Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 W dniu 2.06.2022 o 15:24, Koelner napisał: to był taki smutny okres w NBA że nawet Terrel Brandon miał więcej od niego asyst @P_M hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 @lorak Wylosuj 2 grupy po 5 osób @RonnieArtestics po picku oznacz Loraka by wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 35 minut temu, Koelner napisał: @P_M hehehehe Ty, byłem na bieżąco w tym wątku, a nie widziałem tego posta julka (rotfl) natomiast nie zmienia to faktu, że Terell to fajny pick Edytowane 9 Czerwca 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 ZROBIŁEM SE SHORTLISTĘ POTENCJALNYCH BACKUP PG'S to mnie przekonało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 5 minut temu, julekstep napisał: ZROBIŁEM SE SHORTLISTĘ POTENCJALNYCH BACKUP PG'S to mnie przekonało: Qrfa chciałem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Pobijcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Teraz, RappaR napisał: Pobijcie to proszę 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: Qrfa chciałem go a lol bo Ty też masz tylko jednego PG xD a jeszcze wygląda na to że Reikai też chyba będzie brał rozgrywajka BIDA w ogóle jest jeden baaaardzo fajny grajek, który chyba nie pójdzie (patrząc na 'potrzeby' ekip które zostały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 18 minut temu, julekstep napisał: ZROBIŁEM SE SHORTLISTĘ POTENCJALNYCH BACKUP PG'S to mnie przekonało: Rozwazalem tez Millera, ale Terrell mnie bardziej przekonał z racji też o wiele lepszej trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 8 minut temu, P_M napisał: Rozwazalem tez Millera, ale Terrell mnie bardziej przekonał z racji też o wiele lepszej trójki. no ogólnie myślałem że w drafcie z tej dekady będzie problem głównie z centrami a tu się okazało że wszyscy topowi PG's poszli do połowy 4tej rundy (i kasztan Koelner zabierający mi Derona sprzed nosa, gdzie biorąc Cartera, baaardzo liczyłem na to że ktoś z trójki Billups/Davis/Deron się ostanie* ) * a Cartera brałem bo to po prostu był BPA z pozycji 1-3 i to luźno Edytowane 9 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Teraz, julekstep napisał: no ogólnie myślałem że w drafcie z tej dekady będzie problem głównie z centrami a tu się okazało że wszyscy topowi PG's poszli do połowy 4tej rundy (i kasztan Koelner zabierający mi Derona sprzed nosa, gdzie biorąc Cartera, baaardzo liczyłem na to że ktoś z trójki Billups/Davis/Deron się ostanie ) No właśnie też przy okazji tego draftu zweryfikowałem sobie trochę poglądy względem talentu w tej dekadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 11 minut temu, P_M napisał: No właśnie też przy okazji tego draftu zweryfikowałem sobie trochę poglądy względem talentu w tej dekadzie. w tej dekadzie jest mało graczy z długim longevity - wiadomka że bierzemy jeden sezon ale przeważnie wszyscy patrzą na gracze przez pryzmat kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 8 minut temu, P_M napisał: Ty, byłem na bieżąco w tym wątku, a nie widziałem tego posta julka (rotfl) natomiast nie zmienia to faktu, że Tyrell to fajny pick Terrell miłości tu zdobedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 W dniu 6.06.2022 o 20:20, RonnieArtestics napisał: Dpoty, najlepiej blokujący i zbierający w lidze. taki nene o wiele gorszy pick a poszedł dwie czy trzy rundy temu. popatrz sobie na zaawansowane statsy i ts misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 19 minut temu, julekstep napisał: * a Cartera brałem bo to po prostu był BPA z pozycji 1-3 i to luźno No właśnie tutaj branie BPA to trochę był błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, P_M napisał: No właśnie tutaj branie BPA to trochę był błąd no niby tak, ale pozycje 2-5 mam obstawione lepiej niż ktokolwiek a Stock i Dre dają mi taki fajny neutralny status na PG (w sensie że nic nie zjebią, nie zgubią piłki, coś pobronią, coś podadzą ) - że jak na to że brałem ich z pickami 5 i 9 to jakiejś wielkiej tragedii nie ma (ofc to moja najgorzej obsadzona pozycja, ale jeszcze for fun Diaw może tam trochę pograć robiąc mismatche ) Edytowane 9 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: no niby tak, ale pozycje 2-5 mam obstawione lepiej niż ktokolwiek a Stock i Dre dają mi taki fajny neutralny status na PG (w sensie że nic nie zjebią, nie zgubią piłki, coś pobronią, coś podadzą ) - że jak na to że brałem ich z pickami 5 i 9 to jakiejś wielkiej tragedii nie ma (ofc to moja najgorzej obsadzona pozycja, ale jeszcze for fun Diaw może tam trochę pograć robiąc mismatche ) Co Ty gadasz, moje pozycje 2-3 są o wiele lepsze niż twoje, a 4-5 questionable, zależnie co i z kim się gra. Boris nie powinien się w tej zabawie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Co Ty gadasz, moje pozycje 2-3 są o wiele lepsze niż twoje, a 4-5 questionable, zależnie co i z kim się gra. Boris nie powinien się w tej zabawie znaleźć w poprzednim alltime zarzucałeś brak sparingu to spójrz teraz na swój skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, P_M napisał: Co Ty gadasz, moje pozycje 2-3 są o wiele lepsze niż twoje, a 4-5 questionable, zależnie co i z kim się gra. Boris nie powinien się w tej zabawie znaleźć no tak 1-1 Wade jest lepszy od Vince'a mówię o całokształcie Roy/Carter/KG/Zo (wszyscy w peaku) biorę przed Wade/Hilll*/Malone**/O'Neal każdego dnia tygodnia * - połamany w PO ** - post prime a czekaj Ty przewagę peak KG + peak Mourning nad post prime Malone + peak Jermaine dajesz jako questionable? OKEEEEEEEJ, chyba nie chcę kontynuować dyskusji SRY xD Edytowane 9 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 5 minut temu, Koelner napisał: w poprzednim alltime zarzucałeś brak sparingu to spójrz teraz na swój skład ale pisałem już w tej dekadzie spacing nie liczy się tak bardzo, trójkowicze w tej erze zbytnio mistrzostw nie zdobywali jako głównej opcje 4 minuty temu, julekstep napisał: no tak 1-1 Wade jest lepszy od Vince'a mówię o całokształcie Roy/Carter/KG/Zo (wszyscy w peaku) biorę przed Wade/Hilll*/Malone**/O'Neal każdego dnia tygodnia * - połamany w PO ** - post prime a czekaj Ty przewagę peak KG + peak Mourning nad post prime Malone + peak Jermaine dajesz jako questionable? OKEEEEEEEJ, chyba nie chcę kontynuować dyskusji SRY xD Roy Carter <<< Wade i Hill. Wade to TOP3 SG Ever. Hill, gdy nie kontuzja to bylby pewnie odbierany jako top5 SF ever za LBJ/Birdem//Pippenem, a może nawet i przed Pippem. Malone vs KG, again on tu nadal był ligowym topem mimo, ze lekko post prime, dopiero co wyszedł z MVP sezonu. Ja bardziej sympatyzuję z Karlem niż KG, z resztą przez długi czas dyskusja na temat najlepszego PFa ever to była Karl vs Tim a KG był za nimi. Zo vs JO/Ben Wallace no w pewnych aspektach questionable, ale overall ZO lepszy od każdego z nich (też miałem chrapkę na niego ) ale np od Bena w team D gorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 6 minut temu, P_M napisał: Roy Carter <<< Wade i Hill. Wade to TOP3 SG Ever. Hill, gdy nie kontuzja to bylby pewnie odbierany jako top5 SF ever za LBJ/Birdem//Pippenem, a może nawet i przed Pippem. cały czas piszę o całościowym porównaniu pozycji 2-5 a Ty ciągle wybiórczo podchodzisz do tematu 6 minut temu, P_M napisał: Malone vs KG, again on tu nadal był ligowym topem mimo, ze lekko post prime, dopiero co wyszedł z MVP sezonu. Ja bardziej sympatyzuję z Karlem niż KG, z resztą przez długi czas dyskusja na temat najlepszego PFa ever to była Karl vs Tim a KG był za nimi. prime KG > prime Malone a tutaj mamy ścisły peak KG vs post-prime Malone (tak dalej to sensowny grajek przez swoje longevity, utrzymał swój poziom w 00 prawie tak dobrze jak Stock ) no i to wszystko brzmiałoby bardziej wiarygodnie jakbyś nie marudził po moim picku że liczyłeś na KG z szóstką, tak wygląda to trochę na dorabianie ideologii do zastanej rzeczywistości 6 minut temu, P_M napisał: Zo vs JO/Ben Wallace no w pewnych aspektach questionable, ale overall ZO lepszy od każdego z nich (też miałem chrapkę na niego ) ale np od Bena w team D gorszy. Zo przede wszystkim przy DPOTY obronie (pewnie tam ciut gorszej od Bena) jednocześnie jest dodatni w ataku, gdzie Ben to totalna dziura JO w skalli atfowej to jeden z wielu meh grajków na bazie których nie buduje się opinii o sile ekipy Edytowane 9 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi