RappaR Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 21 minut temu, fluber napisał: Serio, nie masz już 12 lat:) Nie myl wieku metrykalnego z emocjonalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 godziny temu, fluber napisał: Serio, nie masz już 12 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 6 godzin temu, Koelner napisał: dokładnie, czyli już wiesz że jestem za stary aby odpowiadać na czyjeś pytania jak kiedyś weźmiesz się do roboty, dorośniesz i zrobisz dziecko to zrozumiesz Kozak w necie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 21 minut temu, fluber napisał: Kozak w necie;) nic co napisałem nie jest kozackie, raczej całkiem normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: nic co napisałem nie jest kozackie, raczej całkiem normalne W 7 klasie podstawówki u bananowców wyobrażających sobie że są gangsterami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: W 7 klasie podstawówki u bananowców wyobrażających sobie że są gangsterami;) jak robienie dzieci jest gangsterskie to luz Hemp gru guru bananowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Teraz, Koelner napisał: jak robienie dzieci jest gangsterskie to luz No właśnie nie jest:) 40-letni przejrzewajacy tatusiek z kredytem hipotecznym nie jest ani trochę gangsterski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: No właśnie nie jest:) 40-letni przejrzewajacy tatusiek z kredytem hipotecznym nie jest ani trochę gangsterski:) a to już jest ten moment aby Cię zostawić we własnym inkubatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Wy tu pitu pitu a od piatku Tucker Carlson wyjebany z foxnews, foxnews kara ~$770mln za defamacje w sprawie rzekomo (chyba?) zhakowanych maszyn do glosowania via tucker show. nie pierdola sie w tancu - caly rok z reklam w czasie tucker show tonight to ~$77mln/rok (show antenie od 2016). nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 4 godziny temu, memento1984 napisał: Wy tu pitu pitu a od piatku Tucker Carlson wyjebany z foxnews, foxnews kara ~$770mln za defamacje w sprawie rzekomo (chyba?) zhakowanych maszyn do glosowania via tucker show. nie pierdola sie w tancu - caly rok z reklam w czasie tucker show tonight to ~$77mln/rok (show antenie od 2016). nice Miałem PiSać na ten temat, ale podejrzewam że większość osób na forum ma dość ograniczone pojęcie o realiach amerykańskich i nie za bardzo zrozumie sedno sprawy.,Ta sprawa Dominion to dopiero wierzchołek góry lodowej i pierwsza kostka domina , gdyż za rogiem jest większa sprawa Smartmatic vs Fox gdzie wyjściowa stawka jest $ 2.7 bln i ugoda Murdocha z Dominion to wiatr w żagle dla Smartmatic.,Dodatkowo prawnicy Dominion złożyli szereg pozwów przeciwko dziennikarzom z Fox (w tym też Carlsonowi) jak i osobom które w wywiadach dla Fox powtarzały kłamstwa na temat sfałszowanych wyborów jak np. Giuliani.,Tam kwoty odszkodowań są raczej dostosowane do możliwości finansowych pozwanych , nie będą to może miliardy ani setki milionów , bardziej dziesiątki, ale jak to się mówi - Dycha do dychy i dzwonią kielichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Całe szczęście, że mamy ciebie na forum, osobę o tak szerokim pojęciu o realiach amerykańskich, że aż musiała zostać deportowana bo za dużo wiedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 2 godziny temu, the_secret napisał: Całe szczęście, że mamy ciebie na forum, osobę o tak szerokim pojęciu o realiach amerykańskich, że aż musiała zostać deportowana bo za dużo wiedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) @julekstep @RappaR a mieliscie pojecie o sprawie opisanej dwa posty wyzej? Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 27 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @RappaR a mieliscie pojecie o sprawie opisanej dwa posty wyzej? tak, słyszałem plotki o deportacji mayora ale nie miałem pojęcia że było to związane z podejrzeniami o szpiegostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: tak, słyszałem plotki o deportacji mayora ale nie miałem pojęcia że było to związane z podejrzeniami o szpiegostwo! Od kogo słyszałeś? Od kolegi w przerwie w pisaniu pracy pt. "Wzrost roli kobiet, a upadek cywilizacji zachodu"? A o tym co pisał mayor słyszałeś? Bo ja np. nie i wydało mi się to dość ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Od kogo słyszałeś? Od kolegi w przerwie w pisaniu pracy pt. "Wzrost roli kobiet, a upadek cywilizacji zachodu"? A o tym co pisał mayor słyszałeś? Bo ja np. nie i wydało mi się to dość ciekawe. znowu coś źle policzyłeś ale to miłe że userzy forum zaspokajają Twoją ciekawość! forum uczy forum bawi! Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: znowu coś źle policzyłeś ale to miłe że userzy forum zaspokajają Twoją ciekawość! forum uczy forum bawi! Mile jest też odpowiadanie na pytania. Bo nie pytałem o nic, co napisałeś w cytowanym poście. Wiedziałeś o tym co napisał mayor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Mile jest też odpowiadanie na pytania. Bo nie pytałem o nic, co napisałeś w cytowanym poście. Wiedziałeś o tym co napisał mayor? jezu jaką Ty jestes męczybułą xDDDD w sumie fajnie że jesteś u tych Niemców mają za swoje! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: jezu jaką Ty jestes męczybułą xDDDD w sumie fajnie że jesteś u tych Niemców mają za swoje! xD Czy możesz odpowiedzieć na pytanie? Bo mam wrazenie, że pisanie z Tobą to strata czasu. Ciągle jeden pseudo-żarcik, a 0 jakiekolwiek tresci. W sumie nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 45 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @RappaR a mieliscie pojecie o sprawie opisanej dwa posty wyzej? A miałem, znam język angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi