Skocz do zawartości

Bulls

Wirakocza

Rekomendowane odpowiedzi

a wade otwarcie przyznal ze byl juz jedna noga w bulls

mycek, wydaje mi się, że wierzysz we wszystkie plotki. Jakiej odpowiedzi Wade'a oczekiwałeś? Miał powiedzieć "Specjalnie zwlekałem z decyzją byleby tylko trzymać Bulls i ich fanów w niepewności"? Wiadomo było już od roku, że Wade nigdzie się nie ruszy. Sprzedał South Beach Boshowi i chwała mu za to. Czekamy na dalsze ruchy Rilesa.

Na Waszym miejscu nie liczyłbym na LBJ. Wg SVG:

Stan: "It takes 15 seconds to say I've decided to stay in Cleveland but we've got another 59 minutes and 45 seconds to, what? Promote LeBron James? As if we don't do that enough.

Niektóry pimpują jeszcze NYK ale nie wydaje mi się, żeby 'Król opuścił swoje Akron'.

Jeśli Boozer ma odejść tylko w s'n't to faktycznie nie za fajnie to wygląda z Naszej strony, ale i tak za pewne liczy się tylko decyzja Bronka bo po cholerę ma się pchać Boozer do Nets czy Cavs jak tam "królika" nie będzie ? Jeśli LeBron nie zdecyduje się dołączyć do Bulls to obawiam się że zostaniemy z masą kasy bez szans na Boozera czy nawet Lee. Ale nie ma na razie co dywagować i trza czekać do piątku. A co myślicie by spróbować pozyskać Big Ala za Denga, w końcu Wolves chcą się go pozbyć ?

a wade otwarcie przyznal ze byl juz jedna noga w bulls

mycek, wydaje mi się, że wierzysz we wszystkie plotki. Jakiej odpowiedzi Wade'a oczekiwałeś? Miał powiedzieć "Specjalnie zwlekałem z decyzją byleby tylko trzymać Bulls i ich fanów w niepewności"? Wiadomo było już od roku, że Wade nigdzie się nie ruszy. Sprzedał South Beach Boshowi i chwała mu za to. Czekamy na dalsze ruchy Rilesa.

Na Waszym miejscu nie liczyłbym na LBJ. Wg SVG:

Stan: "It takes 15 seconds to say I've decided to stay in Cleveland but we've got another 59 minutes and 45 seconds to, what? Promote LeBron James? As if we don't do that enough.

Niektóry pimpują jeszcze NYK ale nie wydaje mi się, żeby 'Król opuścił swoje Akron'.

wade sie wahał bo nie podpisał z miami od razu, gdyby był murem za miami to 1 lipca dostalby juz kontrakt, to moje zdanie, nie moze byc innego sensowniejszego powodu jego 'zwlekania'

tak swoja droga to gratulacje miami!

z lebronem juz sam nie wiem co myslec, mistrzostwo powinno byc jego priorytetem, w cavs z takim wschodem regulara nawet moze nie wygrac,

od naszej strony wyglada to tak ze mozna zrobic best team na wschodzie, ale jutro podkreslam ju-tro sciagnac boozera i modlic sie o lebrona, ale czy to wypali ?

rose-james-boozer-noah nie wyglada tak zle, nawet wyglada bardzo dobrze ale teraz to nasze marzenie, a przypominam ze w bulls marzenia sie nie spelniaja od kilkunastu lat...

szkoda tez oddania tego picku do wizards bo jakis mlodziak na lawce juz by byl. przykladowo anderson.

mysle ze ostatecznie mozna podpisac allena i boozera. allena na 2 lata nawet za 10/sezon. boozer dostanie jak nie w bulls to gdzies indziej maxa wiec tylko tak mozna go dostac w tej chwili. kiedy on gral z takim centrem jak noah? w tym jeszcze widze jakas nadzieje ze przy defensywnym twardym centrze moze sie sprawdzic

Pomyślałem przed chwilą o takiej opcji, że LeBronisław mówi jutro: 'Chicago', a Byki nie robią żadnego transferu i pozostają z dwoma nominalnymi SF, z których oboje naprawdę dobrze zbierają i szczerze mówiąc brakiem wzrostu nie grzeszą...

Wówczas Deng jako ten odrobinę wyższy zostaje na siłe wstawiany na PF i moje pytanie brzmi: czy naprawdę wyglądałoby to tak źle?

Luol dysponuje naprawdę niezłym rzutem, a przy skupieniu obrony w pobliżu pomalowanego na Rosie i Bronie może się to sprawdzić. Rozciągnięcie obrony, które dawałby nam jakiś Harrington, Murphy z pozycji PF jest tu i teraz w osobie Denga. Przekazania w obronie pomiędzy Luolem i Bronem na papierze nie stwarzają jak dla mnie jakiejś drastycznej przepaści, dziury nie do załatania, otchłani i pustki. To co ta dwójka traciłaby, teoretycznie w obronie jest w stanie oddać z nawiązką po drugiej stronie parkietu. Dengowy 3pt shot, kiedy nie broniony i po asyście wyglądał jak dla mnie więcej niż przyzwoicie. Na tych większych, cięższych, silniejszych pozostaje nam zawsze Gibson, który pomimo niedoborów wagowych imponował mi tym, że nie dawał się łatwo przesuwać tym wszystkim kolosom na których chcieliśmy Bosha, Amare, itp.

Oczywiście skład trzeba by solidnie obudować z wszystkich stron, ale po podpisaniu tylko jednego maksa byłoby raczej co i komu dawać...

Zastanawia mnie strasznie taka opcja i w związku z brakiem jakichkowiek reakcji ze strony byczego menedżmentu na wszystkie dotychczasowe plotki, czy też już nie plotki, a fakty nie byłbym zdziwiony gdyby naprawdę do tego doszło...

Lecz to niestety jest chyba tylko moje pobożne życzenie, pijacka ułuda kibica Byków kończącego niestety z wróblem w garści, żeby nie powiedzieć, że z ręką w nocniku...

Pozdrawiam.

Wówczas Deng jako ten odrobinę wyższy zostaje na siłe wstawiany na PF i moje pytanie brzmi: czy naprawdę wyglądałoby to tak źle?

Tak i nie.

Nie bo :

- na RS to starczy

- na wschód to starczy (do pewnego momentu)

Tak bo :

- Na PO to nie starczy

- brak mu ciała

- jeśli jakimś cudem udałoby się wejść do NBA Finals to tam trafiając na Lakers, bądź takich Mavs (z Haywoodem) dostalibyśmy pod koszem po dupie bardziej niż Lewis od Garnetta prawdopodobnie.

tak czulem. boozer dogadal sie z bulls.

5 lat 80 baniek.

nie jest to chyba max? generalnie booz pasuje do bulls, bo ci maja defensywnego wyskiego, ktory za booza bedzie nadrabial braki defensywne. w ataku da swoje. zatem na plus.

bulls niech teraz zarzuca sidla na takiego mike'a millera (badz ky;le'a korvera) i jj reddicka (albo raya allena) i maja calkiem ciekawa pierwsza piatke.

a slyszeliscie ze wg. dudleya james jutro wybiera nix?

i to moze byc prawda,

lbj w nix ma amare i paczke strzelcow, ma kase ma rozglos ma wszystko na czym mu zalezy, robi konkutencyjny team w stosunku do miami, wade+bosh vs amare+lbj

w chicago musi sie dzielic pilka z rosem i nie jest traktowany jako ten najlepszy w dodatku ciezko dogaduje sie z noahą,

czemu nie!

lbj w nix?

chyba tak...

a my reka+nocnik + 30 mln do wydania na nie mam pojecia kogo...

ja jestem zadowolony. jasne ze boozer to nie bosh ale grajac przy noahu ma w koncu przy sobie defensywnego i zbierajacego centra dodatkowo nie zabierajacego miejsca w ataku. i chyba nie dostal maxa. piatka jest solidna i oby dengowi dopisalo zdrowie. teraz zostaje ile ok 20 mln do wydania? to solidna kasa na sg i wzmocnienie lawki. moze ronnie brewer jako zmiennik denga i sg? jakis backup dla rose i noah. z lawki jest gibson. jest dobrze 5 miejsce na wschodzie wg mnie bardzo realne i szansa na walke w po

edit: moze bulls uderza po pare allen-mcgrady na sg za lacznie 15 mln/rok? :)

Dobry ruch dla Bulls. Wrzuci +20, zbierze +10, jak akurat nie jest kontuzjowany, gra z dużą energią więc się fajnie będzie go oglądać z Rosem i Joakimem. Kontrakt nawet znośny, fajnie, że będą jakieś power shifty i wreszcie się coś pozmienia na tym smutnym jak pizda wschodzie.

Chyba, że Boozer odpierdoli Boozer move i w ostatniej chwili podpisze z kimś innym.