Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2022/2023 - Odkupienie

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.02.2023 o 13:12, airmax napisał:

Nie widzę za bardzo Lakers robiących TOP10. Skład daje jakąś nadzieję ale czasu imo będzie za mało na zgrania, znalezienie właściwej rotacji. Jedyna szansa to to, że jest dużo meczów z bezpośrednimi rywalami:
- 3 x GSW
- 2 x Pels
- 2 x Jazz
- 2 x Wolves
- 2 x OKC
- 2 x Suns

GSW 3-0
Pels 2-0
Jazz 2-0
Wolves 1-1
OKC 2-0
Suns 2-0

Całkiem imponujące, nawet pomimo faktu, że Suns i Jazz grali rezerwami 3 mecze.

Edytowane przez airmax

Gobert nie leci z druzyna do LA i nie zagra w meczu z Lakers

Cytat

Gobert will serve a one-game suspension and is expected to return if the Wolves lose to the Lakers and play another play-in game, or advance into the Western Conference playoffs, sources said.

beka tylko nie kumam od kogo to zawieszenie od NBA? czy od Minny? jak od Minny to okazuje sie ze leja na goscia zawieszajac go w takim momencie

Ciekawostka z mojej strony: był to mój pierwszy RS z League Pass i postanowiłem liczyć obejrzane w całości mecze (tylko te, gdzie obejrzałem pełny mecz). Nie wliczałem obejrzanych np.: 3 kwart, condensed itp. skrótów a było tego również sporo. 

W tabelce poniżej ile razy oglądałem dany zespół w RS. 

image.png.88a542cd7721ae546aa0012a64b8854d.png

A jak to u Was wygląda? Jest ktoś, kto obejrzał wszystkie mecze LAL? :D :D 

10 minut temu, 24kobe8 napisał:

Ciekawostka z mojej strony: był to mój pierwszy RS z League Pass i postanowiłem liczyć obejrzane w całości mecze (tylko te, gdzie obejrzałem pełny mecz). Nie wliczałem obejrzanych np.: 3 kwart, condensed itp. skrótów a było tego również sporo. 

Widze ze slusznie zaczales ogladac Cavs!

Godzinę temu, 24kobe8 napisał:

Ja się sam poważnie zastanawiam nad LP od przyszłego roku. Zrezygnowałem ze streamów i przerzuciłem się w pełni na C+ z czystego lenistwa i wygody oglądania bezpośrednio na TV.

Innymi słowy byłem poniekąd zmuszony oglądać to co akurat C+ transmitował (czy to na żywo czy z odtworzenia).

Mam podobną tabelkę i na szczęście włodarze tej stacji byli na tyle uprzejmi, że Lakers byli najczęściej przeze mnie oglądaną drużyną (mówię tylko o pełnych meczach). Zaraz po nich Miami Heat co ciekawe…

Nie zmienia to jednak faktu, że Twoje 61 meczów Lakers to mega imponujący wynik! Naprawdę wielki szacun. :) 

50 minut temu, Raven2156 napisał:

Ja się sam poważnie zastanawiam nad LP od przyszłego roku. Zrezygnowałem ze streamów i przerzuciłem się w pełni na C+ z czystego lenistwa i wygody oglądania bezpośrednio na TV.

Innymi słowy byłem poniekąd zmuszony oglądać to co akurat C+ transmitował (czy to na żywo czy z odtworzenia).

Mam podobną tabelkę i na szczęście włodarze tej stacji byli na tyle uprzejmi, że Lakers byli najczęściej przeze mnie oglądaną drużyną (mówię tylko o pełnych meczach). Zaraz po nich Miami Heat co ciekawe…

Nie zmienia to jednak faktu, że Twoje 61 meczów Lakers to mega imponujący wynik! Naprawdę wielki szacun. :) 

LP generalnie pierwsze 2-3 miesiące to żenada, spoilery, wywalanie transmisji lub zawiechy meczy z odtworzenia i wiele innych. Później było średnio ale około  ostatni miesiąc ogarnęli się i jest na prawdę git.  Do tego spamowałem ich mailami i zwrócili mi 10% ceny w listopadzie.

58 minut temu, airmax napisał:

o kurde, grubo ponad 30 meczów Westbrookowych Lakers, szczerze podziwiam

No Ci powiem, że psycha siadała nie raz, na szczęście Rob został nie-Robem

3 minuty temu, Van napisał:

Więcej szczęścia niż rozumu, to chyba jedyne adekwatne podsumowanie tego meczu 

Ja jeszcze dodam, że DLO jest tym co pisałem po TD, przydatną mameją, z tym że dziś był po prostu mameją.

3 minuty temu, evitacre napisał:

D’angelo kontuzja czy po prostu słabo grał ze 23 minuty ? 

DNP(SOFT)

27 minut temu, Mich@lik napisał:

Aby się nie zestarzało:  AD jednym sezonem, ba jednym PO oszukał i zmarnował ostatnie dobre lata LBJ.
A mimo to człowiek wierzy, że na te 20 meczy się obudzi i dowiezie nas do finału.

Denis dziś bardzo dobry mecz i mocny w OT. Minnesota nie chciała tego wygrać 😉 

Ale że co?

Davis byl świetny w tym meczu poza tym idiotycznym faulem 

Cały mecz grał bdb w obronie, nie wjebal się w foul trouble i był świetny w ataku

Ham jest strasznie spanikowany zagrał w 1 połowie rotacje na RS

Conley profesor po niego trzeba było trejdowac nie po D LO, co on odpierdolił z tą strata jeszcze gdyby Edwards popatrzył to po tej stracie pozwolił Conleyowi na bycie open w rogu

Dramat

Rui bardzo dobry, szkoda tego faulu Davisa bo odebrało to chwale Denisowi na którą pracował cały sezon grając jak pizdeczka D LO nie grała tak jak w tym meczu z kontuzja 

Pozycja startera jak już pisałem powinna być Denisa