RappaR Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 5 minut temu, karpik napisał: Pippen raczej słaby, zwłaszcza na warunki ATF, Jordan pewnie byłby zajebisty. Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @january odważnie z tym Davisem, ja bym się bał go brać na Twoim miejscu LBJ znowu będzie musiał się martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) No to odpowiednik Lakers 2022 w naszej zabawie już mamy! featuring: LBJ jako LBJ AD jako AD Kawhi jako THT can't wait! Edytowane 8 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 minuty temu, january napisał: Biorę AD z jego jednorazowego fluke sezonu PO, gdzie rzucał jak Dirk;) Nie tą obecną pizdeczkę Masz z dwóch sezonów, więc nikt na ten fluke się nie nabierze notabene w sezonie przed flukiem to Davis zagrał 68℅ spotkań xD masz szczęście, że mistrzowski sezon Lakers był krótszy, bo by Ci się nie załapał pod kryterium 80℅ spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Kurde @RappaR zawsze miałem George w tej grze. Tak się nie bawimy to miał być mój 4 pick. dobre wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @RappaR brawo za Robinsona i wstyd, że tak późno. Wahałem się pomiędzy nim, a Embiidem, ale z wymienionych wcześniej powodów wybrałem Joela. Natomiast z Georgem to rozumiem, że ma być 6thmanem? Czy będziesz próbował wyjść Jordanem jako PG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 2 minuty temu, P_M napisał: @RappaR brawo za Robinsona i wstyd, że tak późno. Wahałem się pomiędzy nim, a Embiidem, ale z wymienionych wcześniej powodów wybrałem Joela. Natomiast z Georgem to rozumiem, że ma być 6thmanem? Czy będziesz próbował wyjść Jordanem jako PG? PG daje mi elastyczność, to gość, który też może grać na 4, dużo zależy od matchupów - jak January gra Lebron/Kawhi to PG/Pippen brzmi jako dobra para forwardów na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) @RappaR teraz mocno dwubiegonowo George - na cholerę ten kaktus przy MJu i Pippenie? Robinson - wiadomka, super pick - dobrze że zachowano RIGCZ i wzięto go najpierw, jeszcze w ramach 3ciej rundy btw - przy Magicu to Robinson to byłby dużo lepszy wybór niż Embiid w ekipie @P_M (Biid to dla mnie póki co top bustów w zabawie xD) Edytowane 8 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 7 minut temu, julekstep napisał: niż Embiid w ekipie @P_M (Biid to dla mnie póki co top bustów w zabawie xD Wszystko zależy jak spojrzysz, staram się mimo wszystko zbudować drużynę, która odnajdzie się w nowoczesnej grze i tutaj Biid jest lepszy niż Robinson. Wiesz sam masz Jokica, a to podobna polka graczy, którzy jeszcze nic nie wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 5 minut temu, P_M napisał: Wszystko zależy jak spojrzysz, staram się mimo wszystko zbudować drużynę, która odnajdzie się w nowoczesnej grze i tutaj Biid jest lepszy niż Robinson. Wiesz sam masz Jokica, a to podobna polka graczy, którzy jeszcze nic nie wygrali. mało który ze starszych centrów by się tak odnalazł w 'nowoczesnej' grze jak D-Rob akurat Jokic to GOAT, proszę go nie porównywać do jakichś płaczków 1 minutę temu, january napisał: Wziąłeś znacznie wcześniej ten sam level centra;) posiadacze AD i ryby głosu nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: mało który ze starszych centrów by się tak odnalazł w 'nowoczesnej' grze jak D-Rob akurat Zgadzam się, pamiętam analizę loraka, gdzie fajnie pokazywał jak DRob głównie uciekał na jumperka, natomiast nie byl w tym specjalnie efektywny. Druga sprawa Hakeem jest strasznym kryptonitem dla Admirała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 36 minut temu, RappaR napisał: Robinson 94-95 Paul George 18-19 @january Glen czy Ramuel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 2 minuty temu, P_M napisał: Zgadzam się, pamiętam analizę loraka, gdzie fajnie pokazywał jak DRob głównie uciekał na jumperka, natomiast nie byl w tym specjalnie efektywny. Druga sprawa Hakeem jest strasznym kryptonitem dla Admirała. Hakeem jest w jednej ekipie dodatkowo będzie mocno zajęty patrząc jakich ma póki co kolegów w D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: Hakeem jest w jednej ekipie dodatkowo będzie mocno zajęty patrząc jakich ma póki co kolegów w D Ogólnie DRob znikał w PO i nie miał zbytnio psychy dobrej do wygrywania, a tu wszędzie czekają monstars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @RappaR zajebisty wybór z Davidem. Myślałem przy wyborze Karla. George też ok tylko nie wiem czy akurat do Ciebie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Ogólnie DRob znikał w PO i nie miał zbytnio psychy dobrej do wygrywania, a tu wszędzie czekają monstars. obok Magica jego zadaniem byłaby orka w D i bieganie do kontr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: obok Magica jego zadaniem byłaby orka w D i bieganie do kontr Po co mi Tyson Chandler? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 3 minuty temu, P_M napisał: Po co mi Tyson Chandler? po to że D-Rob daje all-timerskie D i biegactwo z pozycji centra tutaj i tak masa grajków będzie miała ograniczone role (a jak sam pisałeś akurat D-Rob jako pierwsza opcja często nie dowoził) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 5 minut temu, julekstep napisał: o to że D-Rob daje all-timerskie D i biegactwo z pozycji centra tutaj i tak masa grajków będzie miała ograniczone role (a jak sam pisałeś akurat D-Rob jako pierwsza opcja często nie dowoził) Embiid też daje mi bdb D. A co do ograniczonych ról. Te role to jedno, ale ilość potencjalnych zagrożeń to drugie. Tutaj liczyć się będzie najsłabsze ogniwo przy tej skali talentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, P_M napisał: Embiid też daje mi bdb D. A co do ograniczonych ról. Te role to jedno, ale ilość potencjalnych zagrożeń to drugie. Tutaj liczyć się będzie najsłabsze ogniwo przy tej skali talentu. dość odważne podejście podejrzewać top ~20 grajka ever o możliwość bycia najsłabszym ogniwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi