P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Intel po +31 USD dziękuję bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, P_M napisał(a): Intel po +31 USD dziękuję bardzo! 28 procent w dzień, nie pamiętam takich cudów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): 28 procent w dzień, nie pamiętam takich cudów;) https://tvn24.pl/biznes/tech/nvidia-inwestuje-w-firme-intel-5-miliardow-dolarow-nvidia-i-intel-beda-wspolpracowac-w-zakresie-ukladow-scalonych-st8656576 Partnerstwo z NVIDIA+ 5 mld inwestycji dla Intela Edytowane 3 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 47 minut temu, P_M napisał(a): Intel po +31 USD dziękuję bardzo! To ja dziękuje za ten typ wtedy ale w sumie szkoda bo czailem się żeby dokupić więcej na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, RonnieArtestics napisał(a): To ja dziękuje za ten typ wtedy ale w sumie szkoda bo czailem się żeby dokupić więcej na dniach Ile do przodu? Ja skromne 1700 usd póki co, ale z takim newsem to aż kusi zeby dalej hołdować, bo prawdziwy wpływ zobaczymy dopiero za jakiś czas, ale współpraca NVIDIĄ tu może nowe ath wybić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, P_M napisał(a): Ile do przodu? Ja skromne 1700 usd póki co, ale z takim newsem to aż kusi zeby dalej hołdować, bo prawdziwy wpływ zobaczymy dopiero za jakiś czas, ale współpraca NVIDIĄ tu może nowe ath wybić. Ja mam tylko 25 akcji wiec nie wiele, jutro mam wypłatę i chciałem właśnie z 10 intela dokupić, no nic, moze jeszcze spadnie na chwile bo 28% w dzień to faktycznie sporo i może jakaś korekta bedzie ? Ale 51% do przodu na teraz, wiec bajka. Edytowane 2 godziny temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja też dziękuję. Mam teraz na Intelu 9.5k USD zysku. Ale @RappaR miał jeszcze lepszą poradę z Ethereum. Przy cenie 1800k USD, niestety nie kupiłem. To co teraz robić z Intelem sprzedawać? Czy jeszcze trzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 16 minut temu, mcreativo napisał(a): To co teraz robić z Intelem sprzedawać? Czy jeszcze trzymać? Ja trzymam, ale pamiętaj, że ja nie umiem zamykać pozycji xD Btw. 9,5k usd to już zysk nie w kij dmuchał, gratulacje! Edytowane 2 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Na Alibabie mam jeszcze większy zysk. Też poszła 33% do przodu w ciągu miesiąca. Niestety złotówka poszła na dół konkretnie. Ja nie mam strategii zamykania, po prostu jak będzie solidny zysk jak teraz, chciałbym w coś innego zainwestować jak będzie jakaś okazja, coś na dnie. Tylko nic teraz ostatnio nie szukałem. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, mcreativo napisał(a): Niestety złotówka poszła na dół konkretnie. Ja myślę, że to dobry kierunek, żeby zamknąć te USD pozycje jak kurs USD/PLN wróci na +4.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ja myślę, że to dobry kierunek, żeby zamknąć te USD pozycje jak kurs USD/PLN wróci na +4.00. Myślisz, że wróci? Masz jakieś realne przesłanki na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, mcreativo napisał(a): Myślisz, że wróci? Masz jakieś realne przesłanki na to? https://www.visualcapitalist.com/u-s-dollar-index-by-president/ Myślę, że po pierwszym slumpie jak w pierwszej kadencji Trumpa później USD odbije. + Nawet jeżeli dolar się nie wzmocni, to szybciej PLN się osłabi. Edytowane 2 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi