Skocz do zawartości

ATF POST 76 - komentarze

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.05.2022 o 08:20, january napisał(a):

Biorę AD z jego jednorazowego fluke sezonu  PO, gdzie rzucał jak Dirk;) 

Nie tą obecną pizdeczkę :D 

Rozwiń  

Masz z dwóch sezonów, więc nikt na ten fluke się nie nabierze ;) notabene w sezonie przed flukiem to Davis zagrał 68℅ spotkań xD masz szczęście, że mistrzowski sezon Lakers był krótszy, bo by Ci się nie załapał pod kryterium 80℅ spotkań. 

W dniu 8.05.2022 o 08:30, P_M napisał(a):

@RappaR brawo za Robinsona i wstyd, że tak późno. Wahałem się pomiędzy nim, a Embiidem, ale z wymienionych wcześniej powodów wybrałem Joela. Natomiast z Georgem to rozumiem, że ma być 6thmanem? Czy będziesz próbował wyjść Jordanem jako PG? 

Rozwiń  

PG daje mi elastyczność, to gość, który też może grać na 4, dużo zależy od matchupów - jak January gra Lebron/Kawhi to PG/Pippen brzmi jako dobra para forwardów na to :)

@RappaR teraz mocno dwubiegonowo

George - na cholerę ten kaktus przy MJu i Pippenie?

Robinson - wiadomka, super pick - dobrze że zachowano RIGCZ i wzięto go najpierw, jeszcze w ramach 3ciej rundy

btw - przy Magicu to Robinson to byłby dużo lepszy wybór niż Embiid w ekipie @P_M (Biid to dla mnie póki co top bustów w zabawie xD)

Edytowane przez julekstep

W dniu 8.05.2022 o 08:34, julekstep napisał(a):

niż Embiid w ekipie @P_M (Biid to dla mnie póki co top bustów w zabawie xD

Rozwiń  

Wszystko zależy jak spojrzysz, staram się mimo wszystko zbudować drużynę, która odnajdzie się w nowoczesnej grze i tutaj Biid jest lepszy niż Robinson. Wiesz sam masz Jokica, a to podobna polka graczy, którzy jeszcze nic nie wygrali. 

W dniu 8.05.2022 o 08:44, P_M napisał(a):

Wszystko zależy jak spojrzysz, staram się mimo wszystko zbudować drużynę, która odnajdzie się w nowoczesnej grze i tutaj Biid jest lepszy niż Robinson. Wiesz sam masz Jokica, a to podobna polka graczy, którzy jeszcze nic nie wygrali. 

Rozwiń  

mało który ze starszych centrów by się tak odnalazł w 'nowoczesnej' grze jak D-Rob akurat :)

Jokic to GOAT, proszę go nie porównywać do jakichś płaczków

W dniu 8.05.2022 o 08:49, january napisał(a):

Wziąłeś znacznie wcześniej ten sam level centra;)

Rozwiń  

posiadacze AD i ryby głosu nie mają

W dniu 8.05.2022 o 08:50, julekstep napisał(a):

mało który ze starszych centrów by się tak odnalazł w 'nowoczesnej' grze jak D-Rob akurat :)

Rozwiń  

Zgadzam się, pamiętam analizę loraka, gdzie fajnie pokazywał jak DRob głównie uciekał na jumperka, natomiast nie byl w tym specjalnie efektywny. Druga sprawa Hakeem jest strasznym kryptonitem dla Admirała. 

W dniu 8.05.2022 o 08:57, P_M napisał(a):

Zgadzam się, pamiętam analizę loraka, gdzie fajnie pokazywał jak DRob głównie uciekał na jumperka, natomiast nie byl w tym specjalnie efektywny. Druga sprawa Hakeem jest strasznym kryptonitem dla Admirała. 

Rozwiń  

Hakeem jest w jednej ekipie :)

dodatkowo będzie mocno zajęty patrząc jakich ma póki co kolegów w D :P 

W dniu 8.05.2022 o 09:10, julekstep napisał(a):

o to że D-Rob daje all-timerskie D i biegactwo z pozycji centra

tutaj i tak masa grajków będzie miała ograniczone role (a jak sam pisałeś akurat D-Rob jako pierwsza opcja często nie dowoził)

Rozwiń  

Embiid też daje mi bdb D. A co do ograniczonych ról. Te role to jedno, ale ilość potencjalnych zagrożeń to drugie. Tutaj liczyć się będzie najsłabsze ogniwo przy tej skali talentu. 

W dniu 8.05.2022 o 09:17, P_M napisał(a):

Embiid też daje mi bdb D. A co do ograniczonych ról. Te role to jedno, ale ilość potencjalnych zagrożeń to drugie. Tutaj liczyć się będzie najsłabsze ogniwo przy tej skali talentu. 

Rozwiń  

dość odważne podejście podejrzewać top ~20 grajka ever o możliwość bycia najsłabszym ogniwem :) 

• matek odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.