julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Teraz, P_M napisał: Tu nawet nie chodzi o moją subiektywną ocenę, ot napisałem, że w tego typu zabawach tak był oceniany masz prawo do subiektywnego odbioru wyników poprzednich zabaw! no i w poprzednich zabawach nie pickowałem go ja tylko jakieś nooby, więc wiadomo że miał ciężej ja jestem Celtics, poprzedni pickujący KG byli Timberwolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Dobry pick, a się zastanawiałem czy Curry dotrwa do drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Teraz, RappaR napisał: Dobry pick, a się zastanawiałem czy Curry dotrwa do drugiej rundy Ja się wahałem właśnie Curry, czy Duncan ale uznałem że do Currego latwiej się o cos przyjebac, no i zachęciły mnie jakies serie PO Duncana, gdy robił 21 20 10 8 lub 34 25 vs Shaq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: Dobry pick, a się zastanawiałem czy Curry dotrwa do drugiej rundy Ech to był mój pick :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) 10 minut temu, RappaR napisał: Dobry pick, a się zastanawiałem czy Curry dotrwa do drugiej rundy no ja właśnie myślałem między KG, Stefkiem a Birdem (zacząć od anchora D vs zacząć od anchora O vs zaczac od gracza o mega opinii) koniec końców wziąłem po prostu lepszego grajka overall Edytowane 6 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Omg oba picki mi zabrali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: Shaq 00-01 @Reikai To tylko jeden sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: To tylko jeden sezon Skrót od 99-00 i 00-01 - weterani rozumieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 No i zaczęły tworzyć sie duety @Pablo81 Kobe + Bird to pod względem mental toughness będzie chyba najlepszy duet ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 O Boże durant z 11. To kiedy będzie Tatum 22’ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 podoba mi się tak wczesny wybór Curryego - bardzo odważny ale propsy @karpik no i Magic po tym serialu na hbo max ma więcej fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 13 minut temu, Koelner napisał: podoba mi się tak wczesny wybór Curryego - bardzo odważny ale propsy @karpik no i Magic po tym serialu na hbo max ma więcej fanów Ja tak samo brałbym Curry'ego jako Late 1st round pick. 17 minut temu, RonnieArtestics napisał: O Boże durant z 11. To kiedy będzie Tatum 22’ ;] Potrzebowałem kogoś komu Magic będzie mógł robić grę talent wise, shooting/scoring wise Durant pasował mi do koncepcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @karpik uzupełnij rok Currego plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @julekstep tradycji stała się zadość, specialnie Ci Joka odpuściłem, bo w duecie z Magiciem byłoby too much xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) 1 minutę temu, P_M napisał: @julekstep tradycji stała się zadość, specialnie Ci Joka odpuściłem, bo w duecie z Magiciem byłoby too much xD spoko (chociaż i tak imho zrobiłeś ofensywnego overkilla jak na 2 pierwsze picki) duet KG/Jok wygląda idealnie a playmaking/kreację pod koszem mam takie, że na PG mogę postawić krzesło i będzie to śmigać Edytowane 6 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Za 7 min zaczynam walić wode to mogę trochę przystopować ale i tak wybiorę bo to jeden c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Już widać dysproporcję na korzyść teraźniejszości. Tylko czekam jak się zacznie "kiedyś to było/teraz to jest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Już widać dysproporcję na korzyść teraźniejszości. Tylko czekam jak się zacznie "kiedyś to było/teraz to jest" Akurat jak czytam forum to dość spora rzesza użytkowników zdaje sobie sprawę, że w koszykówce dokonał się postęp, a nie regres względem wcześniejszych lat, także szczerze nic dziwnego, że bardziej docenieni będą gracze z teraźniejszości, którzy grożą rzutem i są bardziej uniwersalni niż starsi. Natomiast mam nadzieję, że w ocenie jakoś spróbujemy to wypośrodkować, bo inaczej branie Kareemów, Birdów, Magiców trochę mija się z celem. 2 godziny temu, julekstep napisał: spoko (chociaż i tak imho zrobiłeś ofensywnego overkilla jak na 2 pierwsze picki) co masz na myśli przez ofensywnego overkilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, P_M napisał: co masz na myśli przez ofensywnego overkilla? no z 1szym pickiem wziąłeś GOAT playmakera a z 2gim all-time great shootera, który może współtworzyć super ofensywę bez potrzeby mega wielu posiadań - i fajnie sęk w tym że obaj są słabiutkimi (w skali all-time) obrońcami i razem na parkiecie mocno ograniczają ci defensywny gameplan (bo obaj jednak powinni w D robić za SF/PF) Edytowane 6 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 21 minut temu, julekstep napisał: no z 1szym pickiem wziąłeś GOAT playmakera a z 2gim all-time great shootera, który może współtworzyć super ofensywę bez potrzeby mega wielu posiadań - i fajnie sęk w tym że obaj są słabiutkimi (w skali all-time) obrońcami i razem na parkiecie mocno ograniczają ci defensywny gameplan (bo obaj jednak powinni w D robić za SF/PF) Rozumiem, dla mnie atak>obrona, plus zarówno Magic jak i KD to mismatche na swoich pozycjach. Co do bycia słabiutkim w obronie w skali all time, kimś takim nazwałbym Hardena, a Magic i KD raczej przeciętni, neutralni, żadni stoperzy, ale też nie tyczki + swoimi warunkami nadrabiają. KD może nawet +przeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi