PeWee Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Vit Krajci. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Potwierdzam trejd z @ai3 i wywalam Caruso, Wigginsa i bodajże Edwardsa muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Wymiana z @wiLQ: do Celtów Booker i Hartenstein do Lakers JJJ i pick #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 4 minuty temu, Jendras napisał: Wymiana z @wiLQ: do Celtów Booker i Hartenstein do Lakers JJJ i pick #2 Potwierdzam i teraz zostala mi tylko drobnica. Oddam Drummonda i Lopeza za gotowke waiverowa ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Wszystkich tankujących zapraszam do rozmów na temat Jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 6 godzin temu, lorak napisał: deadline na wybór nie jest resetowany przez sprzedaż picku? 6 godzin temu, Roger napisał: Nie. Czas normalnie leci dalej. IMO jest bez sensu ze na pick jest tylko 2 doby. Niektorzy Gmowie w tym czasie nie odpisuja na propsa... Choc to moze byc problem z tymi osobami a nie zasadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 3 godziny temu, PeWee napisał: Vit Krajci. Zapraszam do dyskusji. All in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Mogę skumulować wszystkie assety, które mam i pozyskać jakiegoś kota, więc jak ktoś ma jakiś pomysł to zapraszam. Co do picku, to trzeba odczekać. Mam kilka niezłych propozycji, ale zastanawiam się też nad wyborem pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 @Jendras to Ty nie tankujesz ? @Lu- bo zrobiles dwa bdb ruchy ale dwa w obie manki jedna na tank inna na wygrana , wijesz sie bez pomyslu jak Bula w fbx3 @Lorak to ja widze kontynuujesz worst fbx gm title hold masz sklad na walke, masz goscia z zielona strzalka i wymieniasz go na artretyczne kolano i czerwony krzyzyk wtf ? @Roger zupdateowane champ manifesto by ai3 vel iou vel public enemy mowi jasno 8.1.1 - nigdy nie konsoliduj mlodych zielonych strzalek kosztem jednego mega kota zawsze Twoj Bartus xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 godzinę temu, ai3 napisał: @Jendras to Ty nie tankujesz ? Na razie schodzę z salary, odmładzam skład i staram się zbierać zielone strzałki, zgodnie z twoją szkołą. Co dalej z tego wyjdzie, zobaczymy gdy sezon ruszy. 18 godzin temu, evitacre napisał: Szczerze Harden / Wiggo mnie bardziej ruszyło, imo hardenow za 40ki nienpowinno się rozdawać, szczególnie slim hardenów. Dlaczego zatem sam nie złożyłeś za niego oferty, kiedy miałeś okazję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, Jendras napisał: Na razie schodzę z salary, odmładzam skład i staram się zbierać zielone strzałki, zgodnie z twoją szkołą. Co dalej z tego wyjdzie, zobaczymy gdy sezon ruszy. Dlaczego zatem sam nie złożyłeś za niego oferty, kiedy miałeś okazję? Złożyłem, napisałeś ze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Za samego Hardena nie, mimo że sam go proponowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Zaczalbym rozbieranie teamu od Lebrona ktory gra regularnie 52 mecze od kilku lat ale to tylko moja opinia plus JJJ ma gips do grudnia , chyba o tym wiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ejj! Ale bez podpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 6 minut temu, ai3 napisał: Zaczalbym rozbieranie teamu od Lebrona ktory gra regularnie 52 mecze od kilku lat ale to tylko moja opinia Za LeBrona nie dostawałem sensownych ofert już jakieś 5-6 lat temu, więc dałem sobie spokój. 8 minut temu, ai3 napisał: plus JJJ ma gips do grudnia , chyba o tym wiesz ? 4-6 miesięcy, także we'll see. Dla mnie to bonus w wymianie za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dostales ode mnie 5 miesiecy temu , Randla oferowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 minutę temu, ai3 napisał: Dostales ode mnie 5 miesiecy temu , Randla oferowalem No, czyli tak jak mówiłem - żadnych sensownych ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Pewee zrobcie amendment i niech Lakers dorzuca pick LakersDominance LakersRule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 1 godzinę temu, Jendras napisał: Za samego Hardena nie, mimo że sam go proponowałem. A no w takim sensie to nie, ale mogłeś wymienić których graczy byś za niego chciał w jakiejś kontrofercie. Pisząc ze obu nie to zrozumiałem ze skupiasz się na wymianie jednego z nich, a ostatecznie poszło obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Sprzedam Brogdona za paczkę czipsów i koło od roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi