Rozumiem tygodniową nieobecność, bo skład można ustawić na taki czas, ale żyjemy w społeczeństwie informatycznym i brak logowania do ligi to po prostu jej olanie.

z tego co widze jest juz sporo chetnych do gry,a pewnie wiekszość z nich nie zagra bo nie będzie dla nich miejsca. Kilka osób gra we wszystkich 3 ligach i ma wyjebane na innych.Pisałem do Pietrasa odnośnie stworzenia Fbx 4,ligi w której graliby ludzie którzy dopiero zaczynają przygode z Fbx bądz też osoby które grają w max 1 lidze Fbx.Zobaczymy co z tego wyniknie.Teraz ja mam wyjebane,bo zespół w Fbx 3 otrzymałem-chociaż miejsce zarezerwowałem już sobie w roku 2009;).

Przede wszystkim należy dążyc do tego, żeby ograniczyć posiadanie ekip w FBX przez jednego usera do dwóch lig. Uważam, że powinnismy byc otwarci na napływ nowych graczy. I tu pełna zgoda z piotrkiem i zetem.

O Fbx#4 mysle, ze mozna pomyslec, jak bedziemy mieli z 10 nowych chetnych.

Panowie, w pierwszej kolejności należy zapełnić miejsca w FBX#1, FBX#2 i FBX#3. A o FBX#4 można myśleć wtedy, gdy po zapełnieniu miejsc okaże się, że jest jeszcze z 20 albo więcej chętnych. Inaczej ten pomysł będzie porażką.

Czuje sie nieco wywołany do tablicy, jeśli chodzi o granie we wszystkich ligach i aktywnosc

W tematach zbyt wiele sie nie udzielałem, to forum to juz nie to, nie wiedziec czemu powiadomienia o Pmach mi na maila nie przychodzily wiec moglem kiepsko odpisywac, ale o trejdach zawse mozna bylo pogadac, inna sprwa, ze czasami bywam mega wybredny, a czasami udaje sie zaklepac wszystko w szybkim czasie (znaczy sie wedlugo co poniektorych daje sie zrobic w c***a:D), śledzilem wszystko na bieżąco, porzednie 4 sezony ciągnąłem 8 lig na raz, dopiero teraz sie ograniczylem do 4, wiec z tym problemu nie ma

Jesli zajdzie taka potrzeba, to moge z ktorejs z lig zrezygnowac, raczej nie z FBX2 i 3, ale z 1 jesli bedzie trzeba komus nowemu zrobic miejsce, to ze mna nie bedzie problemu

ja na dzien dzisiejszy zostaje w 3ligach, redukuje inne fble, gdyz formula keepera mi najbardziej odpowiada. nikogo nie rozliczamy ze gra gdzies indziej w h2h, roto czy points only jednosezoowe.

Inna sprawa ze za rok moge oddac jakis zespol, ale jak bedzie widac w nim jakies nadzieje na przyszlosc, przeciez nie zrezygnuje z fbx2, gdzie zrobilem totalna rozpierduche, czy w fbx3 gdzie dopiero co zdobylem majstra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.