Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Tu można się śmiać z cudzych pickow I wychwalać własne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Znowu dostałem c***owy pick:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 5 minut temu, P_M napisał: Znowu dostałem c***owy pick:( Spójrz na to z dobrej strony, przy tak dużej ilości prime grajków masz od razu dwoch top 10 all time w rosterze. Rappar ma Lebrona/Jordana, ale potem musi czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Spójrz na to z dobrej strony, przy tak dużej ilości prime grajków masz od razu dwoch top 10 all time w rosterze. Rappar ma Lebrona/Jordana, ale potem musi czekać. Nigdy na tym dobrze nie wychodziłem, ale zobaczymy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 dobrze że poszedł hejt na jordana po last dance to przynajmniej może nie będzie Jordan=win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 22 minuty temu, P_M napisał: Znowu dostałem c***owy pick:( e tam, ostatni pick właśnie nie jest jakiś bardzo zły bo o ile tracisz szansę na jakiegoś totalnego szefa o tyle możesz dobrać jakąś idealnie zfitowaną parę szefów z drugiego tiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 12 minut temu, julekstep napisał: e tam, ostatni pick właśnie nie jest jakiś bardzo zły bo o ile tracisz szansę na jakiegoś totalnego szefa o tyle możesz dobrać jakąś idealnie zfitowaną parę szefów z drugiego tiera talent > fit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 8 minut temu, Koelner napisał: talent > fit chyba u Ciebie na wsi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 szybko poszlo z dziadowskim podejsciem 'lata dodam potem' (czyt. zobacze jak pojda picki dalej zeby wiedziec jakie zalety grajka mi bardziej podpasuja) juz przy drugim picku brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Pierwsze dwa picki klasyka, ale coś czuję że Julek wyskoczy z Jokiciem z #7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @P_M - możemy sie zamienic jak chcesz (i jak można). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 1 minutę temu, BMF napisał: @P_M - możemy sie zamienic jak chcesz (i jak można). Cyrków robić nie będę, wezmę to na klatę^^ To i tak zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 No spoko, aczkolwiek sam nie mam pomysłów (na razie ;]) na #4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @Reikai dodawaj lata z automatu Teraz, BMF napisał: No spoko, aczkolwiek sam nie mam pomysłów (na razie ;]) na #4. i tak c***owo wybierzesz - nie przeciągaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Przecież nie moja kolej. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Teraz, BMF napisał: Przecież nie moja kolej. ;] dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: @Reikai dodawaj lata z automatu i tak c***owo wybierzesz - nie przeciągaj Gdzie co i jak mam dodać, bo chyba nie zczailem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Kareem to gruby wybór z 4. Miałem go w jednych z poprzednich draftow i obawiam się, że nie dostanie tu dość miłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 na 4 picki 1 zrobiony dobrze formalnie trochę żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Bez jaj panowie, dodawajcie te lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi