Mizter Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 zamienić top 5 trenera ligi na niezłego i bystrego eksperta telewizyjnego (z wieloletnim doświadczeniem w NBA)? odważnie panie Masai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Też Wam trzeci dzień nie działa boxscore z ESPN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Też Wam trzeci dzień nie działa boxscore z ESPN? U mnie gitara, sprobuj z bezposredniego linku https://www.espn.com/nba/scoreboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Też Wam trzeci dzień nie działa boxscore z ESPN? Mi nie działał na Safari, więc przerzuciłem się na Chrome, a teraz patrzę i działa tu i tu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: U mnie gitara, sprobuj z bezposredniego linku https://www.espn.com/nba/scoreboard Something went wrong mi cały czas wyskakuje. Może to faktycznie kwestia przeglądarki jak mówi BMF. Jeszcze niedawno hulało normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sHHeba Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 u mnie na G4 LAL-GSW działał, dzisiaj w nocy podczas GSW-LAL nie działał (podobnie jak play-by-play), a teraz też nie - Chrome na Androidzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Something went wrong mi cały czas wyskakuje. Może to faktycznie kwestia przeglądarki jak mówi BMF. Jeszcze niedawno hulało normalnie. Tu Ciebie tez nie lubią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Działa na Firefoxie i Edge'u na kompie oraz na Firefoxie na androidzie. W razie czego macie przecież jeszcze: https://www.nba.com/games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 myślę, że GPT może już spokojnie zastąpić Perkinsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 oj, za szybko AI się rozwija ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 4 minuty temu, lorak napisał: oj, za szybko AI się rozwija ; ] Przecież on od już kilkunastu lat nie gra… może już być tylko niżej na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) chat gpt to enbiejowy noob daje Kobiego w top10 all-time a bball ref uzywa gorzej niz Rodman91 zreszta po tej liscie tez to widac - Dwajt jest underrated jesli juz Edytowane 19 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 c***a sie znaja te cyferki, Tmac na zawsze w serduszku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 10 minut temu, lorak napisał: oj, za szybko AI się rozwija ; ] w dodatku nie ma Kobasa, czyli GPT odczuwa też empatię jesteśmy zgubieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 patrząc na ten wykres to daleko nam jeszcze do Dnia Sądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 moim zdaniem wypuszczenie tego do sieci to początek konca świata jaki znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 (edytowane) Od kiedy liczą +/- ? myślałem ze za Jordana tez liczyli. https://www.statmuse.com/nba/ask?q=who+has+the+best+%2B%2F-+in+the+play-off+history lubie ta stronkę muse, coś jak chatgpt dla NBA nerdów. Edytowane 22 Maja 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 14 minut temu, RonnieArtestics napisał: Od kiedy liczą +/- ? myślałem ze za Jordana tez liczyli. https://www.statmuse.com/nba/ask?q=who+has+the+best+%2B%2F-+in+the+play-off+history lubie ta stronkę muse, coś jak chatgpt dla NBA nerdów. przekurewsko gruby jest ten peak Leaonarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Derek Fisher zapomniałem o wszystkim co złe, pamiętam tylko to co dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi