buła Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 potwierdzam wymianę z soobim nie wiem w sumie co z tego będzie, ale oddałem 4 pick bo nie sądze żeby z 4 mozna bylo wziąć kogoś kto od razu da dobry wynik, a nie chce mi sie czekac do 2015 ale myśle że to jeszcze nie koniec wymian czekam aż pojawi się crackerss ale generalnie szukam jakiegoś wysokiego, najlepiej C, ale moze byc i PF. do oddania wszyscy z wyjątkiem duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Do oddania Yao... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 wiem że mam samych piździeców w składzie, ale weźcie no coś pohandlujcie z marcem bo juz transferu z 20 miesiący nie zrobił ;] Do oddania: Dwight Howard 60,55 Corey Maggette 40,30 Beno Udrih 37,10 Ray Allen 36,60 Marvin Williams 29,80 J.J. Hickson 23,35 Chris Douglas-Roberts 22,20 Leon Powe 19,05 dwight, jj i powe nie tak tanio, za reszte dużo nie chce. jak ktoś chce dwighta to musi oddać C. dobrego C a nie chrisa dudleya. czytać, myśleć, pisać, marzec czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 w Sacramento do sprzedania: 1.Monta Ellis 2.Lamar Odom 3.K.Perkins 4.C.Lee 5.D.Milicic Ps.Dudleya też nie chce:) i reszta zawodników z mojego teamu nie do ruszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 kto pamięta draft do tej ligi? ;] dwight po wieloletniej przygodzie w zajebistym charlotte doczekał się transferu. niestesty, a może i stety do najlepszej drużyny w lidze ;] dwight + douglas roberts do antka amare + brooks do marca przez te wszystkie lata lepszej oferty nie miałem, dlatego decyduje się na deal. dużo ryzykuje, ale k**** musze coś zacząć zmieniac bo tak dalej byc nie bedzie. mam nadzieje że przy Amare zostanie C, bo jak nie to jestem w jeszcze większej dupie niż byłem. antek z sessionsem na pg think about this ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kurcze, antek zdominowal ta lige... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 oddać Dwighta za Amare bezcenne:). Antek mając Dwighta,Lebrona,Dirka i Boguta jest nie do wyjebania.ALe o podium będzie walka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 chwila chwila, czyli wyszło, że Monta Ellis za Dwighta? damn Jeszcze się łudziłem, że DeRozan dostanie olśnienia i dzięki niemu wygram w tym sezonie, ale teraz to koniec snów xD Mówię wam, że dobrym pomysłem będzie jak stworzymy drugą lige z 19 zespołami i zwycięzcy przyznamy 2 miejsce w fbx3!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 no z amare i brooksem na pewno był do wyjebania ;] nie dajcie mu pg w jakimś głupim dealu a będzie miał sporo problemów. jasne że dużo ryzykuje, ale tak jak mówie lepszej propozycji nie było nigdy. montas i 20 minut w meczu odom to marna oferta. sprzedam maggette allen marvin udrich hickson ilyasova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 no marzec zlamales zlota zasade nie trejdowac nietrejdowalnych(Dwight Lebron Paul Durant Wade) za trejdowalnych gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 oddam tanio KIDDa komuś kto potrzebuje solidnego PG do wyśrubowania rekordu wszechlig... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 nietrejdowalny to pojebany tekst ;] miałem dosc grania dwightem. minuty mu spadły do 34, a marcin nie śpi na treningach tylko zapierdala. 65 fp w obecnej sytuacji kadrowej magic to maks co on moze robic. a amare z brooksem przy dobrych wiatrach pierdolną stówe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 tak to jest jak się marzec dorwie raz na tydzień do komputera poczyta troche o FA 2010 class i od razu mu się pojebane pomysłu w głowie rodzą. jakbym wrzucił kilka propozycji marca które mi pisał na gg, to miałby od razu -1000 pkt na starcie przyszłego sezonu:] powiem tak ciężko coś powiedzieć sensownego bo z jednej strony howard to gracz top, może nawet top5 tej zabawy i rozmienianie go jest troche dziwne, bez sensu. z drugiej jednak strony marzec był w dupie, musiał coś spróbować zrobić. amare może pójść do NYK i napierdalać po miliard fp u d`antoniego, a może też odjebać shawna kempa , either way. brooks też ma jeszcze sporo miejsca na fppg. tym bardziej że w tym roku wraca Yao, będzie miał łatwiej więcej miejsca i komu podawać. brooks może do 50 się zbliżyć. a z kolei rola dwighta w rs też z roku na rok chyba maleje. ojebali go tam do okoła tymi shooterami i dwight może sobie tylko dużo zbierać i blokować. marzec zagrał odważnie i może przez to okupować koniec tabeli,a może troche podskoczyć. bardziej w tej wymianie mnie martwi to że antek prawdopodobnie po raz kolejny bedzie poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 and continue.... sooobi dostaje beasleya i maggette marzec dostaje yao i josh howard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Potwierdzam. Postanowilem zrobic rebulindg. Oddalem Parkera i Yao dwoch kolesi ktorzy rok temu robili mi ponad 50fp. Jakby ktos chcial to do oddania jest Terry, Rashard Lewis, Bayless, S.Brown i Tadejro Young i takze Mike Miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Oddam pick numer 8 + coś z mojego składu za coś lepszego. Najchętniej pozbędę się Kenyona, ale o każdym mogę porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Bosh w Miami, to ladna wtope zaliczylem oddajac Yao za Beasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 spokojnie beas 25 fp ci zrobi ;] ja na razie wszystko in plus, w c*** podoba mi sie amare w NY i jak tylko James tam nie pojdzie to Amare is back to 60 fp. ms możesz napisać jakie kto ma aktualnie picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 juz robie update'a ps co robimy z zespolem zeta, macie pomysly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 wątpie aby Beasley został w Miami,ale tak czy inaczej max 35 będzie:),więc Yao to strzał w dziesiątke. Ponawiam propozycje:Ellis,Odom,Perkins,C.Lee mogą zmienić zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi