Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: I kto był tym wsparciem? Hakeem kolejna zmarnowana kariera, ale jednak dostał Drexlera w pewnym momencie, D-Rob już po stracie kolan dostał Duncana. Nie, to nie były takie czasy, bo Stockton miał Malone, Jordan miał Pippena, Barkley miał Johnsona, tylko Robinson miał k**** Seana Elliota Nie będę spolerować ale miał takie wsparcie. W Spurs talent się ładnie rozkładał i nie miał takich dziur w s5. Równy dobrze zbudowany zespół. Nawet Knicks mogli dojść do finałów a zobacz jakich pomagierów w ofensywie miał taki Ewing i kto był druga opcja to samo taki Miller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Serio Oakleya Starksa Granta Smithsa chcecie porównywać z Vilie Del Negro czy Lloydem Danielsem? Spurs najlepsze co ściągnęli to był Terry Cummings który się połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 12 minut temu, ignazz napisał: Serio Oakleya Starksa Granta Smithsa chcecie porównywać z Vilie Del Negro czy Lloydem Danielsem? Spurs najlepsze co ściągnęli to był Terry Cummings który się połamał. Elliott był świetny. Tylko Avery ich ograniczał brakiem rzutu. W PO DRob grał podobnie jak w RS. Pokutuje ta nieszczęsna seria vs Olajuwon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 23 minuty temu, ignazz napisał: Serio Oakleya Starksa Granta Smithsa chcecie porównywać z Vilie Del Negro czy Lloydem Danielsem? Spurs najlepsze co ściągnęli to był Terry Cummings który się połamał. @julekstep wyskocz z supportem Jokicia a ja dokończę Brunsonem 8 minut temu, Pablo81 napisał: Elliott był świetny. Tylko Avery ich ograniczał brakiem rzutu. W PO DRob grał podobnie jak w RS. Pokutuje ta nieszczęsna seria vs Olajuwon. Zapominają o jednym ważnym graczy którego nie wymieniam bo spoiler. Ale Eliota ze swoim scorungiem plus Del Negro i Avery to lepsza opcja niż Greg Anthony, John fucking Starks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Tylko ze Oak i Mxxxxx. Spoiler alert byli wyżej w rotacji niż rozgrywacze gdzie dałeś rezerwowego zamiast Jxxxxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: W czym Robinson jest gorszy od KG? We wszystkim Robinson byl zajebisty ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 O nie karpik mi Manu zabrał :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 13 minut temu, Kubbas napisał: We wszystkim Robinson byl zajebisty ale bez przesady Poziom KG lajtowo akurat, wszystkie adv staty jakie są podglądowo to potwierdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 23 minuty temu, RappaR napisał: Poziom KG lajtowo akurat, wszystkie adv staty jakie są podglądowo to potwierdzają staty staty staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 55 minut temu, Kubbas napisał: We wszystkim Robinson byl zajebisty ale bez przesady DR był praktycznie we wszystkim lepszy. Dziwi mnie antyteza Gdy był zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 6 minut temu, ignazz napisał: DR był praktycznie we wszystkim lepszy. Dziwi mnie antyteza Gdy był zdrowy W playmakingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Jakby mógł oddawać na obwód Marb&Spree&Wally czy inny Googs to tak. A ze miał a ofensywne bagno DelN&Lloyd to nie miało to znaczenia. Jego wada nie było IQ tylko on był za grzeczny. Znalazłby sposób dxis. A biegał jak sarenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Chuck na tym etapie, a tu cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Chuck na tym etapie, a tu cisza? Steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Chuck na tym etapie, a tu cisza? Właśnie mnie wkurwiłeś ze mi go sprzatnales :] już mi w 2nd unicie biegał z Kiddem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Chuck na tym etapie, a tu cisza? Za dużo talentu w tej grze. Barkley ma ten problem co miał AI3 w poprzednich grach - zawsze masz lepszą opcję w zespole do grania i do posiadania piłki. A niski wzrost, braki w D, kiepska gra bez piłki. Z jednej strony musisz go ukrywać, z drugiej strony pogarsza CI spacing, z trzeciej nic Ci nie daje z plusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 33 minuty temu, ignazz napisał: DR był praktycznie we wszystkim lepszy. Dziwi mnie antyteza Gdy był zdrowy jumperek, passing, playmaking, 1st step to tak na szybko z ofensywnyg przewag KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Właśnie mnie wkurwiłeś ze mi go sprzatnales :] już mi w 2nd unicie biegał z Kiddem. Yup - mniej więcej to, że nadaje się na grę w drugim unicie w niektórych zespołach. Nie mówię, że Barkley to zły gracz - mówię, że na 10 osób za dużo talentu. Na 20 osób to lajtowo pick na drugą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Za dużo talentu w tej grze. Barkley ma ten problem co miał AI3 w poprzednich grach - zawsze masz lepszą opcję w zespole do grania i do posiadania piłki. A niski wzrost, braki w D, kiepska gra bez piłki. Z jednej strony musisz go ukrywać, z drugiej strony pogarsza CI spacing, z trzeciej nic Ci nie daje z plusów. Tez racja, dlatego chcislem go tylko jako 6th mana. W swoim primie byl bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, julekstep napisał: jumperek, passing, playmaking, 1st step to tak na szybko z ofensywnyg przewag KG i chyba Help def. kg potrafił na switchu brać niskich na siebie, david połamałby sobie nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi