julekstep Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Nie sądziłem że @julekstep dasz Rockets tak wysoko liczyłem na jakieś top8 no ekipy z zachodu dostają boosta, bo ktoś jednak musi wygrać drugą ligę 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: walka dobra ze złem. Na szczęście zakończona happy endem pls walka kultury organizacji z cyganerią niestety jak zwykle dobrym się oberwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Nie ma faworyta w takim razie, bo nie widzę wielkiej różnicy w poziomie 19 rzekomo Hornets, a pierwszych Magic. Swoją drogą na 10 simek Magic, ani razu nie zostali u mnie mistrzem, rzadko kiedy robili nawet finał konferencji, także to są bardzo pobożne życzenia Julka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Nie ma faworyta w takim razie, bo nie widzę wielkiej różnicy w poziomie 19 rzekomo Hornets, a pierwszych Magic. Swoją drogą na 10 simek Magic, ani razu nie zostali u mnie mistrzem, rzadko kiedy robili nawet finał konferencji, także to są bardzo pobożne życzenia Julka. niech ludzie sami ocenią czy chcą słuchać wieloletniego eksperta z udokumentowaną kulturą organizacji i rekordem jeśli chodzi o ilość awansów do PO z rzędu czy może jednak GMa który dał maxa DeRozanowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: niech ludzie sami ocenią czy chcą słuchać wieloletniego eksperta z udokumentowaną kulturą organizacji i rekordem jeśli chodzi o ilość awansów do PO z rzędu czy może jednak GMa który dał maxa DeRozanowi DeRozan zaliczył dwa bardzo słabe campy z rzędu, ale spokojnie taki klub jak Hornets szanuje swoich graczy i wciąż wierzy w ich rozwój. Obawiaj się lepiej Klaya, bo gość po tych campach wszedł w ofensywie co najmniej poziom wyżej A moi rezerwowi to w niejednym teamie by byli starterami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: DeRozan zaliczył dwa bardzo słabe campy z rzędu, ale spokojnie taki klub jak Hornets szanuje swoich graczy i wciąż wierzy w ich rozwój. Obawiaj się lepiej Klaya, bo gość po tych campach wszedł w ofensywie co najmniej poziom wyżej A moi rezerwowi to w niejednym teamie by byli starterami no właśnie szkoda Klaya i jeszcze bardziej Okafora -> bądź człowiekiem daj mu o coś pograć i oddaj go do Magic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: no właśnie szkoda Klaya i jeszcze bardziej Okafora -> bądź człowiekiem daj mu o coś pograć i oddaj go do Magic! Rzuć John GOATa to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Rzuć John GOATa to pogadamy DZIWNIE PISZESZ DEANDRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Swoją drogą na 10 simek Magic, ani razu nie zostali u mnie mistrzem, rzadko kiedy robili nawet finał konferencji, także to są bardzo pobożne życzenia Julka. A ustawiałeś wszystkim taktyki ? Bo na rekomendowanych to ciężko oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Teraz, Krzemo napisał: A ustawiałeś wszystkim taktyki ? Bo na rekomendowanych to ciężko oceniać. Jak miał ocenić na aktualnych taktykach jak na stronce widać jedynie sklad z zeszłego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 19 godzin temu, julekstep napisał: 5. Nuggets -> Tutaj pewnie zaczną się głosy oburzenia i niedowierzania....ale ja już widziałem kiedyś ekipę w analogicznej sytuacji (po latach tanku wchodzimy do walki o wszystko mając najmocniejszy 'na papierze' skład) i widziałem jaka kupa z tego wyszła. Nuggets są potężni, nawet udało im się dość fajnie obsadzić pozycje 1 i 2, dając im elastyczność jeśli chodzi o taktykę (tak na oko to mogę z powodzeniem grać i balanced i inside, pewnie nawet outside), ale mam nadzieję że w tym roku jeszcze zapłacą frycowe, kiedy ich przyszłe gwiazdy będą zbierać doświadczenie. W tym sezonie chłopaki będą się zgrywać. Nic nie muszą. Niech rozwijają swoje umiejętności. Liczę po prostu na jak najlepszy bilans. 50w powinno być do wyciągnięcia. Na zachodzie Spurs i Rockets wyglądają w tym momencie na mocniejszych od Nuggets. Natomiast jeżeli uda się zrobić jakieś ciekawe wzmocnienie, to może zaatakujemy finał 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Jak miał ocenić na aktualnych taktykach jak na stronce widać jedynie sklad z zeszłego sezonu Można ustawić optymalne wedle swojego uznania. Mniej więcej wiadomo, jak to u kogo wygląda. Gierka natomiast lubi ustawić to totalnie od czapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Teraz, Krzemo napisał: A ustawiałeś wszystkim taktyki ? Bo na rekomendowanych to ciężko oceniać. Aż tak ambitny nie byłem, ale jakiś obraz daje. Zwłaszcza, że Magic nie mają jakiś wielkich alternatyw do gry. Wall - Francis - Love - O'Quinn - Jordan i dwóch najlepszych rezerwowych w osobach Speightsa i Fourniera? Nie mówię, że ten skład nie może namieszać, bo czuć trochę bezkrólewie w tym sezonie, ale nie widzę Magica w pierwszym tierze faworytów. Ten zespół równie dobrze, może nerwowo bić się o Playoffs. @Krzemo komputer ustawia taktykę dla Magic: Wall - Francis - Love - Speights - Jordan Smith - Fournier - Fournier - O'Quinn - O'Quinn Fast - Always - often - outside Ile tu julek może zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Zwłaszcza, że Magic nie mają jakiś wielkich alternatyw do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Ustawiam taktyki. Zobaczymy co mi wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 4 minuty temu, Krzemo napisał: Kurcze celu nie osiągnęliśmy.....60W to jest minimum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 skład ASG Irving (CP3) - Butler (Dragic) - LeBron (A. Davis) - Brook Lopez (Josh Smith) - Robin Lopez (Zach Randolph) Rose (Curry) - Westbrook (Harden) - Love (Deng) - Al Jefferson (STAT) - Chandler (Okafor) Nawet nieźle wyszła ta simka dla Magic Mistrzem zostali jednak Pacers @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Dragic i Brook w ASG oraz 2 seed i mistrzostwo dywizji. To rozumiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 23 minuty temu, MarcusCamby napisał: skład ASG Irving (CP3) - Butler (Dragic) - LeBron (A. Davis) - Brook Lopez (Josh Smith) - Robin Lopez (Zach Randolph) Rose (Curry) - Westbrook (Harden) - Love (Deng) - Al Jefferson (STAT) - Chandler (Okafor) Nawet nieźle wyszła ta simka dla Magic Mistrzem zostali jednak Pacers @elwariato Ustawiłeś mi taktykę? Przy ustawionych taktykach wszystkich drużyn (w większości są oczywiste) na próbie 40 simek SAS mają średnią 57W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ustawiłeś mi taktykę? Przy ustawionych taktykach wszystkich drużyn (w większości są oczywiste) na próbie 40 simek SAS mają średnią 57W. Thomas - Lowry - Gay - Milsap - Oden Może po oddaniu cancera Lowry'ego wychodzi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Thomas - Lowry - Gay - Milsap - Oden Może po oddaniu cancera Lowry'ego wychodzi lepiej Ja gram: Thomas Gay Millsap Randolph Oden Opcje: Thomas Gay Sap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 16 minut temu, Pablo81 napisał: Ja gram: Thomas Gay Millsap Randolph Oden Opcje: Thomas Gay Sap. Z tym składem zrobiłeś 53-29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi