lorak Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 10 godzin temu, Pepis21 napisał: Klikanina pozbawiona sensu tyle mam do powiedzenia, bo wszystko zależy ile razy dany zawodnik pojawi się do zaznaczenia. każdy zawodnik ma zbliżoną liczbę pojedynków. w tej chwili są to okolice 700. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 2 godziny temu, lorak napisał: każdy zawodnik ma zbliżoną liczbę pojedynków. w tej chwili są to okolice 700. Ciekawe, jak ja co nie co klikałem, to też zauważyłem, że niektóre nazwiska pojawiają się częściej niż inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Trzeba dać aktualizacje wyników, bo tempo spadło i chyba będzie problem dobić do 100K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 3 godziny temu, lorak napisał: każdy zawodnik ma zbliżoną liczbę pojedynków. w tej chwili są to okolice 700. No chyba nie. Kilkałem trochę i Davis nie pojawił mi się ani razu, Birda miałem raz, LBJ-a i MJ-a ze dwa razy, za to Erving, Mikan, Frazier, Sharman i Thurmond non stop się pojawiali. W żaden sposób ta ankieta nie jest miarodajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 47 minut temu, Pepis21 napisał: No chyba nie. na pewno tak, bo mam tego podgląd. głosujący po prostu oceniają za mało pojedynków, aby to było równomiernie rozłożone na takim indywidualnym poziomie, ale już przy wszystkich 28k nie ma wielkich różnic między graczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 18 minut temu, lorak napisał: na pewno tak, bo mam tego podgląd. głosujący po prostu oceniają za mało pojedynków, aby to było równomiernie rozłożone na takim indywidualnym poziomie, ale już przy wszystkich 28k nie ma wielkich różnic między graczami Całościowa próbka całościową próbką, ale jak jeden ocenia non stop LBJ garnetta i Nasha i jest ich fanboyem, a drugi nie trafia na swoich ulubieńców, to całość jest narażona na duży bias. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Odpowiedziałem na ok 50 pytań Jordana nie było ani razu LeBron jakieś 8-10 Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 wyniki są bardzo ciekawe, bo LJ już prawie poza top10. forumowicze nie zawodzą ; ] 21 godzin temu, P_M napisał: Całościowa próbka całościową próbką, ale jak jeden ocenia non stop LBJ garnetta i Nasha i jest ich fanboyem, a drugi nie trafia na swoich ulubieńców, to całość jest narażona na duży bias. tak ekstremalnie to nie wygląda. poza tym na każdego fanboja przypada hejter i dlatego przy dużej próbce wszystko i tak się wyrównuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 2 minuty temu, lorak napisał: wyniki są bardzo ciekawe, bo LJ już prawie poza top10. forumowicze nie zawodzą ; ] 2 minuty temu, lorak napisał: tak ekstremalnie to nie wygląda. poza tym na każdego fanboja przypada hejter i dlatego przy dużej próbce wszystko i tak się wyrównuje. Widzę sprzeczność. :] Aczkolwiek to ciekawe, że można nie lubić kogoś tak bardzo żeby specjalnie klikać przeciwko niemu w anonimowej ankiecie na skraju internetu, ale to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Wrzucisz @lorak cząstkowe na zachętę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 7 minut temu, BMF napisał: Widzę sprzeczność. :] cicho bądź ; P @MarcusCamby proszę bardzo (33k), w sumie przetasowanie na podium jest szalenie interesujące (jeszcze wczoraj MJ miał 90): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Uuu. Hejterzy Garnetta ruszyli A przecież nawet forach realgm czy Boston Celtics są dyskusje o jego obecności w TOP10 all time czy kto lepszy on czy Larry Bird. Scottie Pippen wydaje się tutaj mocno overrated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) Żeby nie było W każdym matchupie dałem LEbrona Ale i tak wszystko co robi w tej materii lorak uważam za TVP level popelinę Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Duncan nawet się zgadza:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 chyba za dużo promowałem Shaqa ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Ja nie clickam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Uuu. Hejterzy Garnetta ruszyli A przecież nawet forach realgm czy Boston Celtics są dyskusje o jego obecności w TOP10 all time czy kto lepszy on czy Larry Bird. Scottie Pippen wydaje się tutaj mocno overrated. C'mon KG nie ma żadnego startu do Larry'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) KG ma 15 lat ze średnią 20-10 i boskimi pluso-minusami, obok Wilta najtrudniejszy do oceny gracz ever. Tzn. nie, że był lepszy od Birda, ale tu idzie obronić top8 alltime i ot co środek tego tiera Malone'ów i Bryantów. Ale ta ankieta to mem, wiadomo, lorak chciał nam dać do myślenia co to za forumeq. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 20 minut temu, BMF napisał: Ale ta ankieta to mem, wiadomo, lorak chciał nam dać do myślenia co to za forumeq. dlatego najwiecej klikał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 42 minuty temu, Koelner napisał: dlatego najwiecej klikał A i tak James w dupie alltajmera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi